Idag har det verkligen varit en måndag i min smak.

Den började med en sovmorgon utan att ens behöva ställa klockan, såå skönt. Jag började nämligen inte förrens klockan 12:45 så för min del var det en väldigt skön morgon. Tror jag gick upp runt nio, halv tio tiden och åt frukost, sminkade mig och gick i lugn och ro till bussen ( inte vanligt av mig att kunna gå till bussen... ) och åkte in till stan och åt lunch i skolan med Alex.

Idag hade jag till på köpet bara en lektion så måndagen blir bara bättre och bättre.

När skolan var slut så gick jag och fikade med farfar och Anita. Vi var på ett ställe som heter "systrarna Lindkvist" Det var verkligen ett så mysigt ställe med underbar inredning och där var också allt hembakat som jag verkligen tycker är ett plus och något som jag tycker att alla caféer och fik ska ha. Det gör det så mycket mysigare men också så mycket godare.

Just nu ligger jag hemma och tar det lugnt. Ska förhoppningsvis orka plugga lite sen också men vi får se hur det blir med det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid varit en tjej som vill ha allt alla andra har och alltid bara velat ha mer och mer. Jag har alltid tjatat på mina föräldrar om saker och inte varit tacksam när jag väl fått det jag velat ha. Jag vet att det var/är omvärlden och alla socialamedier som fick mig att vilja ha alla dessa saker och som fick mig att lägga pengar på saker när jag kanske istället skulle velat köpa något annat. Men alla andra har ju den där saken eller den där tröjan då måste jag ju också ha den. . Tex saker man ser andra har på instagram.

Jag tror verkligen inte att jag är själv om att ha känt sig tvungen att ha saker bara för att andra har det och kanske inte riktigt vågat ha på mig kläder som jag vill ha för att jag varit rädd för av andra ska tycka.

Men det har blivit bättre!
Det finns fortfarande hundratusentals saker jag vill ha precis som alla andra men skillnaden nu är att jag köper det JAG vill ha och det JAG tycker är snyggt. Det låter kanske jättekonstigt och som en självklarhet för många att man bara köper det man själv vill ha, men jag gjorde inte alltid det.


Som många kanske vet så bor jag själv här i Karlskrona. Att flytta från sin familj till att bo själv har gjort att jag vuxit så mycket som människa och mitt självförtroende har blivit så mycket bättre..
Jag ser livet på ett annat sätt och jag uppskattar livet mycket mer nu.
Man vet aldrig när dom man älskar försvinner eller när man själv försvinner från dom man älskar. Jag försöker verkligen ta vara på alla stunder jag har med mina nära och kära jag försöker också att inte lägga mitt fokus på så onödiga saker som bråk och tjafs.
Detta tog lite annan riktning nu i sluten men ville egentligen bara säga att man ska ta vara på allt man har i livet och ibland stanna upp och verkligen tänka på det. Man ska också vara sig själv och inte försöka vara någon annan. Tänk också på hur bra många av oss faktiskt har det.

Tröjan är från H&M

Jackan är från vero Moda

Skorna är från din sko

Byxorna är från Gina

Likes

Comments

Jacka: Vero Moda
Skor: din sko
Halsduk: h&m

Likes

Comments

Att får ha egentid med sig själv är något som jag tycker är väldigt skönt och viktigt. Jag är en tjej som trivs med att vara i mitt eget sällskap och är ej beroende av att ha massa folk runt om kring mig. Jag kan tänka själv på vad jag vill utan att någon stör mig och frågar "vad tänker du på". Jag kan plugga ifred utan att någon stör, jag tycker helt enkelt bara om att vara för mig själv.

Jag menar inte att jag inte gillar att umgås med folk men ibland är det skönt att få vara ifred.

Igår var det precis en sån dag.

Jag hade bara en lektion klockan åtta på morgonen sen hade jag hela dagen ledig. Alex åkte och tränade och skulle vara borta tills på kvällen. Så jag tog på mig mina "promenadskor" som jag kallar dom och gick ut på en promenad i det fantastiska höstvädret.

Medans jag gick lyssnade jag på podden Therese & Zäta och det var så härligt. Jag var ute och gick " hihih blev några fotopauser" i en timme och trettio minuter och det var verkligen behövligt.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw