Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En riktigt gullig ö, lång strand med stad längst hela kusten - inte konstigt att det är pensionärernas paradis. De första dagarna fanns solbrända, vithåriga pensionärer så långt ögat kunde nå, nu är det lite mindre men fortfarande ganska mycket. Då och då hör man en och annan svensk gå förbi och nästan varenda resturang har menyer på svenska aka såna restauranger som jag helst vill undvika. Sökandet efter riktig spansk mat fortsätter, de hittas oftast i en trång gränd med endast lokalbefolkning och mycket folk som kännetecken. Jag förstår dock varför svenskar (som i stor utsträckning råkar vara pensionärer) har ockuperat denna ö: solsäkert, fin strand och väldigt fint generellt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Två toppar från bikbok, funkar både till vardag och fest, dessutom var de på rea!
Kjol från Gina tricot
Isadora face sculptor
Lumene longwear blur foundation

Likes

Comments

Igår var jag med Malin i Mall of Scandinavia och efter några timmars shoppande bestämde vi oss för att fika. Vi gick av en slump in på Le Croissant för att det såg mysigt ut och jag tror faktiskt det är mitt nya favoritcafé, Beställde en croissant och herregud det var den godaste jag smakat, chokladfyllning i mitten och dessutom var den varm, så sjukt gott. Idag var jag även i gallerian med Natali och där delade de ut gratis croissanter, eftersom jag är galen i de så gick jag självklart fram och det visade sig att de gjorde reklam för Le Croissant som finns i gallerian! Så det blev fika där idag igen, eller lunch rättare sagt och måste bara säga att deras pasta med grillad kyckling är helt fantastisk. Rekommenderas varmt!

Likes

Comments

Jag måste dela med mig om något! Innan jag ska sova brukar det vara så sjukt mycket tankar som snurrar, i alla fall i mitt huvud. Det kan vara allt möjligt, från bekymmer till liksom varför något fungerar på ett visst sätt. Det för mig brukar göra att det är svårt att somna, jag är inte personen som ser det som en jättestor grej att sova lite mindre än natt, men jag har en grej jag brukar göra som gör att jag somnar nästan på en gång. Jag har en skrivbok där jag skriver ner exakt allt som snurrar i hjärnan just då, jag tänker inte på hur jag skriver utan jag skriver exakt som jag tänker, exakt som det låter i huvudet liksom?

En sak som jag har märkt utifrån att göra det här är att jag ofta oroar mig för saker helt i onödan. När jag tittar igenom boken och ser vad jag har skrivit när jag just har skrivit om bekymmer så har det i många fall löst sig redan dagen efter. Ibland har jag till och med kommit på lösningen medan jag skriver! För att lista ut vissa grejer kan jag också skriva fördelar och nackdelar vilket jag själv tycker är väldigt effektivt. Så jag rekommenderar verkligen till alla er som tänker väldigt mycket (möjligtvis innan ni ska sova) att skaffa en bok eller en lösenordsskyddad blogg eller bara någonting där ni kan skriva. Det kanske inte hjälper för alla, men för mig och andra jag har hört av har det hjälpt, det är som att allt från hjärnan rensas.

Vi hörs i nästa inlägg!

​PS. Jag kommer tyvärr inte uppdatera bloggen lika ofta längre då plugg, jobb och träning tar upp nästan all min tid. Jag vill också bara blogga när jag känner att jag har något meningsfullt att säga eller lägga upp bilder. Men jag brukar skriva på Twitter när jag lägger upp ett nytt inlägg så feel free att följa mig där @JuliaLfgren 

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen, extremt jetlagged men känns ändå så skönt att komma hem efter en 10 timmars flygresa. Fick en sån chock när jag gick ut ur flygplanet och möttes av minusgrader och snö, det var 12 plusgrader när jag åkte och minus 12 när jag kom hem hahah. I alla fall, nu har jag haft möjlighet att föra över alla bilder från kameran till datorn så jag tänkte börja med att göra ett eget inlägg endast tillägnat hotellets juldekorationer eftersom att det verkligen var något extra.

Likes

Comments

Januari: hade en del sleepovers, firade min systers 20-årsdag, hade en liten vinterfotografering, träffade släkten ganska mycket, firade Malins födelsedag trots att hon fyller år i februari??

Februari: firade Malins födelsedag igen hahah, ännu fler sleepovers, träffade vänner, åkte skidor med pappa

Mars: japp sleepovers igen, blev överlycklig för att det var bra väder, Pridevecka på skolan, firade Matildas födelsedag aka tapas

April: firade pappas födelsedag, träffade släkten, åkte skidor i Sälen med Malin, firade Taccos födelsedag, hängde vid Kungsan en del för de rosa träden och april avslutades med att fira Valborg.

Maj: inleddes med sleepover, Veronica Maggio på grönan, jobbade en del på en kortfilm, colour run, Jessie J på grönan, var funktionärer för Stockholm Marathon med klassen

Juni: firade min systers student, hängde vid olika bad, skolavslutning, sleepovers, avslutades med att åka till Italien med Johanna.

Juli: var i Italien, sleepovers, åkte till Emelies landställe, Stockholm Pride, började sommarjobba

Augusti: fortsatte sommarjobba, fyllde år, sleepovers, tittade på bio, utomhusbio i Rålis, firade Vilmas födelsedag

September: tog skolfoto, var funktionär med klassen för Stockholm marathon igen, inspark, upptäckte Noodle Mama (!)

Oktober: sleepovers, höstfotografering

November: började jobba, började gymma tror jag, väldigt händelserik månad...

December: firade Emelie och Sophias födelsedagar, sleepovers, julavslutning, jobbade och åkte till Mexico.

Likes

Comments