21
Förra veckan fyllde jag 21 barre och insåg att jag kan faktiskt ta mitt pick & pack och åka till New York när jag vill. Jag måste bara hitta nån som vill åka med.

Detta firade jag även med min käraste barndomsvän Melinda. Vi hyrde lokal i samma stad vi vuxit upp, fixade nice käk, hade roliga aktiviteter och festade vidare inne i stan.

Drog även på mig världens j*vla förkylning för ca 3 veckor sedan. Sorry för TMI, men alltså jag hade så mycket snor och det var så grovt grönt.. Fick även halsont till och från, ögoninflammation(?) och hosta from hell. Det påminner mig om för 2 år sen när jag hostade konstant i 2-3 månader, hade vibrerande lungor när jag andades, tog stickprover, röntgade och gjorde spirometriundersökning. Första läkarbesöken var hon övertygad om att jag har astma och skrev ut mediciner, det sista läkarbesöket såg allt normalt ut? Tack och lov så har medicinerna jag fick då hjälp denna gång akut vid biobesök, jobb och massa annat ansträngande. Hur vet man om man har astma eller inte?

Snart får man lite semester så här vid jul och jag har köpt massvis med ljus för att få upp mysfaktorn. Har även hunnit med adventsgospel, julmarknad på Skansen med familjen, och har för första gången efter 16(?) år i rad vunnit mer än chokladpengar, minirivjärn eller smörgåsknivar. Fick nämligen med mig en kasse fylld med choklad! Det tackar jag för.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2017-08-24

Nu är du med mig föralltid, Morfar. Kura-kurako

Likes

Comments

Samuel sprang Tough Viking på Kungliga Djurgården idag så jag och Jesper åkte dit för att titta på mållinjen. Knäppte lite bilder men fasen så svårt det var att fånga alla vikings på kort. Det såg däremot sjukt kul ut, undrar om man ska satsa på att vara med nästa år?

Likes

Comments

För fjärde året i rad ordnade vi en 7-kamp på landet med både vänner och familj. Tyvärr kom mitt lag på 2a plats men vi hade inte många poäng i från vinnarlaget. Tack för detta år och tack till alla som kom! Det var en fantastisk och så himla rolig dag.


Likes

Comments

Det är så sjukt att min lillebror har tagit studenten. Ännu sjukare att jag tog studenten för 2 år sedan. Jag plockade fram kameran och knäppte lite bilder under dagen, so here you have it! Har även köpt ett nytt minneskort så nu ska jag försöka fota mera.


Likes

Comments

Det här är typ vad jag har gjort dem senaste dagarna. Nu väntar jag bara på att min bästis och pojkvän ska komma hem från deras utomlandsresor. Kommer aldrig förlåta dem för att ha lämnat mig själv i Sverige i en hel vecka.

Likes

Comments

Det var nog ganska länge sen. Hej!
Jag sitter i bilen på väg hem från Jämtland med min äldsta samt bästa vän. Gick på semester i fredags och fick 39-40 graders feber i lördags. Drömmen. Vi har hälsat på Mormor här och varit en sväng i Åre och Tännforsen. Det är så fint här och jag hoppas jag kommer hit snart igen.

Likes

Comments