Ingen annan taggad på halloween? Inte bara själva festerna och maskeraderna, men typ den mörka höst- och vinterkänslan. Kunna tända eld inomhus utan att grannarna tror man har gått nuts. Har märkt att jag i alla fall blir väldigt kall och får dålig blodcirkulation på vintern, klänningarna hjälper kanske inte direkt... Men går hellre ut i termobyxor än sluta ha på mig mina inte-så-vinter-anpassade kläder haha. Ger inte upp så lätt. Trivs inte i tre lager tjocka tröjor och har aldrig gjort det. Därför hamnar jag ofta framför denna elden... Så mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har varit ute på "uppdrag" och inspiration i regnet, som för en gångs skull kändes ganska mysigt. Håller på med lite projekt som är inspirerade av ungdomslivet, street och Göteborg. Är medveten om att det inte har hänt något på ett tag, men har alltså inte slutat med musiken osv. Sysslar med detta en del nu. Försöker få med så mycket känslor som möjligt och förhoppningsvis blir det något i slutändan som folk kan relatera till. We'll see... Tycker ändå allt har gått ganska bra idag. Fick dessutom lite random pengar förut från mitt förra jobb i somras haha, alltid uppskattat. Blir mer glad av att få random än planerade pengar. Man uppskattar saker mer när man inte tar de för givet I guess.

Likes

Comments

Efter en ganska lång dag bestående av mycket skrivande, shopping och musik så blir det mys. Har blivit lite smått besatt av netflix, men man måste passa på under den mysigaste årstiden right. Älskar att kunna se på film och tända ljus när det faktiskt är mörkt ute.

​"Always end the day with a positive thought. No matter how hard things were. Tomorrow's a fresh opportunity to make things better"

​Godnatt

Likes

Comments

Har börjat få "hemlängtan". Jag vet inte om det är själva platsen och mitt hus som jag faktiskt saknar eller allt som har hänt i Spanien. Jag vet att jag kommer åka dit igen men man kommer ju aldrig kunna uppleva de situationer man har varit med om flera gånger. Speciellt inte när samma personer inte finns där. Men självklart finns det vissa saker som bara inte försvinner, som t. ex. spanska traditioner och festivaler, stora varma stränder och spanjorer som försöker ta sig an det engelska språket även fast de inte kan ett ord. Saknar.

Att bara att gå bland dessa snirkliga små färgglada gator i ett linne skulle kännas underbart just nu.

Likes

Comments

Stämningen är kanske inte den bästa när jag blir fast i schlagerbaren på Excet en fredagkväll haha. Blir seriöst typ sur ibland, vilket såklart inte är meningen. Förstår inte varför de måste köra samma låtar varje helg, i flera år... Kanske är man bara lite kräsen. Hade en väldigt rolig kväll i alla fall, tackar inte nej till att dansa och se lite (Tina e med idag haha) glatt folk. Ingen Stefan dock så kvällen blev ju inte 100 %, men allt annat var på plats (if you know what I mean) #söndagshumor. Interna skämt sitter på plats idag.

Charmiga kort man tar i farten...

Fick gjort lite räkcocktails igår, sååå gott! Varför äter inte vi skaldjursfantaster detta oftare? Tycker skaldjur är som kaffe - de blir godare för varje gång. Hade annars en väldigt lugn lördag, vilket jag inte har något emot. Man uppskattar att bara vara hemma mycket mer efter en utekväll, och tvärtom. Nu taggar jag en söndag med kaffe, mat och musik.

Likes

Comments

"House white empty rooms, love won't fight for you"

Till folket som kanske inte känner sig så taggade inför hösten (including myself), så borde man stanna upp mer och ta till sig allt mysigt, fint och roligt med hösten. Såsom att faktiskt vara vaken under solnedgångarna eller denna deep sunset house som slår allt. Deprimerande är den bara ifall vi gör den till det. Enjoy!

Likes

Comments

"Sometimes you need to sit yourself down and speak some real shit to yourself".

Skrev det här främst till de i min egen ålder, som försöker lista ut vad man ska göra av sitt liv. Har tagit upp det förut, men tänkte skriva mer om det då jag så gärna vill att alla lyssnar på sig själva.

Många personer har en tendens att låta andra styra över sin egen vilja, och detta har jag skrivit till er som känner igen er i den känslan. Det kan vara samhället, kompisar, familj, tid och ekonomi som påverkar ens viktigaste val i livet. Har du någon gång haft en dröm eller vilja något som du har varit för rädd för att erkänna till någon annan, kanske till och med dig själv? Kanske tycker du att det låter helt orealistiskt att ens något liknande skulle inträffa i ditt liv, eller är rädd för vad andra skulle tycka. Fast verkligheten är att man inte kan trycka undan känslor, genom att försöka göra det gömmer du dig själv från sanningen och trycker ner dig själv. Kom ihåg att vi inte lever för att tillfredsställa någon annan, vi lever för vår egen skull.

"Don't live to please others. Don't think everyone else knows what's right or true. Listen to yourself and be true to yourself. That way, no matter what else happens in life, you will always have your self-respect".

Problemet kan ligga i att vissa av dina närstående inte tror på dig för att skydda dig från de "fall" du riskerar dig för. Det betyder inte att dina föräldrar, syskon, kompisar, flick/pojkvänner eller liknande vill att du ska vara olycklig. Fast medan du kanske ser en bro till allt du vill ha, så ser dem en stup. Dessutom i samhällets struktur och "lagar" som har starka åsikter om vad som är rätt och fel för varenda en, kan det kännas som ens tankar och drömmar är fel och nästan skämmiga. Men let's put it like this, du kommer aldrig kunna göra alla glada, någon kommer alltid att peka ut alla flaws i det du gör.

"Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway".

Vill du verkligen leva ditt lev i ånger? Vill du skylla ifrån dig på allt möjligt i resten av ditt liv? Vem vill egentligen det?

Jag vill uppmana dig i att våga drömma, våga prova, våga erkänna, både för dig själv och resten av världen, allt du någonsin skulle vilja göra, vara eller uppleva. Vare sig det handlar om att resa jorden runt, satsa på en utbildning eller yrke som du inte "borde" eller är för "svår" eller omvandla en hobby till ett arbete. Hur stort eller litet det än är lovar jag dig att det är möjligt, och du måste göra det för att kunna respektera och se värdet i dig själv.

Inget behöver vara för evigt, du behöver aldrig veta vad du ska göra resten av ditt liv. Fråga dig själv istället vad du vill göra som den person du är nu. Din bästa möjliga livsstil kommer ifrån dina djupaste ideal, våga erkänna vilka de är.

Likes

Comments

Finns inget bättre sätt att avsluta veckan än med taco night. Min kärlek till denna maträtt asså haha. Har haft en väldigt chill söndag och har inte tagit mig utanför huset idag. Har ändå känt mig väldigt inspirerad och behöver typ samla mig haha. Taggad på skön kväll och ny vecka nu.

Bjuder på en mix som jag är "lite smått" besatt av. Älskar nästan varenda låt, skulle lika gärna kunnat vara min egen track list.

Likes

Comments

Fick köpt denna parfymen när jag var i stan i torsdags. Vet inte varför men har förälskat mig i Britneys parfymer haha. Älskar i alla fall denna svarta. Brukar annars köpa nya parfymer i lukter jag inte har haft förut. Tycker om att få "minnen" till en speciell lukt som man sedan minns så fort man känner lukten.

I fredags hade vi en liten reuinion, mysigt och bra initiativ tycker jag. Det var ju ett tag sedan man gick i grundskolan... Blev tyvärr så sjukt trött igår så har inte fått gjort mycket alls eller orkat skriva. Men har haft en bra helg hittills tycker jag ❤

Likes

Comments

07.00 lät klockan idag. Är typ vaken, nästan haha. Har i alla fall fått i mig lite kaffe nu och börjat köra igång musiken. Lyssnar alltid igenom all ny musik som har kommit ut under natten på morgonen. Det är min slags morgonrutin för att få igång hjärnan. Det känns som om jag har lättare för att gå upp nu på morgonen än när jag gick i skolan. Så fort vardagen blir lite roligare är det också enklare att gå upp. Men nu måste jag ta itu med min dag...

Likes

Comments