I tisdags var jag hos Kristin på salong Mohair i Solna och fräschade upp barret! Vi ljusade upp topparna och tanken är att det framöver ska bli ännu ljusare om jag inte får någon annan rolig idé. Anyways så är jag så himla nöjd! Har aldrig tidigare haft någon form av balayage eller ombre.

Reslutatet!

Likes

Comments

För några dagar sen klickade jag hem Therese Lindgrens handkrämer framtagna med CCS Healthcare. När jag hämtade ut paketet sa apotekaren "Du kommer bli supernöjd, detta slår helt klart Blondinbella". Och gissa vad, jag är superdupernöjd! Perfekt storlek att ha i handväskan, perfekt nu till höst när händerna blir lite torrare och dessutom luktar dem fruktansvärt gott.

Likes

Comments

Slängde ihop en kort video för att uppdatera er. Glömde tillägga att om några veckor (samt under höstlovet) kommer jag ha lite ledig tid och passa på att blogga. Puss och kram

Likes

Comments

Nej idag försöker jag intala mig själv att det faktiskt är slut på semestern. Har varit ledig och arbetslös sedan 18e juli (en månad!!). Så idag har jag sökt några jobb och uppdaterat mitt CV etc. Börjar redan nu känna att jag är rätt uttråkad om dagarna så länge jag inte har någonting att göra. Nu ska jag sätta på lite mer kaffe och planera mitt liv lite. Köpte nya skor igår också när jag var med Frida i Barkarby Outlet. Hur snygga?

Likes

Comments

Hej! Spelade in en vlogg igår i brist på annat vettigt att göra. Ska försöka blogga mer nu men har inte riktigt fått in det i rutinerna ännu då det stått stilla ett tag. Stay tuned!

Likes

Comments