Allmänt

Hej!

Ber om ursäkt för att det det blev ett uppehåll på bloggen. Har haft väldigt mycket på gång under den här perioden så det är den ända anledningen. Tänkte att jag skulle ta och uppdatera om vad som hänt under tiden jag inte bloggat någonting.

Mitt sommarlov har inte varit så himla intressant, har mest hängt med vänner, suttit hemma och hängt med släkten en hell del. Jag jobbade även i tre veckor har nu resten av sommaren ledigt.

Jag var i Danmark i Lördags med en del av släkten från pappas sida vilket vi är varje år. Vi åker dit så vi är där vid 12 ungefär, samlas på en typ parkering/park och sen runt 15.00- 16.00 så åker vi till Bakken, vilket är ett nöjesfält som Gröna lund och Liseberg.

Jag har även fått reda på att jag kommit in på stylist linjen som jag ville byta till vilket jag är väldigt lättad över Det ska bli skönt att gå någonting som jag kommer trivas med och inte någonting som jag bara kan ha nytta för senare i livet om jag skulle ändra mig igen inom vilket yrke jag vill ha.

Kan inte komma på någonting mer nu som kan vara intressant att berätta om, ska försöka att uppdatera mer nu under den resterande tiden av lovet.

Hejdå!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Har varit en helt vanlig dag, igen. Inte mycket att skriva om utom om att jag har nationella både imon och på tisdag. Imon är det det sista i engelska och på tisdag är det de första i matte. Är lagom taggad på matten. Var bra på matte tills halva åttan sen hände något och nu går det åt skogen känns det som.

Som jag skrev i det förra inlägget så färgade jag håret i onsdags och får säga att jag blev nöjd. Jag går inte till en frisör när jag färgar då jag har tendens till att göra det ofta så det skulle kosta jävligt mycket. Jag gör det själv hemma och använder helst permanent färg om det finns i den färgen jag ska ha annars så tar jag sån som kan tvättas ur och färgar de igen när det bleks.

Har inget mer att skriva så hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra vecka.

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Sorry för lite dålig uppdatering under helgen, har haft en tröttsam helg. Har knappt kunnat sova så har inte gjort mer än villat under dagen. Händer inte så mycket för tillfället så har inte mycket att skriva. Kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Hade nationella engelska uppsats idag och har nästa på måndag, engelska då med fast läsförståelse tror jag. På tisdag har jag sedan muntliga nationella i matte. Är inte taggad.

Senare idag ska jag nog färga håret, något jag gör ganska ofta. Gillar att experimentera med style och färg på håret. Får hoppas att jag har tillräckligt mycket energi för att färga det.

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Hej!

För lite mer än en vecka sen så beställde jag kläder från appen Wish och igår kom ett av plaggen vilket överraskade lite då det brukar ta längre tid innan produkterna jag beställer därifrån kommer men men jag klagar inte. Väntar fortfarande på dem andra plaggen men förhoppningsvis så tar det inte så lång tid innan dem kommer, hoppas mest på att dem ska komma innan skolavslutningen då jag har planerat att ha några av plagen jag beställde då.

Här kommer lite bilder jag tog med jackan på, cred till syrran som tog bilderna!

Hejdå!

(Jackan kostade 243 kr inkl frakt)

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Idag var det de första skriftliga nationella provet, känner att det är skönt att det är över och ha ett mindre att stressa inför. Det var svenska läsförståelse och nu på fredag har vi svenska uppsatsen sen är de svenska nationella klara.

Utöver det så slutade vi 12, eller ja om man var klar med en uppgift eller gjorde den hemma så fick man gå. Då jag är klar med den uppgiften så drog jag hem. När jag kom hem så hjälpte mamma mig att flytta in ett skrivbord i rummet där vi målar saker och började måla om det. Blev inte helt klar så kommer fortsätta när jag kommer hem från skolan imon och förhoppningsvis så kan vi iallafall sätt upp hyllan som jag målade om redan i helgen.

Igår öppnade även omvalsperioden så idag gjorde jag mitt val och förhoppningsvis så kommer jag in på det och slipper gå linjen jag går nu nästa år också. Kan bara hoppas på det bästa känner jag. 

Det var allt för idag, hände inte så mycket mer utifrån detta men hoppas er dag varit bra!

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Blev inget inlägg igår då jag inte gjorde något mer än att ligga hemma och vila. I dag var jag tillräckligt frisk för att gå till skolan plus att jag inte kunde missa ett par lektioner idag som var viktiga. Under en av dem fick vi information om de nationella proven i matte, under svenskan fick vi information om hur nationella provet svenska uppsatsen skulle utföras och under dem andra lektionerna arbetad jag ifatt lite och fick information om uppgifter dem andra i klassen började på under tiden som jag var sjuk. 

Utifrån skolan så drog jag till gymmet när jag kom hem och ska kanske börja måla om ett skrivbord som ska upp på mitt rum. Har hållit på i snart ett år att göra om och fixa till så att det blir som jag vill ha det. Börjar jag inte måla idag så gör jag det imon när jag kommit hem från skolan.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Youtube då jag är jättetrött men vet att om jag tar en ''powernap'' så kommer jag inte kunna sova ikväll och har sömnproblem så det räcker känner jag haha.

Det var allt men hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter vara bra.

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Den här helgen har varit ovanligt lugn och tyst. Varje år vid den här tiden så kommer det typ ett litet tivoli eller vad man kan kalla det hit och byggs upp på en parkering ca 2 minuter ifrån där jag bor. Vanligtvis så brukar jag kunna höra musiken därifrån utan att behöva öppna fönsterna eller dörren. Det har varit ganska skönt att den inte varit så hög i år.

Iaf utifrån det så har det än en gång varit en normal dag men har äntligen kunnat gå till gymmet igen vilket har varit jätteskönt. Blir så rastlös när jag inte kan gå dit efter jag fått en rutin att gå dit.

Var inte så mycket mer att berätta om dagen. Hoppas ni haft en bra dag/helg!

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Det finns både positiva och negativa saker med att vara sjuk. Det positiva är att jag slapp skolan mesta dels förra veckan vilket var skönt för jag kände att jag behövde ha den vilan. Det negativa är dock att jag kan varken gå till gymmet eller göra övningar här hemma för jag har inte orken till det men mitt socker sug ökar som in i helvetet, vilket inte är en bra kombo.

Idag har varit en helt vanlig dag i mitt liv vilket motsvarar tråkig för det händer ytterst lite. Jag är hemma, kollar Youtube, lyssnar på musik och läser ibland. Det ända som är annorlunda är att jag fick gå upp till Konsum för att vi inte hade allt till maten hemma så jag fick handla. Dock är det inte annorlunda egentligen då jag ganska ofta går upp om vi glömt köpa någonting.

Aja ska fortsätta att lyssna på musik och antagligen kolla på Youtube.

Hur har er dag varit?

Hejdå!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Det blir samma början på detta inlägget som det första men aja, fortfarande sjuk dock har jag varit hemma hela dagen då jag knappt fick någon sömn under natten. Vaknade flera gånger då en av gångerna va pga av att katterna (som vanligtvis inte får vara inne på mitt rum) lyckats öppna min dörr. Hur dem gjort det har jag ingen aning om då jag är säker på att jag stängde den. Hade sen satt ett alarm på 9 för att skicka iväg ett mejl till min lärare så blir nog att jag går och lägger mig någorlunda tidigt eller så är jag uppe halva natten, finns risk för både.

Men iaf, då jag bara varit hemma idag så har jag mest kollat Youtube, lyssnat på musik och läst en bok som ska vara färdig läst till skolan nästa vecka vilket jag glömt bort så är typ 5 kapitel in vilket är lite i den boken.

Till kvällsmat så gjorde mamma pannkakor och till det så kollade jag ikapp på dem videos som jag missat på Felicia Bergströms kanal.

Nu så ska jag fortsätta läsa boken så jag förhoppningsvis blir klar med den under helgen samtidigt som jag lyssnar på musik. Undra hur lång tid det tar innan min tankar drar på annat håll än boken, nej men den är bra men det är långtråkigt att läsa ibland och nu är en sån tid.

Hejdå!


Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Fortfarande hemma sjuk men det blev en oväntad vändning på dagen. Den blev inte som igår att jag bara satt hemma och inte gjorde någonting utan det blev en tripp till Kristianstad och skopunkten då hela familjen var i behov av skor. Planen var att jag, min syrra och mamma skulle köpa sex par skor tillsammans men slutade med att vi köpte tre par var. Jag själv köpte skor som jag kunde både nu och under sommaren och ett par som jag ska ha på skolavslutningen.

På vägen hem sen så bad jag mamma stanna till på Konsum medans jag sprang in och köpte marshmallows, salta jordnötter och kolasås som jag skulle ha till att baka en kladdkaka och ha det på toppen. Jag får ändå säga att jag blev nöjd med resultatet. Även fast det inte varit en så jättejobbig dag kan jag känna att det drog på krafterna pga förkylningen.

Nu sitter jag bara i sängen efter en lyckad dag trots förkylningen, äter kladdkaka och dricker varm oboy och ska kolla lite på Youtube.

Hejdå!

(Skor)

Bild 1: Textilkänga (Alley) - 299 kr

Bild 2: Sneakers (Lejon) - 299 kr

Bild 3: Känga (Lejon) - 349 kr

Likes

Comments