View tracker

1. Har du några smeknamn?
Haha, ja. Massa. Pappa kallar mig för Boli, mamma för Jullan eller Snurran och ett gemensamt smeknamn, som många i familjen kallar mig är Jr. Sen säger väl typ Matte gumman.

2. Har du något konstigt du alltid måste göra?

Nja, inte som jag kommer på just nu. Skulle väl vara att alltid skriva "God morgon" till Matte och fråga om han sovit gott.

3. Andra måsten?

Gå med hunden, men det känns inte som ett måste utan mer som en självklarhet.

4. Några lyxvanor?

Nä, förutom mina bad på 1-1.5h. hehe

5. När ingen ser, vad gör du då?

Kutar runt naken hemma.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Folk som ständigt tror att de är bättre än alla andra. Översitteri. Folk som har svårt att komma ner på jorden. Tidsoptimister.

7. Vad är din sämsta sida?

Blir lätt svartsjuk, tyvärr. Inte så mycket nu som förr, men det kan fortfarande hända. Och att jag i vissa stunder har väldigt stort kontrollbehov.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Sover jag själv sover jag mitt i sägen, sover jag med Matte sover jag på vänstersida.

9. Vad gillar du för filmer?

Harry Potter.

10. Gråter du ofta?

Nej.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Nej, jag är inte bra på att ge tips till andra haha.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjöng allt möjligt tills hela familjen "retade" mig efter min konsert med "Utan dina andetag - Kent" sen dess sjunger jag inte så ofta i duschen.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Att jag vore klar med skolan, hade en lägenhet med Matte och börjat min "riktiga" utbildning.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Tacos.Likes

Comments

View tracker

Hej igen!

Kanske egentligen inte är så jättelänge sedan om man ser till övriga gånger jag varit borta, men är för länge sedan utifrån hur "bra" jag uppdaterade innan.

Dagarna sen sist har sett mest lika ut, tränat, pluggat och sovit, haha. Men jag har också varit ute i skogen med en kompis och grillat korv! Det var riktigt mysigt och trevligt! Jag har även lyckats hålla i träningen, vilket jag inte trodde att jag skulle! Givetvis hoppades jag på att det skulle hålla sig, men ibland känner jag mig själv för bra och vet att det brukar hålla ett tag.

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv med en sovande hund bredvid mig.

Jag slänger in lite bilder från dagarna som gått, dock mobilbilder i mörkt ljus, så vissa är bättre än andra! Som ni ser är det mest bilder på vovven, men det är lätt att det blir så - hon är ju så himla söt!!

Kram Julia

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Hur mår ni idag?

Idag vaknade jag redan vid 09 och gick upp ganska snabbt. Åt frukost, som fick blir något så enkelt som müsli och fil med en liten kopp te till. När frukosten vilat till sig i magen gav jag mig ut på en löptur följt av några styrkeövningar hemma. Just nu sitter jag och pluggar lite till provet imorgon, men blir mest gos med vovven!

Likes

Comments

Plockade bort det lilla julpynt jag hade i mitt rum i jul idag, känns skönt att ha det gjort. Blev inte så jättestor skillnad eftersom jag inte hade så mycket, men ändå skönt. Damtorkade och städade över rummet och rensade även bort lite saker som jag inte längre har behov av.

Av nån anledning går det inte att ladda upp bilden på hur det såg ut innan, men jag hade en annan gardin, julstjärna istället för lampan och lite julkulor som hängde på gardinen och i ljusslingan!

Kram Julia

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost! Sov helt okej inatt, trots problem att somna. Låg kvar i sängen en stund eftersom Signe kommit och lagt sig för att gosa. Nu ser jag på Desperate Housewives och efter det är det dags att starta dagen. Plugg och plock i rummet väntar!
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så värst mycket. Gick upp vid halv elva och åt frukost. Vid lunch gick jag ut och sprang och när jag kom hem igen gjorde jag lite styrkeövningar. Brukar välja några övningar från alexajeanfitness.com och de är faktiskt jobbiga! Jag har alla av hennes "träningsprogram" och kan verkligen rekommendera dem!
När jag tränat klart tog jag ett bad, pluggade och sen har jag mest slappat. Så skönt!
Nu ska jag se på "Bad teacher" som går på trean!

Kram Julia

Likes

Comments

Och så var 2016 över och 2017 har börjat. 2016 var ett år likt en gott&blandat-påse, lite gott och lite midre gott. I det stora hela har året varit bra med det har även haft sina dippar. Det bästa med året är Mattias. Alla dagar i veckan. Att få vara med honom är ren och skär lycka. ❤

Jag hoppas 2017 har massa bra att erbjuda, stort som smått. Jag avslutar inlägget med några bilder från det gångna året. Hoppas 2017 blir bättre bloggmässigt!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen. Har inte hänt så mycket sen sist förutom att jag gjort sista dagen i skolan och nu mer har "jullov". Jag läser bara en mattekurs så har det egentligen inte så jobbigt.
Just nu sitter jag och vovvsingen på bussen på väg till mamma. Sen på torsdag hämtar pappa upp oss och vi beger oss mot Stockholm/Uppsala där vi ska fira jul i år. Det är första gången på 20 år som jag inte är hos mormor på julafton, känns konstigt men så det blir dels när ena syrran är sjuksköterska och därför jobbar jul ibland och när man har skilda föräldrar. Då blir det förändringar.

Kram Julia

Likes

Comments

Vaknade runt 9.30 och kände mig utvilad, äntligen fått sova ordentligt hela natten! Låg kvar i sängen i ungefär 30 minuter och sen gick jag upp och gjorde frukost! Såg på Desperate Housewives och sen blev det promenad med hunden!

Efter det har kag pluggat matte och börjat kolla på serien Skam. Är helt fast och har redan sett klart säsong 1! Nu ska jag avsluta kvällen med ett bad!

Kram Julia

Likes

Comments