Presentation picture
juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 18 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 7-8 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy

Frida

Min fina vän @fridamarias driver en mysig blogg och den hittar ni HÄR!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Yoga

Längesen man var på ett yogapass och idag är inte energin på topp. Så lite yoga passar perfekt. Sen hem, äta massa mat och sova. Längtar.

 

Likes

Comments

Avokado lover

Finns det något bättre än när mamma säger att det blir take-away? Så jag beställde sushi samtidigt som jag gick ut med hunden och mums vad gott det var. Har världens träningsvärk efter igår då jag och Frida gick på intervallflex. Men det är det värt.

 

Likes

Comments

Earned it


 

Likes

Comments

Sagan om Ringen maraton

Igår efter att jag hade tränat och städat lite här hemma kom Cecilia hit för Sagan om ringen maraton. Vi såg alla de tre första filmerna och jag måste erkänna att dom var ganska bra. Bättre än min förväntan. Vi åt massa gott och somnade inte förns efter 2-tiden.

Tänkte dra och träna idag men mår sjukt illa efter gårdagens onyttigheter. Proppade i mig så mycket skit.. Känns som jag kommer bli magsjuk haha. Så jag tar väl en promenad lite senare när det ändå är så fint väder!☀

 

Likes

Comments

Strawberries

Nu ska jag låta frukosten smälta lite i magen sen ta mig till gymmet. Blir lite kondition samt rygg- och magövningar. Senare idag ska jag och Cessan ha Sagan om Ringen maraton! Har aldrig sätt dom filmerna hehe så det blir mys.

 

Likes

Comments

Musslor

Igår gjorde min mor en jättegod middag. En soppa med fisk och musslor, samt räkor, vitlöksbröd och vitt mousserande vin vid sidan om.

 

Likes

Comments

Färgning #2

I fredags färgade jag mitt hår en gång till då den förra färgningen hade gått ut lite. Köpte samma hårfärg och det är ju inte helt lätt att gå från blond till mörkhårig. Än så länge har jag inte ångrat mig och trivs superbra i mörkt.

FÖRE


EFTER

 

Likes

Comments

Saturday

Ligger i sängen och babe sover, hatar att vakna först och vågar inte heller väcka honom haha. Igår vaknade jag jättesent så hela dagen gick väldigt fort. Körde ett skivstångsintervall pass med Milla och Sanna, och det känns i kroppen idag kan jag ju säga. Ont lite överallt😁

Här vill man va. Bild: från i somras när jag var med MB gänget i Oxelösund.

 

Likes

Comments

Late gym

Idag gymmade jag ganska sent då det är skönt när det är lite folk. Stod på crosstrainern och körde lite blandade övningar. Tänkte gå på ett skivstångsintervall-pass imorgon och då måste hela kroppen fungera😉


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw