Jag mötte Michell istället med hennes fina Rottweiler Shade och gick på en hundprommis, letade Pokémons och åt glass! Suuuperskönt att komma ut länge (en måndag!!!!) och bara hänga.

Likes

Comments

Många har tjatat på mig att jag måste blogga och jag håller helt med. Idag ligger jag i solen och gassar för att jag har semester! För några veckor sedan sa jag upp mig så nu är det dags för nya äventyr, och vad som händer sen har jag ingen aning om.

Ska försöka ta det lugnt dem kommande dagarna i alla fall då jag räknade ut att jag har haft totalt 10 semesterdagar under ett år och noll sjukanmälningar. Jag har själv inte tänkt på det, men det slog mig för någon vecka sen att jag har jobbat alldeles för mycket. Jag är dock kvar på fotbollen som arenavärd, där kommer jag nog vara resten av livet hehe.

Så idag är planen att gassa i solen och ta ut Elvis på en långpromenad samtidigt som jag letar Pokémons. Har fångat 30 st hittills men det är ju riktig pain när spelet laggar hela tiden..Likes

Comments

Idag efter jobbet åkte jag och Milla till världens bästa frisör Jasmina för att klippa oss. Har inte klippt mig hos en frisör på ett år(!!!). Har istället klippt mig själv när jag fått panik på kråkboet. Men nu känner man sig superfräsch så här till sommaren!

Likes

Comments

Nu i helgen har jag, Jesper, Milla och Gurrmen varit i Ullareeeeed! Vi har haft det superskoj och supermysigt och av någon anledning fick jag för mig att testa vlogga? Det var anyways superkul! Tänkte ladda upp en inlägg med lite prylar som jag fick med mig hem. Så länge får ni enjoya denna vlogg.

Likes

Comments

För några månader sen beställde jag smycken till glas (med fot) via Åsa. Hon visade mig hennes egna och jag kände direkt att sånna MÅSTE jag ha! Perfekt om man har gäster som inte vet vems glas som är vems. Är dem inte så jäkla coola?!


UPDATE: Gå in HÄR för fler coola smycken!

Likes

Comments

Godmorgon! Den här veckan är det fullerulle. Jobb måndag-fredag plus 3 matcher, inklusive derbyt igår. Tyvärr så gick vi hem med en förlust men det behöver vi prata så mycket om. Idag är det jobb och sen ska jag träffa J och bara chilla. Min fråga är: Vart fan är solen?

Likes

Comments

Förra året fick jag världens bästa studentpresent av min kära moster! Vart vill du åka? NEW YORK! Ungefär efter en vecka efter att jag tog studenten flög jag, moster och mamma till den mest häftiga resa jag varit med om. Såg så många coola byggnader, människor, åt så god mat och shoppade så jävulskt mycket! Här är en bildbomb med mina favoritbilder som jag inte publicerat tidigare.

Likes

Comments

Idag är det söndag och det betyder myyyys. Så jag mötte @fridamarias i stan för en fika och lite shopping. Blev dock ingenting för mig för jag tycker allt är fult nu för tiden haha. Får istället hålla mig till Ullared om ca en månad!

Likes

Comments

Heeeej! Hur mår ni? Har haft fullt upp varenda dag den senaste veckan så jag har verkligen inte hunnit blogga. Just nu sitter jag på bussen på väg till jobbet med världens största kasse med fredagsfika! Vi kommer börja rulla runt på vår avdelning haha. Här får ni en skön låt och lite bilder från det senaste.

Likes

Comments

1 345165 Next

Better Blogging Nouw