Inatt kom jag och Frida hem från London och det var väl skönt men jag saknar London redan. Sjukt mysig och fin stad! Hit kommer jag komma tillbaka med ännu större resväska :-) Laddar upp massa bilder så får ni shopping bilderna sen.

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Nu sitter jag och Frida på flygplatsen i Heathrow och fikar.. Snart åker vi hem.. Har haft underbara dagar här och vill inte hem. Men jag vet att jag kommer tillbaks! Slänger ut lite bilder från de senaste dagarna, ni får mer sen!

Vi är frammeeee wehååå! Sitter i sängen och har precis duschat. Det var en lång väg hit men vi har redan stenkoll på stället. Vi bor på ett hotell jättenära Kings Cross. Det verkar tyvärr som att det ska regna varje dag men vi är glada ändå. Imorgon står Primark på schemat samt lite Outlets. Kameran är med!

Nu är jag och Fridisen på Arlanda! Vi har gått igenom all de där jobbiga sakerna och sitter på Joe & The Joice med varsin macka. Vi är framme i London vid 5-tiden, alltså hur taggad?! Nu är vi äntligen påväg!

I lördags var det kalas hos oss för mig och lillebror! Vänner och familj var här och vi åt massvis vid fika och god mat. Mamma är så bäst som gjort detta i 19 år nu! Hade riktigt goodtime och fick massvis med roliga presenter! Kalaaaaaas!

Sitter på kontoret och passar på att blogga under rasten. Har haft en rolig och livlig helg. Hade kalas i lördags för mig och min bror, fått massvis med fina presenter och ätit massa godsaker. Natten spenderades på Amba och ja, det var kul men utelivet börjar sakta ruttna känner jag. När jag kommer hem ska jag lägga upp bilder på mina fina presenter tänkte jag och också börja packa resväskan inför fredag då vi åker(!!!). Är sjukt nervös. Men det kommer bli svinkul. Har en härlig känsla i magen.

Idag är det fredag och det betyder sovmorgon, en vecka till London och massa mys! Måste ladda till en heldag med släkt och vänner imorgon. Vill också meddela att efter förra inlägget när jag tränade så blev jag sjuk igen så nu har jag varit sjuk i en månad<3 lml<3 Anyways är jag påväg till jobbet och ska mejla och lyssna på Justin Biebers nya album hela dagen. Dröm?

Idag är jag ledig och kom precis hem från en promenad med bebbe. Har inte hunnit använda min kamera så mycket vilket är jättetråkigt då jag älskar att fota. Så idag tog jag faktiskt tag i det och då stod det ankor/änder/vad fan det nu heter på schemat! Ska strax ta en promenad till Solna Centrum på jakt efter en klänning till helgen samt fika lite måste-ha grejer till London. 11 dagar kvar!!


Better Blogging Nouw