Presentation picture
juliablomgrens
18 år

 

Halloj! Julia Blomgren heter jag och är inte yngre än 18 år som lever i huvudstaden. Jag går i tredje ring på gymnasiet inriktning samhälle- information, kommunikation och medier. Min blogg handlar för det mesta om sånt som intresserar och inspirerar mig. Jag bjuder på foton och en kortare variant på inläggen. Jag har bloggat i ungefär 7-8 år och har växlat mellan flera bloggar och bloggportaler och nu är jag här! PK
Videofy

Yesterday

Igår mötte jag Frida i stan för lite skitsnack och mys. Vi började på espresso house och gick runt i lite butiker, tog en sväng förbi solariet och avslutade vid vattnet med en varsin slush. Supermys!

​Bilder av: Frida

 

Likes

Comments

New York: Bh-ar

I NYC (mycket New York nu) var jag inne på Victoria's Secret x antal gånger då deras butiker här i Sverige inte har så mycket roligt att hitta. Så jag passade på att köpa yogabyxor, ett tiotal trosor samt 3 bh-ar + en sport-bh!

 

Likes

Comments

New York: Smink

Passade på att köpa nya sminkborstar i NYC samt lite annat smått och gott!

 

Likes

Comments

New York: Från systemkameran

Hej världens bästa bloggläsare! Nu har jag landat här i Sverige och är inte så jetlaggad längre. I söndags väckte Jesper mig klockan halv 2 trots att jag somnade vid midnatt. Har haft en helt underbar, otrolig, spännande och lärorik resa i NYC! Och kommer aldrig kunna tacka min moster tillräckligt för denna studentpresent. Hon är världsbäst! Och tack till alla som bidraget med dollarez och måste ha-grejer i New York. Här får ni lite blandade bilder från systemkameran. Shoppingen får ni se sen!

 

Likes

Comments

Jag är i New York

Hej bloggisar!!! Jag är i New York just nu (helt sjukt), och kommer hem på lördag. Kommer lägga upp maaaassa bilder då så ni får hålla ut! Puss

 

Likes

Comments

Två fina studenter

Igår och idag tog två väldigt nära vänner till mig studenten! Har ätit så himla mycket god mat och till och med nu sitter jag här med matkoma.. Mycket om studenten nu men här kommer i alla fall en glad bildbomb!

 

Likes

Comments

Resfeber

Resfebern kommer smygandes.. Jag åker på lördag(!!!). Nu är det lite studentfiranden kvar sen ska jag börja packa det lilla jag ska ta med mig hehe, ska ju komma hem med en full resväska. Kommer slänga upp massvis med bilder på studenterna ikväll på studenterna som jag senast firat. Idag ska vi fira Olivia!

 

Likes

Comments

Studentpresenter

Är fortfarande helt chockad över alla fina presenter jag fick på min student. Helt ärligt visste jag inte att man skulle få presenter för att man tar studenten? Har sån fin familj och så fina vänner! Har tagit kort på allting + att jag ska ju till New York på lördag (asså omg dööööör) som min älskade moster gett mig i studentpresent!🗽

 

Likes

Comments

Studenten

I fredags tog jag studenten(!!!!!) Har fortfarande inte hunnit smälta allting. Det var en helt sjukt jävla bra dag och en dag jag sent kommer att glömma. Vet inte vad jag ska säga mer än ett enormt tack till alla som var med och gjorde min studentdag till den bästa. Laddar upp en bildbomb från dagen❤

 

Likes

Comments

Fransförlängning

Wiiie nu har jag fransförlängning igen! Det var faktiskt ett halvår sedan sist, men nu känner jag mig hel igen. Tidigare har jag haft 12mm, nu valde jag faktiskt 11mm. Tycker helt enkelt att det ser bättre ut på mig även fast jag skulle vilja ha så länga som 15mm hehe. Om ni undrar vem som gör mina fransar så är det världsbäste Kicki, och henne kan ni kontakta HÄR!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw