Heej fina ni!
För ett par veckor sedan så var jag och min sambo på Sankt Jörgen park för en avslappnande helg med spa och mys!
Vi hade köpt till en del som hette " spa rituals " ( exotiskt va?!
💎) där en personal presenterade fyra olika "behandlingar" som skulle ha olika effekt på kroppen, lugnande, mer energi, och återfuktare.
Vi valde deras nya för årets produkt,
spa lab vilket skulle ha en återfuktare effekt på huden och som innehöll bland annat pumpaenzymer kombinerat med den skyddande medecinalörten jordrök #peeling!!
Det boostades med lavendel, citron, cypress, pepparmynta och citronmyrten!!
Visst låter det helt underbart va?!

Till dessa godingar så fick man ett häfte där det fanns en speciell ordning man skulle följa, peeling, ansiktsmask, avslappningsrum osv å även vilka bastuar som passade bäst. Summan av kardemumman så mådde vi som kungliga å timmarna bara flög iväg å gissa om vi somnade som små barn på kvällen
☺️

Det jag vill komma fram till är att ikväll så ska vi köra en mini repris av den dagen med en del av produkterna man fick med sig hel så YEEY!
🙏🏼

Likes

Comments

God morgon!! Som rubriken lyder så är graviditeten det största som händer i mitt liv just nu, känslan av att känna både sparkar å boxningar från den lilla är helt otroligt, liksom WOW min kropp håller på att skapa en avbild av mig och Fredrik!!
MEN i början när jag fick reda på att jag va gravid så kände jag mig allt utan sexig... jag kände mig ständigt svullen och uppblåst, konstant illamående den dela av dagen jag inte sov vilket va 2/3 av dagen haha!!

Kompisar runt omkring mig sa att det va deras bästa tid i deras liv när dom va gravida, att dom aldrig känt sig vackrare och att glowet bara strålade från dom, att så snart magen började ta form så vänder det. ja livet är orättvist tyckte jag.
Runt vecka 13-14 när jag starkt ifrågasatte hur folk kunde ha syskon efter att må så så så... dåligt,rent ut sakt, så vände det!!! Jag fick mer energi, började planera barnrummet, tänkte på namn, berättade för släkt och vänner att vi skulle bli förändrar!! Hello dom 100 gyllene dagarna
💎

Å nu är jag här, i början på trimester tre och bockat av mina milstolpar,
v.12 då man pustar ut, 50% och när man är nere på två siffrigt. Glowet börjar sakta att lämna mig och jag känner mig mer och mer som en strandad val. Kan inte sova på nätterna längre för ryggen tillåter det inte eller babyn har planer på att bli kickboxare💪🏼 och lagom trist att endast kunna använda ett par stora joggingskor #biggfoot. Men men jag vill tro att det är allt värt det i slutändan🍼

Den glamorösa graviditeten.

Likes

Comments