Och helt plötsligt blev det 2018.

Att tiden går fort nowadays vet alla om, men snälla, 2018!? Jag minns när jag satt på en samling i andra klass och min lärare berättade att nu har vi gått in i året 2004. Jag minns det som att det var igår.

Efter lite extra steg under en timme ute med Elvis har jag nu duschat och sitter med ansiktsmask. En väldigt svidig sådan; Body Shops Himalayan Sharcoal.

Som vanligt efter alla år slänger jag upp lite bilder från årets gång. Många roliga, fina och minnesvärda!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår fyndade jag två Fitbits till mig och Jesper. 777kr/st (ord. pris 1290kr) på MediaMarkt, lätt värt! Jag har inte riktigt förstått hur den fungerar än men mitt syfte är att veta hur många steg jag går om dagarna. I hopp om att gå lite fler steg! Slänger in en informationsvideo om just Fitbit i fall man skulle finna något intresse i det. Dessutom så är den ganska snygg.

Likes

Comments

Jag har haft supermysiga jul-dagar i Helsingborg tillsammans med familj och släkt. Så mycket god mat, mysig stad och härligt sällskap!


SNAPSHOTS

Har fyndat lite på mellandagsrean som jag tänkte visa er sen. Stay tuned!

Likes

Comments

Igår var jag för andra gången hos Sofie och fick påfyllning av fantastiska volymfransar. Jag har aldrig varit med om fransar som har suttit så bra! Dessutom känns dem sååå lyxiga och det är så himla skönt att inte behöva kladda med maskara. Här är Sofies instagram !

Hela eftermiddagen spenderade vi i Barkarby Outlet och Mall of Scandinavia på jakt efter julklappar och annat.

Likes

Comments

Idag är en sån där fredag när man bara vill chilla och ha det gött. Jag, Milla och Jesper har käkat Max och nu sitter vi och spelar Sims och dricker te. + några pepparkakor på det. I vanliga fall slutar dessa kvällar framför en film eller serie tills nån av oss deckar i soffan.

Imorgon ska jag göra påfyllning av mina fransar och handla lite julklappar med Fridolf. Jag ska visa er vilka underbara fransar Sofie gör!

Likes

Comments

Dagarna år så himla fort nu för tiden. Ett år känns som en månad och en vecka känns som en dag. Ändå är man så himla trött och sliten på dagarna men tacka gudarna att man snart får lite ledigt!

Och nu sitter jag här och gråter för till vänster om mig ---> bland mina bilder på nouw kryllar det av bilder på Morfar och hans sista tid på sjukhuset. Fy fan vad jag saknar dig.. ❤

Nu kom jag helt av mig och vad jag skulle skriva.. Men jag vill i alla fall berätta att jag ska passa på att knäppa lite mysiga bilder med systemkameran nu över jul och nyår. Så att jag kan fräscha upp denna goa gamla blogg lite.

Likes

Comments

21
Förra veckan fyllde jag 21 barre och insåg att jag kan faktiskt ta mitt pick & pack och åka till New York när jag vill. Jag måste bara hitta nån som vill åka med.

Detta firade jag även med min käraste barndomsvän Melinda. Vi hyrde lokal i samma stad vi vuxit upp, fixade nice käk, hade roliga aktiviteter och festade vidare inne i stan.

Drog även på mig världens j*vla förkylning för ca 3 veckor sedan. Sorry för TMI, men alltså jag hade så mycket snor och det var så grovt grönt.. Fick även halsont till och från, ögoninflammation(?) och hosta from hell. Det påminner mig om för 2 år sen när jag hostade konstant i 2-3 månader, hade vibrerande lungor när jag andades, tog stickprover, röntgade och gjorde spirometriundersökning. Första läkarbesöken var hon övertygad om att jag har astma och skrev ut mediciner, det sista läkarbesöket såg allt normalt ut? Tack och lov så har medicinerna jag fick då hjälp denna gång akut vid biobesök, jobb och massa annat ansträngande. Hur vet man om man har astma eller inte?

Snart får man lite semester så här vid jul och jag har köpt massvis med ljus för att få upp mysfaktorn. Har även hunnit med adventsgospel, julmarknad på Skansen med familjen, och har för första gången efter 16(?) år i rad vunnit mer än chokladpengar, minirivjärn eller smörgåsknivar. Fick nämligen med mig en kasse fylld med choklad! Det tackar jag för.

Likes

Comments

2017-08-24

Nu är du med mig föralltid, Morfar. Kura-kurako

Likes

Comments

Samuel sprang Tough Viking på Kungliga Djurgården idag så jag och Jesper åkte dit för att titta på mållinjen. Knäppte lite bilder men fasen så svårt det var att fånga alla vikings på kort. Det såg däremot sjukt kul ut, undrar om man ska satsa på att vara med nästa år?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw