Vad passar bättre än en sommar drink såhär på en augusti fredag? Har länge tyckt om att göra drinkar, speciellt åt andra förstås haha. Eftersom matlagning inte riktigt har varit min grej så tycker jag drinkar är mycket roligare och enklare, dessutom (förhoppningsvis) uppskattat. Inget jag har tagit upp här i bloggen, men har en del recept liggandes på lagret. Något jag borde skriva mer om kanske? Tycker verkligen om denna som kallas för "pink summer" och som gjordes igår kväll.

Recept per glas:

4 cl gin

Schweppes russian

Limeklyftor och isbitar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag var med min sebbish igår blev det svårt att komma igång med musiken. Har faktiskt inte ägnat så mycket tid alls på det denna veckan tyvärr. Så idag är jag här, på en av min favoritplatser - bakom mixerbordet. Har dessutom fått tag i två gratis biobiljetter så måste komma på något att se nu... Dessa problem haha, alltid. I alla fall ska jag fortsätta här nu så jag kanske får njuta lite av det fina vädret senare.

Ha en fin dag.

Likes

Comments

Gissa vem som bestämde sig för att sprida lite musik kärlek igår? Vintage Culture såklart. Något annorlunda än vad han brukar lägga ut kanske, men tycker allt han gör känns "nytt". Drömmen är väl att kunna göra och spela nya sounds, fast ändå hålla sig till sitt ursprungliga som artist. Och det tycker jag han har lyckats med. Kärlek.

Tycker personligen att de bästa låtarna börja ca. 25 min in på mixen.

Likes

Comments

Hur läskande..!

Har precis tagit en promenad och var tvungen att ta av mig jackan. Kanske inte låter som något man borde skryta om haha, men det händer ju inte så ofta i det här landet. I alla fall har min dag verkligen tagit en vändning. Vaknade upp helt utmattad och trodde jag blivit sjuk, sedan började jag läsa ett par positiva rader, gick ut på promenad och allt ändrades. Tycker det är fascinerande hur något så litet kan göra en så stor skillnad, vill därför bidra med något sådant själv. För det är ju så enkelt att göra någon glad egentligen, eller hur? Kommer ta upp ett ämne här snart som jag hoppas kan komma till användning...

Likes

Comments

05.30 ringde klockan idag. Det var faktiskt längesen som jag var så här trött. Efter att ha hållit igång hela helgen försvinner krafterna lite. I fredags blev det detta till middag, finns inget bättre än räkor. Det märks verkligen att jag har kommit in i någon slags skaldjursperiod haha, men det är ju så sjukt gott! På lördagen övernattade jag i Kungsbacka där det blev ganska sent där också. Var rätt så trött efter tågresan hem igår... Tycker det kan vara så svårt att vända tillbaka dygnet, men har ändå lyckats ta mig upp imorse och är taggad för en ny vecka. Kan inte låta bli att älska det här vädret också. Varje vecka borde börja med sol för att peppa alla haha.

Likes

Comments

Way out west igår. Hade så kul, var hur glad som helst hela kvällen. Älskar verkligen hur fint de hade gjort Slottskogen och bananpiren som vi befann oss på senare. Det blev bland annat Migos, Young Thug, Frank Ocean och Lorentz. Tycker alla var grymma och det blev både nytt och tb... Kärlek till musik och min fina trio.

Likes

Comments

Min lunch idag, är inte alls kär i sushi eller så....

Min plan var att spela in nästa mix redan idag haha. Känner mig nästan lite överdrivet tidig, men kommer antagligen inte att hinna fixa den innan lördagen annars. Är verkligen så taggad inför denna långhelgen. Festival och musik, ännu mer skaldjur (ja, jag är besatt), mys och Kungsbacka. Vill inte rada upp allt jag ska göra, men har känt mig lite otålig de senaste dagarna. Att inte veta om man ska jobba eller inte är kanske inte alltid det bästa... Men får ägna mig åt musik så ska inte klaga. Hoppas på något bra resultat!

Likes

Comments

Om man är som mig behöver man påminna sig om att hösten kanske inte alltid är så hemsk. Här har jag samlat mina topp 3 skäl till varför jag ser fram emot hösten. Alla bilder togs förra hösten.

Mysnivån. Finns det något bättre än att sitta och värma sig framför en brasa, dricka en chai på en regnig dag eller tända ljus i mörkret?

Alla löv. Vare sig himlen är blå eller grå, så kan ingen påstå att hösten inte är fin. Älskar det röda trädet till vänster som finns på min gata, blir alltid så fascinerad när jag går förbi det haha.

Högtiderna. Då menar jag kräftskiva och halloween. En högtid för alla skaldjurs älskare och en för alla fest älskare.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Om man har vaknat så tidigt att man ser soluppgången på sommaren tycker jag att man kan vara stolt haha. Det känns så konstigt att komma in i gamla rutiner igen, men det är väl lika bra innan man vänder på dygnet helt...

I alla fall har jag köpt biljett till torsdagen på wow..! Så taggad! Ganska impulsivt och lite dumt eftersom biljetterna var mycket dyrare nu... men ändå värt haha.

Övningskörde förut och stannade till för att köpa lite smink inför detta (obviously). Har fixat guld glitter och allt möjligt. Hoppas på att det blir något av det, så kul!

Lite av mitt skönhets pepp

Guld glitter HÄR, vit kajal HÄR, spraytan HÄR, naglar HÄR

Likes

Comments