Draco dormiens nunquam titllandus

Ja nu var det ännu ett tag sen jag skrev något här, som vanligt. Har även haft bloggen låst av okänd anledning, kände bara för det. Men det har hänt en hel del sen sist! Det största som hänt är att jag flyttat till Luleå. Vi fick tillslut en lägenhet och nu har vi flyttat in. Det känns väldigt bra trots att det är så långt hemifrån. Dock så har jag inte varit där mer än en dryg vecka eftersom att veckan efter jag och pappa körde upp alla mina saker skulle Matte till Gotland på övning (Aurora 17) och jag ville inte vara ensam i Luleå direkt eftersom att jag inte riktigt känner någon eller har fått ett jobb än. För det är också en sak, jag kom inte in på skolan jag sökte. Vilket känns skit då jag på något vis ändå känt mig säker på att jag skulle komma in. Men men, det är bara att ta nya tag tills nästa gång och fram tills dess försöka få ett jobb. Jag har sökt en hel del, men knappt hört från något, men många som jag sökt har inte ansökningstiden gått ut för än så känns inte jättejobbigt än så länge. Men det är klart man går och väntar som på nålar.

Just nu är jag alltså hemma i Värmland igen, men bara en kort stund till. I eftermiddag åker nämligen jag och pappa till min syster i Uppsala då de köpt radhus och behöver hjälp med att flytta. Sen blir jag kvar där tills tisdag nästa vecka då jag flyger upp till Luleå igen. Ska bli skönt på något vis att få komma in i "nya" livet och se vad det har att erbjuda. Hoppas någon gammal läsare, eller någon ny, hittar in hit och vill följa med på min resa.

Vi hörs!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Just nu känns livet aningen piss. Har gått så himlans bra med skolan hela det gångna året, vilket har varit underbart! Däremot så känns det som att allt annat går åt skogen. Det blir motgång på motgång med att få lägenhet i Luleå. Oavsett hur många vi söker, får vi komma på visning, men sen blir det inget mer än så. Igår körde jag på en jävla stolpe med bilen så hela fronten blev paj, går att laga men så sjukt irriterande. Har iaf lärt mig att det går ALDRIG tillräckligt långsamt för att bara kika mobilen snabbt och ringa ett samtal när man kör. ALDRIG. Tråkigt att man ska behöva lära sig den hårda vägen bara. 

Känns som att allt i mitt liv är lärt efter den vägen. Det finns inget som bara kan få gå bra och enkelt, det måste alltid komma något tillbaka med en käftsmäll. Frågan är ju hur länge man orkar ha det så? Fast se det till den andra sidan finns det väl ingen lösning på att man är född med otur och att något ska gå enkelt. 

Får försöka ändra min inställning till allt så kanske tur kommer av sig själv. 

Baiii

Likes

Comments

Redan torsdag och veckorna springer förbi. Snart är det dags att byta skola mot jobb, och fortsätter tiden gå såhär snabbt kommer det snart vara dags att flytta till Luleå. Är så nervös inför det så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Det är inte bara själva flytten som gör mig nervös, utan även att jag ska börja spela innebandy igen och förhoppningsvis plugga till ett vettigt yrke - tandsköterska. Äntligen ska jag liksom få bli något, jobba på riktigt, tjäna pengar och starta livet på riktigt. Få starta mitt liv, tillsammans med Mattias. Det har varit min dröm sen jag var 13. Att få skapa ett liv tillsammans med min älskade älskade Mattias.

Idag står lektion på schemat, har bara två lektioner i veckan nu eftersom jag är klar med allt annat, fantastiskt skönt! Så idag är det dags för historia och efter det är det dags för träning. Måste aktivera mig så jag hänger med på träningarna i höst.

Nu är det dags att skriva på historiauppsatsen så den också blir klar - det är min sista uppgift i detta ämne!


Ha en fin dag!

Kram


Likes

Comments

Nu var det ett tag sen, men kände för att skriva så det får bli så. Sen sist har det hänt både mycket och lite. Skolan har fungerat bra som sjutton och snart är jag ÄNTLIGEN klar. Det är bara pytte lite kvar och det är verkligen en befriande känsla att veta att jag inte behöver tänka på gymnasiet mer.

I sommar har jag fått jobb på järnverket här i Hagfors och ska jobba 10 veckor. Blir härligt med lite pengar inför mina, förhoppningsvis, studier i höst. Jag har sökt till tandsköterska i Luleå och hoppas verkligen på att jag kommer in! Gör jag inte det så söker jag något jobb i Luleå så jag får vara med Mattias på heltid. Tänk att detta troligtvis är vår sista sommar som vi är ifrån varandra såhär länge, det känns sjukt.

Den 24:e april blev jag moster!! Min ena syster fick en liten dotter som ska heta Sigrid. Jag är så stolt att jag tror att jag snart spricker! Hon är den sötaste jag någonsin sett och jag längtar tills jag får träffa dem igen. <3


Nu ska jag äta lunch och sen ska jag sätta mig med de sista uppgifterna jag har kvar i skolan.

Förhoppningsvis hörs vi om inte alls för länge!


Kram


Likes

Comments

Orsa! Jag och Matte sitter i bilen på väg till hans föräldrar i Orsa. Vi stannar över helgen,  fast han åker till Luleå på söndag och jag hem till Råda. Tyvärr!

Likes

Comments

Denna söta ask med chokladpraliner fick jag och Mattias av pappas tjej Jeanette! Ikväll ska vi provsmaka några av dem, och hur goda ser dem inte ut?!

Likes

Comments

Ger upp i tävlingen som Nouw hade. Jag känner att jag inte lyckat prestera och då blir jag bara besviken på mig själv när det inte blir som jag vill.

Hursomhelst, igår var alla hjärtansdag och dagen blev toppen. Mattias kom hit igen och överraskade mig med blommor (för typ första gången någonsin) Vi åt tacos och myste hemma. Avslutade kvällen med Harry Potter, jag somnade så fort huvudet hamnade på kudden.

Idag vaknade jag som vanligt tidigare än Matte så jag smög upp och gjorde brunch. Nu slappar vi i soffan och funderar på vad vi ska hitta på.

Vi hörs

Kramar

Likes

Comments