Better Blogging Nouw
Presentation picture
juliablomgrens

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 18 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 7-8 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy
Instagram: juliablomgrens

Tuesday

Är det bara jag eller har det känts som att det är onsdag? Dagen har i alla fall gått ganska fort idag och jag har inte varit så trött som jag brukar vara. Har agerat grafiker för första gången på dagens filmlektion vilket var rätt kul. Efter skolan mötte jag Frida, vi köpte en varsin celsius och gick på ett Indoorwalking-pass. Det gick ganska bra för att ha kört massa benövningar igår. Imorgon tränar vi mage! Vad tränar ni imorgon?

Nu: Plugga och dricka mycket vatten.

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Gym med Fridis

Skola idag, och hade en lite kortare dag än vanligt så det var skönt. Drog till gymmet med Fridis efter skolan, var fortfarande ganska död i benen efter träningspasset i fredags men det blev ett ganska okej pass ändå.

Crosstrainer: 10 minuter - level 6
7 minuter - level 10 + cooldown
Axelbreda knäböj (med skivstång): 20kg - 16x3
Smala knäböj (med skivstång): 20kg - 16x2
Raka marklyft (med skivstång): 20kg - 16x3
Grodhopp: Genom salen 3 gånger
Sumosquats: Genom salen 3 gånger
Benpress (maskin): 65kg - 12x3
+ lite andra små övningar

 

Måndag igen

Rubriken får tala. Men jag är ganska glad för denna veckan får jag moooney. Ganska tufft med 13kr på kontot i över en vecka haha. Därav har jag faktiskt sökt några jobb och hoppas som vanligt på att jag får något svar. Har gjort om mitt CV och personliga brev hur många gånger som helst, tagit hjälp av alla vuxna but still no job.. Fortsätter hoppas🙏

UPDATE: Fick en kommentar om att jag skulle ha en frågestund här på bloggen. Vad tycker ni peepz?

 

Mot gymmet

Har precis varit hos tandläkaren och fick helt klart godkänt på mina tänder wiiie! Är ledig varje fredag men det var ändå rätt skönt att komma upp i tid, så nu är jag påväg till gymmet. Blir nog crosstrainern, lite ben och rygg idag. Vad tränar ni idag?


 

Myskväll hos bästis

Kom precis hem från en kväll hos bästis. Idag var vi faktiskt inte så onyttiga som vi brukar vara, vi drack hur många koppar te som helst och spelade kort. Eftersom vi inte sätts på några veckor var det mycket att berätta och höra så det var mys. Merameramera sånna här kvällar!

Nu ska jag faktiskt plugga lite, känns som jag ligger efter jättemycket.. Man trodde sista året skulle vara ett chill-år but nono. BIG nono.

 

Torsdag morgon

Nu: matteprov och skola hela dagen. Sov hos babe inatt och det var mys. Tvingade ut honom på en promenad igår kväll och vi gick nog en bra bit, och mitt i allt står en fet j*vla hjort ren älg rådjur(?) med världens fetaste horn framför oss. Lagom jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse, ska köpa en redbull och längta till ikväll då jag får träffa bästis.


 

Step

Nu har jag, Frida och Tess gått på ett step-pass. Har varit småsjuk och borta hela helgen så har inte kunnat träna. Men nu kör vi igen!

 

På min frukostbricka

Kaffe, egenpressad apelsinjuice, ekologisk havregrynsgröt + hallon och kanel. På detta dricker jag också en halv liter vatten. Det är viktigt att dricka vatten vänner!

 

Gymnasiearbete i Jämtland

Vi har verkligen blivit så himla bra bemötta i Jämtland. Träffat många nya vänner och haft så himla roligt samtidigt som vi faktiskt har jobbat med vårt gymnasiearbete. Här är några bilder från vår weekend i Jämtland. Vi alla vill tillbaka.

 

Mot Jämtland igen

Nu sitter jag, mamma, Cecilia och Elin i bilen på väg till Jämtland igen! Här ska vi filma vårt gymnasiearbete och vi kommer ha riktigt kul.