Idag har jag en ponny som betyder allt för mig, verkligen allt <33 En ärlig ponny som aldrig skulle göra något dumt med vilje. Hon gör mig glad och lycklig! Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går. Hon är verkligen mitt allt <33

Hon är en irländsk import och därför vet vi inte så mycket om henne, plus att jag bara haft henne i 4 månader och visste inte så mycket om henne när vi köpte henne. De e därför de är förrens nu jag har verkligen testat henne, t.ex i skogen så galopperade vi för första gången idag! Hon skötte sig superbra! <33 På första provridningen hoppade vi 95/1m, hon bara flög över de hur lätt som helst. Som att hon aldrig hade gjort nått annat! De högsta vi har hoppat på träning är nog 85/90cm tror jag. Känner inte att jag har bråttom och vill inte skynda mig med henne utan jag vill att hon ska ta den tid hon behöver! I dressyren går hon oftast i form, jag känner att jag hittar henne mer och mer nu och de är så kul! Jag vill tävla i hoppning med henne då de e de jag brinner för. Har än så länge bara varit på 2 pay & jumper med henne på låg nivå eftersom jag vill att hon inte ska kastas in i tävlings världen. Vi börjar lite smått helt enkelt.

Mitt mål är att någon gång komma ut på en lätt A med henne, alltså 1.10cm. De tror jag vi ska klara! Eftersom hon flög över nästan 1m på provridning. Alltså första gången någonsin jag ens satt på henne. Med mer tränings möjlighet kommer detta gå galant! Med mer träning i både hoppning och dressyr kommer vi bli BÄST!!!! <33 Cryssan har en sån positiv inställning till allt och även om hon tycker något kan va läskigt ibland så tvivlar hon ändå inte på mig och lyder mig ändå. Hon är så underbar! Ångrar inte 1 sekund att vi köpte henne <33

De blev ett ganska långt inlägg idag. Men, men så kan de bli ibland! Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, ha nu en bra kommande vecka <33

kramisar <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa!
De var ett tag sedan jag la upp något här och den enda anledningen till varför är för att jag helt enkelt inte haft någon motivation till att blogga. Jag vill ju blogga och så men jag känner att jag fick en väldigt dålig start. Min blogg hackade upp lite och jag råkade radera mina två inlägg som jag var nöjd med. Så de va bara att göra upp dom jättesnabbt och då blev de inte riktigt lika bra och allt blev bara blä..
Hur som helst så har jag varit på ett tredagars läger med Cryssan och de gick så jäkla bra om jag får säga de själv! :) Jag är så himla nöjd över Cryssan. Vi tränade alla tre dagar för en tränare som heter Michaela Görloff och jävlar va bra hon e! Hon är en av mina favorit tränare faktiskt, hon jobbar inte bara med ryttaren utan hon tänker på allt! Speciellt att hästen måste må bra och få beröm. Hon var jätte bra för mig och Cryssan eftersom hon är lite orutinerad och grön. Sista dagen, alltså onsdagen så avslutade vi lägret med en p&j och den gick jättebra verkligen! 1 felfri runda och en runda med 2 nedslag men de e sak samma. Huvud saken var att hon kom igenom hela banan och att hon iallafall fick en felfri runda. Hon är bara bäst!
Med de sagt så önskar jag er alla en bra söndag!!

Kramisar <33

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppträningen som jag sa att jag skulle lägga upp om gick jättebra! Hennes andra hoppträning någonsin tror jag. Vet ju dock inte vad hon har gjort på Irland men den andra i Sverige iallafall.
I måndags red jag och min kompis Kajsa ner till våran klinik där vi bor för att ta sista vaccinationssprutan. Det gick jättebra men på hemvägen blev båda väldigt taggade och busade lite men det gick bra ändå, haha. Igår när jag red henne så var hon hur lugn som helst och det märktes inte att hon hade vart lite pigg dagen innan. Hursomhelst på söndag ska vi ta en sväng till hällingsjö för att hoppa vår första pay and jump! Kommer bli så kul och är såååå taggad. Min kompis Jossan ska antagligen följa med. Mer om detta efter tävlingen på söndag förmodligen.

Kramisar <33

Likes

Comments

Hej allihopa!
Mitt namn är Julia och jag är 14 år.
Mitt intresse är ridning och jag har en ponny som heter Crystal men kallas Cryssan.
Hon är en connemara (troligtvis lite palomino) i färgen Isabelle alltså gul, hon har även vita strumpor och vit bläs. Hon är 6 år och en import Irland.
Hon är den snällaste hästen du kan tänka dig och ställer alltid upp i alla lägen. Hon är min dröm ponny <3 Jag har haft henne sen den 18 mars så drygt 2 månader. Eftersom hon är en unghäst så har det gått upp och ner, det kan det ju även göra på "vanliga" hästar också men just nu går det spikrakt uppåt. I senare inlägg kommer ni få se videos från en hoppträning (24/5-17).
Jag har redan lagt upp mitt första inlägg på denna bloggen men av någon anledning så försvann det så det var bara att lägga upp detta igen, haha.
Om ni skulle vilja följa mig på instagram så heter jag blomsth_julia där. Ha en fortsatt bra dag!

Kramisar <33

Likes

Comments