Header

Hejhej allesammans, idag så har jag varit med i en luciashow på Lomma ridklubb med en kompis och hennes häst och självklart min höst också.
Vi hoppade kadrilj men det blev inte riktigt som vi tänkt oss för höstarna var väldigt pigga och starka och trodde det var tävling så det sluta med att vi fick hoppa en och en men kul var det iaf.😀

Som ni ser har jag lagt ut ett videoklipp och prenumerera gärna så hade jag blivit super glad.❤️

Ha det så bra!!🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej, det hade varit kul om ni gick in och prenumerera på min youtube där jag lägger ut videoklipp på mig och min häst😚

Ha det bra!!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag så har jag varit på tävling i hörby och det var på gräs bara för att träna inför ponnyallsvenskan. Idag så har jag hoppat LC och LC+.och det gick bra men vi rev tyvärr två bommar LC men om jag bara hade rivit en så hade jag blivit placerad och det var ganska surt.

Ritt två den var mycket bättre men ändå så rev jag en bom och det var slarv antar jag men vi va väldigt snabba och det är ju ändå jätteviktigt eftersom det går på tid. Det är typ detta min dag har gått ut på så jag har inte så mycket mer att skriva mer än att vi ses vid nästa inlägg.

HEJDÅ <333

Likes

Comments

Hejhej!

Nu har ju SM börjat så jag har varit där nu i två dagar och kollat på massa duktiga ryttare och hästar. Första dagen så träffade jag Smilla Berntsson och andra dagen träffa jag Nellie Berntsson.
Smilla är med i SM men jag tror inte Nellie är med så jag har tittat på Smilla då.
Smilla & saga va jätteduktiga dem blev felfria båda sina rundor i kval 1 och kval2 tror jag så det var ju kul.
Man skulle kunna säga att det är detta jag har gjort just nu dessa två dagar och ska förmodligen dit på finalen imorgon också, så de ska bli kul.

Vi hörs vid nästa inlägg hejdå!☺️❤️

Likes

Comments

Hej på er!

igår åkte vi till kiviksmarknad och kollar runt lite och där fanns även karuseller som jag och min syster åkte. det var en hyfsat stor marknad och det var ovanligt många karuseller också. 

Efter vi varit på marknaden åkte vi till stenshuvud och där åt vi lite fika och tog bilder vid havet men dem bilderna kommer inte komma upp i detta inlägget utan i nästa. Men när vi hade varit på stenshuvud så åkte vi vidare till ystad och spela minigolf och tog även några bilder där vid stranden som kommer komma upp i samma inlägg som är ifrån stenshuvud

Jag hoppas ni gillar inlägget så hörs vi i nästa, byebye! <33

Likes

Comments

Hejhej!

Igår så tog min syster studenten och hennes kompis Louise. Båda dem två tog studenten tillsammans och sedan åkte båda hem till vårt hus och då kom alla släktingar och kompisar till mig och sedan lite senare på kvällen kom alla ungdomar till Linn och Louise och då var det RIKTIG fest.
Igår var detta så många studenter så det var nog därför alla ungdomar kom på slutet för dem vill ju gå till så många så möjligt.

Det var sjukt rolig student och det förtjänade tjejerna!😊


Hoppas ni har haft det bra och kommer ha bra så hörs vi förmodligen imorgon.
❤️❤️

Likes

Comments

Heeej på er!!
Denna helgen har jag varit på ett ridläger med några kompisar som jag tränar med och då har vi varit på Skyrup Country Club. Vi red 2-3 gånger på en dag och vi träna för en jätteduktig tränare som heter Magdalena Regardh. Vi har varit där fredag till söndag så vi åkte hem idag och det var så tråkigt för man har haft så kul med alla.
Det är det enda jag har gjort nu i helgen.

Hejdå, ha det så bra!
❤️😀

Likes

Comments

Hejhej!
Idag så har jag varit och tävlat med min häst och det gick skit bra!
👍
I LC fick vi tyvärr ett pet på näst sista hindret i omhoppningen men det var en ryttarmiss. I LB fick vi en rivning på sista hindret i grundomgången men det var första gången och jag har aldrig hoppat kombination på två hinder som varit 100 cm.
Är skit nöjd & Roxy såklart!

Hejdå, ha det bra!
❤️❤️🐴

Likes

Comments