Heeej! Har saknat att här så nu blir det en ny uppdatering.

I helgen så blev det nya naglar(bild) eftersom det är så himla billigt här med det. Bara 50 euro (inte ens 500 svenska kronor)... så billigt, och ville att de skulle passa inför halloween eftersom det är en ganska stor grej här! Så de blev svarta och mörk lila denna gång. Om bara två veckor kommer ju min fina bästis hit för att hälsa på. Vi har skypeat så mycket sen jag kom hit och saknar henne så massor.

Imorgon blir det ingen skola eftersom hurrikanen Ophelia. Inte speciellt roligt eftersom jag faktiskt ville åka till skolan, tro det eller ej på grund av att jag legat hemma sjuk så mycket sen jag kom hit för en månad sen.

Vad mer hade jag på hjärtat? Juste, denna vecka blir det field trip med en av kurserna till dublin docklands. Det ser jag fram emot. Det var denna veckas första uppdatering, bilderna på naglarna infogas. Vi hörs imorgon!

Facebook: Julia Bork
Instagram: Borkisens
Snapchat: kweenjeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var tyvärr ingen rolig dag för mig. Jag älskar Irland so far men tycker skolan är fruktansvärt krånglig. Det är en massa registreringsuppgifter man måste göra och så fort man är klar med en så finns det fler, det tar aldrig slut. Har inget tålamod vilket är jobbigt.
Sov väldigt dåligt också så var både sömnberövad och fruktansvärt stressad över ett missförstånd med mina kurser. Så nu ligger jag i sängen och tänkte sova tidigt. Även om jag börjar 12 imorgon så tänkte jag gå upp tidigt och tvätta håret och fixa mig. Har bara en lektion imorgon så det är skönt.

Avslutade iaf dagen med big bang theory och nudlar från mitt favoritställe i norra dublin. Nu ska jag sova så återkommer jag imorgon. Ha en bra natt tillsammans

Min nya pyjamas från H&M i Dublin(när man är svensk och älskar deras kläder så varför inte passa på) 14,5 euro.

Likes

Comments

HEJ!❤

Idag har jag äntligen känt att jag gjort nytta! Jag har gjort en massa ärenden (dels med Dublin och mitt övningskörningstillstånd), och byggt en staket åt min kära mormor i hennes nya hus i Skåne. Hon behövde ett staket i trädgården för att inte hennes lilla chihuahua skulle kunna smita.

Dessutom har vi lagat soppa och varit på en lång promenad, så lägger in lite bilder på det.

Förresten, RuPauls dragrace... varför har jag inte sett det förut? är typ helt besatt av det nuuu. Aja det blir inte mer än så men imorgon ska jag göra en dörr till mormors trädgård from scratch! Det blir spännande, mest för att jag absolut inte är snickartypen men aja, det löser jag säkert.

Följ mig på andra sociala medier:

SNAPCHAT: juliaaborkk

INSTAGRAM: Borkisens

FACEBOOK: Julia Bork

Likes

Comments

Hej och hoj!

Det var ett tag sen jag skrev nu men det har varit fruktansvärt stressigt med processen att hitta lägenhet och  universitetet har varit jättedålig på att skicka ut all information om vart man kan bo och vad som finns tillgängligt. Nu har det dessutom blivit så att jag måste hitta något eget eftersom alla studenthem är fullbokade. Är så himla stressad över detta och universitetet svarar inte ens när jag ringer! 

Börjar bli mer och mer otaggad på att åka eftersom ingenting funkar som det ska. Dessutom är priserna helt sjuka! Önskar att jag hade tagit reda på det först eller att någon varnade mig att bara en studentlägenhet kostar 240€ i veckan!! Helt sjukt ju.

Aja, nog om det negativa.Jag är positiv så det löser sig nog. Jag har i alla fall fått en systemkamera i födelsedagspresent så den ska jag använda om jag nu kommer iväg. 

Just nu befinner jag mig i Skåne, närmre sagt Båstad, för att hälsa på min mormor som precis flyttat hit. Ska ut och promenera nu så mer bilder kommer under eftermiddagen. Hej så länge! 

Följ mig på andra sociala medier: 

SNAPCHAT: juliaaborkk

INSTAGRAM: Borkisens

FACEBOOK: Julia Bork 


Likes

Comments

Nu är det klart! Biljetterna är bokade, stipendiet är konfirmerat och min ansökan till universitetet är godkänd! Tidigt på morgonen den 15 september lyfter planet från Arlanda till Dublin där jag ska spendera nio månader ! Det enda som inte är helt klart är vart jag ska bo men det är på g. Det är igång nu och jag kunde inte vara mer lycklig!😁❤

Likes

Comments