Älskar paket! Höjer verkligen ens vardag ganska rejält tycker jag. Att något så litet kan göra så mycket... Fick bland annat hem dessa fina highlighters som jag är lite smått kär i. Har helt seriöst skrivit ner en lista med en massa smink jag vill ha och som jag betar av med tiden haha. Älskar all vårsmink och alla vårkläder som har kommit in i butikerna. Känns som om livet blir lite mer färgglatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Man kan väl säga att jag har fått ett litet längre lov då jag inte har jobbat eller kunnat få gjort så mycket senaste. Men nu är jag back on track bakom mixerbordet, på jobben och med allt annat. Blev äntligen klar med min "Orange House" och taggar att få gjort fler mixar mer regelbundet. Älskar så många producenter och vill så gärna sprida vidare deras musik och mixa deras låtar.

Likes

Comments

Ett par bilder ifrån Benidorm förra veckan.

Likes

Comments

Kom hem igår, kändes hur konstigt som helst faktiskt. Det är ju en så stor skillnad på livet i Spanien och här hemma. Kommer sakna värmen, solen och vardagen där så mycket. Fast just nu taggar jag på en bra vår här, så får vi se vad som händer till sommarn....

I alla fall jobbar jag om tur var inte idag och har haft en väldigt skön sovmorgon. Försöker sammanställa lite bilder från resan nu. Även fast jag har haft huset i Benidorm i flera år älskar jag fortfarande att ta kort där.

Tänker fira in helgen med lite gamla och nya låtar av Lupe Fiasco. Har glömt en del låtar han har gjort, ändå ganska sköna ju.

Likes

Comments

Skulle ha gått en liten promenad som går längs med ravinen här mellan de två byarna igår. Tyvärr av någon anledning så hade hela vägen rasat. Träd låg på flera ställen och vi fick krypa på de hala stenarna i branta backar. Var till och med tvungen att hoppa över ån till bron som hade rasat, kände mig så äventyrlig där ett tag haha. Till slut fick vi gå tillbaka då det blev för farligt, men fick ändå tagit ett par bilder.

Likes

Comments

Solade igår med både bränna och förkylning haha, inte alls desperat. Drog sedan ut på kvällen till Benidorm där vi gick runt i lite afffärer, åt middag på en uteservering och satte oss sedan på en bar mitt inne i smeten. Känns konstigt att sitta och äta utomhus, men det är ju så sjukt mysigt.

Nu är jag här ute på altanen igen, ignorerar min förkylning men mår inte direkt 100. Man vill ju så gärna vara ute och göra saker. Ska i alla fall iväg på promenad senare idag och ta lite mer kort...

Bilder från igår kväll i Benidorm, så fint i solnedgången..

  • Resor

Likes

Comments

Kom fram till detta igår vid halv 2 på natten, så mys. Flyget blev tyvärr 50 min försenat så man vart inte så pigg idag... Har i alla fall placerat mig i en solstol och varken vill elller kan flytta på mig haha. Insåg inte först förrän nu hur mycket jag faktiskt har saknat sol, värme och mitt hus här nere.

  • Resor

Likes

Comments

Imorgon drar jag till Spanien och är sjukt taggad. Om jag nu inte hamnar på fel plan eller i ett annat land (då jag flyger ensam) ska jag befinna mig i ett par grader varmare snart. Har såklart fixat neon orangea naglar och håller på packa just nu. Kanske är lite för optimistisk då jag nästan bara tar med mig sommar kläder när Spanien har sin vinter typ... Satsar på stadsrundor, fika, spansk mat, solning, sangria och shopping. Så skönt att få en vecka ledigt.

Likes

Comments

Lyssna på dig själv. Bara för att någon annan gör på ett visst sätt betyder det inte att du vill exakt likadant - och det är helt okej. Lyssna på dina egna känslor och tankar inför allt i livet och bestäm din åsikt utifrån det.

Lyssna på andra. Försök förstå dig på andra personer. Vi tycker och tänker inte likadant om allt, därför är det viktigt att kunna försöka se saker ur andras synvinklar.

Jämför dig inte med andra. Vi är födda olika, vissa har enklare för en del saker medan andra har svårare för de. Vi är också olika känsliga, har olika gränser och livserfarenheter. Jämför dig bara med dig själv, allt annat är onödigt.

Fokusera på våra likheter. Det finns så många likheter bland oss. Det kan t. ex. vara barndomsupnevelser, intressen, jobb, drömmar, mål eller idéer. Om vi fokuserar på vad vi har gemensamt är det otroligt hur många vi kan komma överens med. Du är aldrig ensam om något.

Acceptera andra och dig själv. Döm inte. Acceptera att vi är olika, vilket också är väldigt fint.

Bild från min student förra våren innan utspringet. En av de härligaste bilder jag har...

Likes

Comments

På grund av en väldigt sen kväll igår med mycket film och prat, vart man inte så jättepigg just nu. Har haft en väldigt bra helg ändå med fint väder, hav, glass i solen osv. Nästa helg tillbringas i Spanien för min del., vilket kommer bli hur skönt som helst. Här är i alla fall lite bilder ifrån helgen och några favorit quotes...

Likes

Comments