Efter en ganska lång helg var det skönt att bara vara inomhus och chilla. Det är verkligen en sådan helg efter midsommar då man faktiskt vill ha lite regn.

Min vecka kommer gå ut på musik, rensning och packning. Vet inte hur men samlar på mig så mycket kläder och bara allmänt skit, ska bli så skönt att få bort lite. Hur packningen går blir väl en story i sig... Ska få ner allt inför 9 dagar i Spanien i ett handbagage. När man är en person som vill ha med sig 5 par skor och välja mellan är väl detta inte drömscenariot haha. Ska också få ordning på ett nyinköpt sminkbord i veckan..! Så taggad.

I vilket fall har jag precis fått i mig lite mat och ska fortsätta mitt söndags mys nu...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade vid halv 6 idag vilket jag gör de flesta dagar. Som tur var ringde ingen och frågade om jobb under morgonen då jag somnade om direkt haha. Har fått för lite sömn de senaste dagarna så kroppen protesterade typ.

Just nu ligger jag vid poolen och solar så är ganska nöjd ändå. Har dock tyvärr redan fått världens fulaste bränna. Gjorde misstaget att behålla bandet på ryggen på och har nu en rosett på min hud haha.... Håller iaf på och försöker få ihop lite förvirrade planer inför midsommar nu. Ganska kaos as usual kan man väl säga, men det blir säkert grymt i slutändan.

Likes

Comments

Har nästan glömt hur fint det kan vara vid kusten på sommaren.

Likes

Comments

Igår var det årets första dag på Liseberg för min del. Åker inte någonting (ingeting verkligen) så brukar ju inte vara där så mycket på grund av det. Fick agera fotograf istället, äta sockervadd och en massa mat så är nöjd ändå. Kunde inte blivit finare väder heller, sommarkänslor på hög nivå.

Hur stor?!

Likes

Comments

Har äntligen fått gjort en ny mix.

Likes

Comments

Vill börja med att säga grattis till er studenter....

Vill skriva om något som jag själv har haft problem med och som jag tror att många andra känner igen sig inom. Riktar mig till alla, men speciellt vi som nyligen har tagit studenten.

Ta intiativ. Gör det du vill och ta inte skitsnack från någon. Ursäkten till varför du vill göra något väger tyngre än alla de ursäkter som säger att du inte borde göra det. Ju mer energi du lägger på att faktiskt göra något än att jämföra dig med andra eller hitta på ursäkter, desto längre på vägen kommer du. För det är ju inte målet som räknas, utan att du tycker om och mår bra av det du gör.

Många personer försöker leta efter någon "hemlighet", de väntar på den rätta tiden eller den rätta känslan, men de kommer aldrig att hitta något sådant. Agera är det enda sättet för att åstadkomma något. Även fast du mår dåligt eller inte känner för det. Det enda sättet du kan förlora på är att inte försöka. Fokusera på en dag i taget, jobba på det du vill åstadkomma något inom och prova på nya saker även fast du inte vågar.

Likes

Comments

För oss fyra tjejer blev det spa igår kväll, finns inget mer avslappnande eller mysigare. Man går verkligen in i någon slags zone där, det går typ inte att känna någon slags stress. Något jag tycker man borde göra mycket oftare. Tyvärr har jag blivit sjukt utmattad igen, vilket jag blev förra veckan också. Men har fått sova hela förmiddagen och börjat med att ladda ner musik att mixa. Får se om det blir något bra utav det...

Likes

Comments

Vet knappt själv vad som har hänt den senaste veckan eller varför jag inte har skrivit något här... Hamnade i alla fall i Onsala igår och har haft det jättemysigt. Ska tillbaka till stan sedan men får se vad som händer annars idag, så skönt med en klämdag.

Likes

Comments

En liten fotobomd från min födelsedagshelg. Kunde inte blivit nöjdare...

Började med räkcocktail i fredags kväll i solen.

Moon thai med pojkvännen.

Avslutade helgen med ett litet släktkalas. Hur fin tårta?

Några av mina fina presenter. Så sjukt grym bas längst ner.

Likes

Comments

Min 20 - årsdag började med champagne frukost (såklart) och drog sedan in till stan för lunch med mamma. Det slutade med att jag köpte en massa kläder och smink... Nu blir det fix inför kvällen, är lite små trött men är jättenöjd med dagen hittills. Kunde inte fått bättre väder heller, har ju varit så fint idag.

Likes

Comments