Har jobbat två dagar hittills denna veckan och ska jobba idag med. Känns sådär med foten, men går ändå helt okej. Det värsta är väl trapporna, ser ut som en stel gammal tant haha. Vill så gärna kunna göra allt som vanligt igen, det är ju tråkigt att stanna hemma bara på grund av en fot...

I alla fall blev det Cicero med min lilla trio igår. Det är väl på restauranger som jag kommer hänga nu när köket ska göras om här hemma. Snickarna kom idag för att börja ta ut all inredning... Lite smått jobbigt, men kommer bli så skönt med nytt kök.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags blev det tåget upp till Alingsås för hundpassning där helgen ägnades åt How I met your mother, Kid Cudi och lite jacuzzi. Har varit allmänt chill och mys. Tycker verkligen om att åka iväg lite ibland, känns som om jobb och sånt blir lite mer avlägset.

Likes

Comments

​Har äntligen blivit klar med denna mixen som tog lite tid. Älskar alla låtarna.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag sett på filmer, mixat, proddat, målat, shoppat på nätet och sminkat mig bara för att jag har haft tid över haha. Har ju inte riktigt kunnat ta mig någonstans utanför huset på grund av foten. I alla fall har jag fått lite musik inspelat idag som förhoppningsvis blir någonting, we'll see. Älskar att ha tid för sådant men nu vill jag börja jobba igen...

Likes

Comments

Hade generellt sett en väldigt bra dag i fredags men självklart slutar utekvällen fotskador... Råkade ramla ner för ett par trappsteg med högklackat och allt, så lyckat haha. Röntgade den igår och som tur var hade jag inte brutit foten. Fick med mig kryckor hem ändå så jag inte behöver bli buren överallt. Hade sjukt ont och kunde knappt röra foten, trodde man inte fick det av bara en stukning. Igår blev det därför bara chill och tv hela kvällen med smärtstillande och chips. Ser fram emot att bara ta det lugnt ett tag nu.

Likes

Comments

Har taggat helg hela dagen idag. Jobbade inte så drog in till stan på förmiddagen och slapp all kaos, vilket var hur skönt som helst. Självklart lyckades jag bli utelåst igen haha, men tack vare solen gjorde det inte så mycket. Har varit jättefint väder vilket löjligt nog kan göra ens dag. I det här landet är man inte bortskämd med sånt... Fick i alla fall köpt en del smink och nagelsaker. Taggar räkor, vitt vin och utekväll nu.

Likes

Comments

Bilder från stan och operan igår. Kan ha varit det mest annorlunda och speciella jag har sett, men tycker ändå det var kul. Blev så chockad eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle se. Modern balett såg vi, kanske så långt ifrån min still man kan komma. Dansarna var dock otroligt duktiga och jag förstår inte hur man kan lära sig en sådan dans till ibland nästan ingen musik alls, det enda som hördes var enstaka ljud och bastoner.

Likes

Comments

Efterlängtad pizza och musik blev det efter en ganska kort dag på jobbet. Så glad att jag äntligen kunnat släcka ner lite och mixa.

En snabbare version av Future's nya låt som jag är lite smått besatt av...

Likes

Comments

Behövlig lugn helg med bruncher, filmer och sömn. Kom tillbaka till Göteborg igår efter en timmas lång resa, åt och sov haha. Tar lite tid att ta igen sig ibland, men tror ändå det är rätt viktigt att göra det emellanåt. Så nu är det dags för jobb och en del musik igen som jag inte ägnade mig åt så mycket förra veckan.

Likes

Comments

Vart lite kaos igår och sprang runt i cirklar ett tag efter jobbet, men till slut kom jag iväg. Blev körd ända till Onsala, vilket känns som en hel resa för mig som inte är van att åka bil i mer än 10 min haha. Så skönt att få skjuts i alla fall, tackar alla som har körkort och bil och kan agera privat chaufför åt mig ibland. Blev en mysig kväll med god mat, får se hur länge jag stannar här i helgen.

Likes

Comments