Header

Igår kväll när jag var påväg hem från min kusin såg jag att det var heelt stjärnklart och min första tanke var "STJÄRNFOTOGRAFERING!!!" men det var sent så jag och pappa bestämde att om det var lika fint ikväll så skulle vi ge det ett försök. Jag är ganska nöjd med resultatet, det blev mycket bättre än jag hade förväntat mig och men tanke på att det var första gången och den utrustning jag har så kan jag inte klaga. Lite synd att det inte blev någon fokus, jag fick dock fina bilder på karlavagnen:)

Likes

Comments

Det var ett tag sedan sist... Jag planerar inte att börja blogga ingen, ville bara skriva av mig lite. Fick aldrig den där nystarten som är så behövlig och motiverande den här skolstarten. Det i sig har lett till att jag känner att jag helt tappat kontrollen om skolan 4 veckor in på höstterminen. Det är även en av anledningarna till att jag inte kommer ta upp bloggen igen. I alla fall inte just nu. Jag vill fokusera på att komma back on track. Men jag känner att jag har inspiration till mitt fotograferande (i alla fall är det vad jag känner i skrivande stund, sånt ändrar ju sig så fort) och jag hoppas jag kommer kunna få ta ut det nu i höst. Vi hörs väl förhoppningsvis snart igen, även fast jag inte har den blekaste om när det blir.

Ta hand om er.

Likes

Comments

Den här blev klar för ganska länge sen, här är resultatet.

Igår på idrotten hade vi gym och otränad som man är har jag jättemycket träningsvärk, gaaah. Och idag går vi i skola till kvart över 4 men vi ska träffas 4 nere på älvvallen istället och fota utanför cirkusen. Är ganska taggad faktiskt, vi får se hur det blir. Det är himla bra övning för mig som är så blyg att gå ut och fora folk och bland folk.

Likes

Comments

Förlåt för så himla dålig uppdatering guys, men det händer verkligen ingenting just nu. Inte är jag ute och fotar något just heller... Mest serier i sängen och plugg för min del, vilket inte är så roligt att läsa om. Jag åkte i alla fall ner och köpte nya ridhandskar nyss eftersom mina gamla snart går sönder, och nu ska jag försöka skriva klart min filmanalys så jag slipper nästa vecka när jag är borta. Som sagt inte så intressant haha.

Men bara 4 dagar kvar till Spanien nu. Jag har redan börjat packa. Taggnivån är obeskrivlig. 4 sketna dagar sen sitter jag i ett plan. GAAAH.

Likes

Comments