Lite ljus mys och en glögg och nostalgi låtar som strömmar ut i högtalarna. Det är så det knyter sig i bröstet när man hör vissa låtar som förknippas med minnen, men samtidigt minns man känslan som låten gav fortfarande.

Just denna låt som jag lyssnar nu till kan man känna fortfarande stinget av den olidliga kärleken då hjärtat höll på att gå i tusen bitar och lite där till av saknad till denna person. Denna låt kan jag inte sluta att älska tycker den är så vacker .


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Idag är man ledig eller?

Detta med ledig dagar kan man börja undra över när man säger att man är ledig så visar det sig att man har hundra måsten som man har lagt på lager för att man inte har hunnit ta tag i det.Så vart går dom lediga dagarna till ? joo att ta tag i den där högen av måsten springa hit och dit, ringa boka,avboka tider, städa, tvätta, diska ,hämta barn mm sen inte glömma hinna handla julklappar och slå in dom också planera in maten för dagen så då måste det handlas mat och så måste den tillagas också ååå vipps så ligger man död i soffan och klockan har hunnit bli 22:00.😓

Men idag så blänger jag bara på den där högen av måsten och tar det jag verkligen vill göra idag ,det ända måste är att hjälpa med läxan. Sen tänkte jag spendera min tid till lite ditt och datt som vänner, dansa lite med snabeldraken ,åka och titta in lite julklappar ,fika, mysa, läsa en bok i varmt bubbelbad , i kväll kanske man unnar sig något gott för trots allt så är det helg för mig ..:D

Likes

Comments

Jag vet att jag kommer och går lite ..:)

Men jag måste säga att förr veckan var jag på båtresa med en av mina underbara vän <3 <3

Denna resa gav oändligt mycket inte bara för att det var lite kändisar mm men så härliga människor som vi fick möta och lära känna. Mycket skratt och dans blev det att ge sig själv detta och unna sig ger så mycket energi och att få ha så många glada människor som bara bjuder på sig själva och ger en massa.

Att komma tillbaka till vardagen är inte så tungt och man känner sig inte så grå och dassig för man har fyllt på med lite ny energi .Till och med tålamodet har fyllts på ..:)

Sen igår fick jag ett positivt samtal från en av mina vänner att allt var bra och kärleken knackade på och att höra denna sprudlande röst av ny kärlek fick mig också med på tåget det smittar av sig ..:D Vad jag vill säga med detta är hur skulle man klara sig utan dessa ljusglimtar , ljusspridare och vänner om inte dom fanns.

Vad rädd om det som ger dig glädje här i livet och glöm inte bort dom positiva stunderna när det känns tungt för det dom stunderna man egentligen lever för.

NU ska jag sprudla vidare idag .

Underbar dag på er stora Kramar


Likes

Comments

Va på min dotters skola idag för utvecklings samtal. Man kan inte bli mer stolt mamma:

Min dotter har verkligen lyft sig genom att byta skola med betygen hon är väldigt om sig och kring sig nyfiken liten dam sa hennes lärare . Mer godkänd i dom flesta ämnen svenskan var lite si och så med, min dotter är född med nersatt hörsel därför märks det klart i svenskan för hon hör inte vissa ord hur dom stavas. Läkaren upptäckte att hon hade vätska i mellanörat , hon hör som vi skulle doppa ner huvudet i vattnet när någon står bredvid och prata, men med rör i öronen så har det hjälpt mycket.

Det är mycket driv i tösen sa hennes lärare och ordning och reda ska det vara på allt. När vi sitter där vänder sig tösen och säger till sin lärare.- Om inte jag gör bra ifrån mig får jag inte bra betyg ,då får jag välja mindre: Men om jag får bra betyg, så kan jag välja precis vad jag vill bli för då kan jag komma in på allt med ett stort leende och en nickning. KLOK TÖS...:) Hoppas att dom tankarna håller i sig.

Jag är så tacksam över att Karin Boye är en sån bra skola som ser till barnens enskilda behov, lyfter barnens självkänsla och lyfter upp ämnen på en rolig nivå.Dom tar tag och går in med all stöd som barnen behöver utan några som helst krusseduller. Dom gör så att barnen får känna att dom gör en viktig insats för att hjälpa till i världen och hur viktigt det är att hjälpas åt.

STOLT MAMMA

Likes

Comments
Igår kom den första snön dinglande ner vackert ifrån himlen. Det är något med just den första snön eller hur? både för barn och stora fast den inte lägger sig, plötsligt kommer det där pirret av glädje och som i en våg kommer advent och jul känslor fram. Nu ska det bakas pyssla och jullåtar bara ljuder ur högtalarna å man bara går där i sina mysisar och förra årets julklapp stickade tofflor och nynnar med , det är verkligen nått med denna första snö . I år var vi tidiga med advent i köket ..:) Men hur mysigt är det inte att kliva upp på morgonen vinter mörkret ligger fortfarande med sitt täcke över än och få mötas av detta dova ljus som sprider en lugn och varmt bemötande man blir lite små rymd det är som man rynkar ögonen till ljuset som sakta blir skarpare för man vill mysa en stund till.

ADVENT MYS PÅ ER

Likes

CommentsSlog upp mina blå körde tösen till skolan.

Så kom tanken på dom där jäkla orden i tfn som fick mig se rött Igen...- Ledsen men du kan inte komma på Pappas bröllop för vi har ingen plats för dig hör man rösten säga i tfn . Dom orden fick mig att explodera hur faan kan en förälder vara uppe så pass i sig själv att man väljer bort sitt ena barn på det sättet och till råga på allt uttrycka sig såå jävligt till sonen att vi gifter oss pga att barnet jag bär på ska inte bli oäkta ...Hur i hela friden tänker man ..Det finns inga ord att sätt på hur jag känner mig när jag ser min dotter när hon hör dessa ord eller min son det är ren jäkla psykisk misshandel på barn detta får mig att må illa ...Vad har jag för makt att göra när till och med dom jag sökt hjälp hos bara ignorerar dessa bitar och ger ännu större spelrum till detta .. Vart ska man vända sig då??? HOPPLÖST

Ni borde skämmas rejält men det finns väl inget förstånd till det.

Nu ska jag inte lägga mer energi på detta dom är inte värda det, vad som är värd det är barnen dom ska få min kärlek och all posetiv energi istället.

Detta var det sista.

Likes

Comments


ÅÅÅÅ att det aldrig kan bli lite lättare då..:( Nu körde jag Bubben till farmor och sen bär det av till Helsingborg.. Man försöker hålla sig lugn men det blir en stor klump varje gång .. Man försöker att inte tänka så mycket på vad man missar utav hans tonårings period 3 dagar är såå kort .

Stackars tösen som får gå igenom en hel del av besvikelse hon har inte fått sett knappt utav sin far på ett halvår inga tfn samtal ifrån honom möten hon har haft kan man räkna på en hand och då finns det fingrar kvar hon har fått nöja sig ett par timmar att träffa honom som hastigast men inte mer än så .

I slutänden så hoppas jag att dom tyckte det var värt när man inte ens orkar lyfta en tfn och ringa sin dotter utan skyller på nått som inte ens är en ursäkt.

Att höra sin Dotter fråga mig varför vill han inte ringa älskar inte han mig?

Den där klumpen blir både större i ilskan och sorg att kunna göra så mot ett barn , jag går miste av min sons ungdom och en sorg att se min dotter är sårad av den som egentligen ska skydda henne. Hur ska jag skydda henne från att bli sårad när det är hennes egna far som gör detta i mot henne, men det kommer den dagen då hon vänder ryggen.

Fortfarande tycker jag att dessa handlingar är man såå egotrippad och tydligen finns ingen efter tanke på att barnen blir så klämda att det kommer att sitta i resten av deras liv av vuxna handlingar. Lev livet och gör vad som känns bra men se då till att barnen inte kommer i kläm och skymundan och blir sårade .

Likes

CommentsAllt handlar verkligen ALL IN du kan inte med halva hjärtat tänka att nu jäklar ska jag lyckas i vad som man ska lyckas med.

Man måste lägga ner en massa jobb på sig själv för att uppnå resultat och aldrig slappna av förrän man har nått dit man vill men man får inte glömma att ge sig beröm då och då.

Men att komma dit ska man väl gråta svett och tårar och ibland känna den där känslan av misslyckande för att få den där inre kraften. Nu jäklar nu sååå nu ska jag bara lyckas , ska ta tjuren i hornen nu kör vi bara för JAG JAG ska bara lyckas med att bli advokat på 3 månader..Men vänta nu..😓 Eller hur ?Det är lika realistisk som att gå ner 10 kg i vikt på 2 veckor ,denna stress till att lyckas så fort, till slut blir en ända stor kamp som skapar ångest och hur roligt är det??

Har lärt mig att ta dom små stigarna ett steg i taget att inte sätta så himla stora förväntningar utan att låta det ta sin tid och att man accepterar att man kommer att skrapa i knäna ett par gånger, viktigaste är väl att man inte ger upp i att uppnå sina mål för någonstans är målet en dröm som man vill uppfylla, För mig kan inte tänka mig ett liv utan mina drömmar för det är dom i slutänden som sporrar än och får en att gå framåt i sitt lyckande fast vägen är svår då kommer ens underbara vänner in och knuffar och hejar på , då är det inte lika tungt att uppnå dom drömmar och mål fast det kan gå segt.

Glöm inte att utmana dig själv att uppnå dina drömmar och mål.

Likes

Comments


Att sluta röka är väl inte lätt alla gånger ,för mig va väl inte beroendet i sig som var den svåra biten . Det var biverkningar som min kropp fick efter jag gjorde slut och fimpa tex migrän , allergi, ont i leder och yrsel och klassikern vikt ökning . Själv har jag rökt sen jag var 13 så nått skit måste man få efter man har tryckt i sig en massa gift alla år . Var det värt det att må dåligt i ett år med värk ?Idag kan jag säga att jag är glad att jag gjorde det.
Mår mycket bättre då kroppen börjar att återhämta sig efter kraschen för krasch var det. Är piggare och huden har fått en helt ny färg mer sprudlande energi och konditionen börjar bli bättre flåsar inte längre för det minst lilla eller låter som en Rasslande ångkokare i bröstet . Hur längesen är det jag fimpade.

386 dagar sen tog jag det sista blosset
Jag har inte förgiftat min kropp med 8846 cigg
Sparat 20019 kronor som jag kan resa eller unna mig massage mm
Är jag stolt visst är jag det. Trots allt var jag stor rökare.
Kan jag kan även du det handlar om att gå in med hela hjärtat och viljan, så lyckas
man.

Nu har jag riktat denna fokus till viktnedgång så ALL IN ..:)

Tackar alla för all stöd och hjälp jag får och fått helst vill jag tacka den som fick mig att fimpa med en Bamse kram ..:) även den som hjälper mig i form..:)

Likes

Comments

Då var denna dag avklarad. Körde så tårar och svett strömmade ,riktigt kul nu när man har kommit igång sen har man en kamrat som piskar på en ..;) Gott var det , ska mig få ordning på denna kropp ..:) Dags för lite jobb. Kram kram


Likes

Comments