TURKIET

Hej allihopa! Den 7/5 ska jag till Turkiet med min pappa och min faster och hennes man,barn.

och jag kommer ju såklart shoppa lite där ;). Men jag kommer kanske lägga ut en haul här och på videofy. Om ni vill se haulen som en video tycker jag att ni ska ta och följa @juliabieber21 på videofy :). Aja det var typ bara det jag vela säga. hejdå! :)

Likes

Comments


Likes

Comments

Vi är barnvakt åt mina 2 kusiner idag så de fick sina julklappar idag för att vi kommer inte att träffa dem i jul... Så jag fick öppna 2/3 av mina minsta paket för att de fick öppna paket.. Så här kmr lite bilder på vad jag fick!


Likes

Comments

För några dagar sedan var jag hos min syster med min mamma & min store bror. Vi fotade oss lite för att min mamma velade ha foton på oss tillsammans så ah.... Här kmr 2 foton som vi tog... Men jag tog kort på korten ifrån datorn för att vi har dem på ett minnes kort. Så det är inte Bästa kvalitén osv men men..Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen jullov, som jag har längtat😍 nu ligger jag här och myser & tittar på serier... Och jag tänkte göra ett inlägg om mina favorit serier!

1: the vampire diaries ( Beroende framkallande!! PS älskar delena!!😍😍)

2: teen wolf ( Oxå beroende framkallande men det är tyvärr uppehåll tills nya avsnittet kommer, men då hinner ni ju kolla på alla säsonger som redan finns så ni kommer på den nya säsongen❤️)

3: Gossip girl (jätte bra och oxå ganska beroende framkallande! Men jag har börjat tröttna på den serien lite men när man väl har börjat kolla på ett avsnitt kan man inte sluta! )


Hoppas ni fick något bra tips på vilken serie ni kan titta på! Hadeeee💋


Likes

Comments

Heeeej detta är mitt första inlägg och jag håller på att designa om bloggen lite men det är lite krångligt med min mobil och jag är ju inte van med sidan så det blir lite svårt.. Men det blir nog jätte bra när jag blir klar! Men nu ska jag inte prata om en massa annat! I det här inlägget ska jag berätta lite om mig själv så ni lär känna mig lite mer💗

Namn: Julia olsson

Ålder: 12 (02:a)

Födelsedag: 7 mars

Intressen: shopping, smink och fotboll

Min familj: min mamma viola, min pappa Håkan, min bror Martin och min syster Emmelie.

Kändis crush: Justin Bieber och skådespelaren Dylan o'brien.

Favorit färg: svart, vit, ljus grå och såklart
rosa!💗👯

Favorit serie: The vampire diaries, Gossip girl och Teen wolf.Nu orkar jag inte skriva nå mer just nu men de kommer snart ett till inlägg! / Ju
lia


Likes

Comments