Det är så sjukt att min lillebror har tagit studenten. Ännu sjukare att jag tog studenten för 2 år sedan. Jag plockade fram kameran och knäppte lite bilder under dagen, so here you have it! Har även köpt ett nytt minneskort så nu ska jag försöka fota mera.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här är typ vad jag har gjort dem senaste dagarna. Nu väntar jag bara på att min bästis och pojkvän ska komma hem från deras utomlandsresor. Kommer aldrig förlåta dem för att ha lämnat mig själv i Sverige i en hel vecka.

Likes

Comments

Det var nog ganska länge sen. Hej!
Jag sitter i bilen på väg hem från Jämtland med min äldsta samt bästa vän. Gick på semester i fredags och fick 39-40 graders feber i lördags. Drömmen. Vi har hälsat på Mormor här och varit en sväng i Åre och Tännforsen. Det är så fint här och jag hoppas jag kommer hit snart igen.

Likes

Comments

I tisdags var jag hos Kristin på salong Mohair i Solna och fräschade upp barret! Vi ljusade upp topparna och tanken är att det framöver ska bli ännu ljusare om jag inte får någon annan rolig idé. Anyways så är jag så himla nöjd! Har aldrig tidigare haft någon form av balayage eller ombre.

Reslutatet!

Likes

Comments

För några dagar sen klickade jag hem Therese Lindgrens handkrämer framtagna med CCS Healthcare. När jag hämtade ut paketet sa apotekaren "Du kommer bli supernöjd, detta slår helt klart Blondinbella". Och gissa vad, jag är superdupernöjd! Perfekt storlek att ha i handväskan, perfekt nu till höst när händerna blir lite torrare och dessutom luktar dem fruktansvärt gott.

Likes

Comments