Header
View tracker

Tröja: h&m
Kjolbyxa:gina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Nu är vi framme i Sarasota. Har precis varit och tränat lite på gymmet här i hotellet. Tänkte dra mig vidare och ta ett dopp i poolen snart. Här i Sarasota så kommer vi iallafall fira 4h July (Amerikas nationaldag) som är väldigt stort här i Usa och även besöka massa fina stränder;) Vloggar på det kommer när jag är hemma i Sverige på youtube. På youtube så heter jag Julia Bud precis som på bloggen.

Likes

Comments

View tracker

Hej. Nu så ska vi snart åka till sarasota som ligger på andra sidan av Florida. Vi har tidigare i veckan varit i Miami,Orlando & key west;) Först visste jag inte ens var Sarasota var för nått ställe (haha). Men i Sarasota ligger faktiskt en av värdens finaste stränder. Gissa om jag är taggad!? Absolut. Men skriver ett nytt inlägg när vi är framme!

Bilder från Key west

Likes

Comments

​recept:

2 dl mjölk

1 tedsked socker

3 skopor vaniljglass

1,5 dl is

1 tsk vaniljpulverLikes

Comments

Bloggen har gått lite fram och tillbaka. Men nu är jag äntligen igång igen. På min blogg kommer ni få se allt från mode och skönhet till resor,matbilder mm. Kommer dock inte lägga ner lika mycket tid på bloggen som på min youtube kanal. Men hoppas ni iallafall börjar läsa min blogg,kram<33

Likes

Comments