Godmorgon! Den här veckan är det fullerulle. Jobb måndag-fredag plus 3 matcher, inklusive derbyt igår. Tyvärr så gick vi hem med en förlust men det behöver vi prata så mycket om. Idag är det jobb och sen ska jag träffa J och bara chilla. Min fråga är: Vart fan är solen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra året fick jag världens bästa studentpresent av min kära moster! Vart vill du åka? NEW YORK! Ungefär efter en vecka efter att jag tog studenten flög jag, moster och mamma till den mest häftiga resa jag varit med om. Såg så många coola byggnader, människor, åt så god mat och shoppade så jävulskt mycket! Här är en bildbomb med mina favoritbilder som jag inte publicerat tidigare.

Likes

Comments

Idag är det söndag och det betyder myyyys. Så jag mötte @fridamarias i stan för en fika och lite shopping. Blev dock ingenting för mig för jag tycker allt är fult nu för tiden haha. Får istället hålla mig till Ullared om ca en månad!

Likes

Comments

Heeeej! Hur mår ni? Har haft fullt upp varenda dag den senaste veckan så jag har verkligen inte hunnit blogga. Just nu sitter jag på bussen på väg till jobbet med världens största kasse med fredagsfika! Vi kommer börja rulla runt på vår avdelning haha. Här får ni en skön låt och lite bilder från det senaste.

Likes

Comments

Har börjat dra ner på kött-mängden så från och med nu är jag deltidsvegitarian (som jag hittat på själv). Samtidigt ska jag försöka ersätta alla mejeriprodukterna, och detta är bara för vår miljö och alla djurs skull. Det kommer att bli en utmaning, men deltidsvegitarianer kan också göra skillnad!😉

Likes

Comments

Nu är helgen slut och det är måndag igen. Har slutat med koffein sedan två veckor tillbaka, och igår firade vi Mormis så det blev självklart fika vilket ledde till en sen kaffe. Och jag kunde verkligen inte sova, men det gör väl inget då många andra lär vara minst lika trött som jag! Lite snaps från the weekend.

Likes

Comments

Här om dagen beställde jag lite smått och gott från Lyko. Testade även att beställa hem Lykoboxen (nr 33) då en kollega rekommenderat det. Blev inte så jättenöjd med Lykoboxen men det är kul att beställa så man får en liten surprise då man inte har någon aning om vad man kommer få. Ungefär som Glossybox.


Detta beställde jag:

- E.l.f. Cover Everythng Concealer Correct 49,00kr Älskar denna!

- Lyko Alcogel Beautifl Flowers 50ml 19,00kr Luktar sååå gott!

- Weleda Oat Replenishng Conditioner 200ml 159,00kr Godkänd för balsammetoden vilket är ett plus!

- Lykobox nr 33 som innehöll: Burt's Bees Hand Salve 109,00kr, Layla Cosmetics nagellack 99,00kr, Goldwell Kerasilk Control Schampo + Mask ordinarie pris 255,00kr och 325,00kr och sist men inte minst Revuji Aloe Vera Gel ordinare pris 250,00kr.

Likes

Comments

Idag är det fredag yeeeey. Har sovit hos Jesper inatt då jag jobbade på fotbollen igår kväll, 5-0, åh en sådan härlig dag! Planerna idag är att jobba till 17 vilket jag sätt fram emot då vi har cookiefriday, hoppas nån har bakat något gudomligt gott. Sedan blir det förmodligen utgång. Har inte gått ut på år och dar..

Likes

Comments

Har börjat sälja lite smått och gott på Tradera det senaste istället för att slänga kläder/skönhetsprodukter som jag inte använder! Kommer lägga upp lite fler annonser här framöver. Klicka här för att komma till mina annonser!

Likes

Comments

1 345164 Next

Better Blogging Nouw