Presentation picture
juliablomgrens
18 år

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 18 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 7-8 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy

En låt för en dag som denna

 

Likes

Comments

Bilder från kryssningen

Jag är verkligen så feg och inte vågar ha med mig min kamera överallt haha. Här är i alla fall lite bilder från kryssningen med mamma och lillebror. De sista bilderna är bara lite lek med kameran i hytten😜

 

Likes

Comments

Exakt så

Åt en STOR portion frukost idag vilket var ganska onödigt då jag har en lektion sedan lunch. Skola sedan gym och på schemat står det: axlar. Får inte träna så mycket armar för annars kommer jag inte få på mig min studentklänning lol. Bilden får tala så länge!

 

Likes

Comments

invisibobble

Har varit på kryssning från om med igår om kom precis hem. Fick med mig några tofsar från invisibobble som ser ut som gamla telefonsladdar😝 Dom ska i alla fall vara eco-friendly vilken jag tycker är väldigt viktigt. Samt så är dom traceless, avoids headaches, no split ends, strong grip och ska passa alla hårtyper då dom fanns i flera olika färger. Min egna erfarenhet av dom är att dom är underbara. Tofsen blir inte så där smal och äcklig, och det drar ingenting i hårbotten trots att den redan sitter fast i håret ordentligt. Har till och med testat att headbanga och tofsen sitter kvar. Köp!!!!

 

Likes

Comments

Min studentklänning

Det är trots allt inte alls långt kvar till studenten, och idag fick jag hem min studentklänning wiiie! Tänkte visa er den, vilket betyder att du inte får komma med en likadan om du känner mig haha😜 Dock är den lite tajt i armarna så får deffa till mig lite. För övrigt är den från Rebecca Stellas kollektion och jag äääälskar den!

 

Likes

Comments

Studentskiva: Maffia

Heeej!!! Det händer SÅ mycket just nu. Och när jag har tid över vill jag bara ligga och dega och göra: absolut ingenting. Jag slänger upp lite bilder från min studentskiva som var i söndags. Det var hur kul som helst!!! Igår var jag ledig vilket var behövligt så har bara skola två dagar denna vecka. 👇🏻Enjoy!👇🏻

 

Likes

Comments

Bloppis #2

Hej bloggisar. Jag tänkte fortsätta lite med min bloppis. Bloppis #1 hittar ni här: http://nouw.com/juliablomgrens/bloppis-1-18765360!
​Om du är intresserad av kläderna nedan kontakta mig på: juliavolume@live.se eller på min facebook https://www.facebook.com/juliablomgrens. OBS! Alla bilder är oredigerade.

Klackskor från H&M, storlek 38. Helt oanvända. Pris:100 kronor



Boots från Alice by Belle Shoes, storlek 38. Jättefint skick, dock har några stenar lossnat. Pris: 50 kronor


Klackskor från Sugarfree shoes, storlek 39. Som nya! Nypris 449, jag säljer dom för 150 kronor.



Skinnjacka från H&M, storlek 36. Pris: 80 kronor


 

Likes

Comments

Nya träningsskor

Igår fyndade jag dessa träningsskor för 280 kronor hehe.. Man passar ju på när man har rabatter #FattigStudent😃 Invigde dom igår när jag och mamma tog en promenad från Blackeberg till Sumpan. Ssssuper sköna!

 

Likes

Comments

Bloppis #1

Hej vänner! Nu ska jag börja rensa ut min garderob och sälja fina grejer för bra pris. Nedan finns de kläder jag säljer just nu, men det kommer förmodligen att komma ännu mer så håll utkik! Intresserad av kläderna nedan? Kontakta mig på min mejl juliavolume@live.se ​eller på facebook HÄR. OBS! Alla bilder är oredigerade.

Blus från Chelsea, storlek S. Pris: 60 kronor



Tröja från Hunkydory, storlek XS. Pris: 200 kronor



Partyklänning från nelly, storlek S. Pris: 160 kronor



Blus från Lager157, storlek M. Pris: 60 kronor



Linne från Alice by Belle Shoes, storlek S. Pris: 50 kronor



Blus från H&M, storlek 36. Pris: 50 kronor
SÅLD



Blus från Diabless, storlek one size. Pris: 90 kronor



Linne från H&M, storlek S. Pris: 40 kronor.



Jeansjacka från H&M, storlek 38. Pris: 100 kronor



Jeans från Cheap Monday, storlek 28/30. Pris: 80 kronor



Jeans från Lee, storlek W26/L31. Pris: 100 kronor



Jeans från Cheap Monday, storlek 27/32. Pris: 100 kronor



Jeans från Cheap Monday, storlek 27/32. Pris: 90 kronor



Ridjacka från VILA, storlek S. Pris: 170 kronor

 

Likes

Comments

Helg

De flesta vet att jag är ledig varje fredag och det är verkligt så skönt. Dock så är det väldigt mycket i skolan just nu och min hjärna la av för länge sen, tyvärr. Idag har jag varit i skolan och vid lunchen kom fina Linda fram till mig! Tidigare svarade jag på två kommentarer i ett inlägg då Linda och Emma, som går i min skola, läst min blogg och gärna velat prata med mig. Jag gav Linda alla tips som har med min skola att göra, och Emma om du läser detta så komsi så får du veta allt med!

Vi har snart klara med vår dokumentärfilm (vårt gymnasiearbete). SÅ SKÖNT! Och förhoppningsvis kommer den läggas ut på youtube så alla kan se den. Frida kom till min skola sen och vi tränade mage tillsammans. Snabbt men ganska intensivt pass.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw