View tracker

Nu är det endast 23 dagar kvar till julafton..så magiskt! Och endast 21 dagar kvar till jag får jullov vilket jag längtar till så mycket efter just nu.

Idag har jag haft ett stort samhälle prov som sög musten ur mig..så stort och mycket man skulle veta osv. Men annars så har det varit en lugn dag.

Ikväll blir det att ta lugnt och bara mysa.

Nu blir det julkalendern, pepparkakor och julmust. Mums!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Men alltså hallå?? Har ni hört den här fantastiska sångaren? Han heter Billy Gilman och jag har inte hört en bättre cover på When we were young.

Jag är bokstavligen kär i hans röst! Tro mig, det är värt att lyssna på det här för jag kan garantera gåshud. My oh my..

Likes

Comments

View tracker

Här ovanför ser ni kläderna som jag beställde förra veckan alltså kappan och en hoodie.

Jag är supernöjd med båda två!! Och kommer använda dem flitigt.

Kappan kostade 279 kr och hoodien kostade 199 kr.

Likes

Comments

Den här beställde jag från Gina Tricot igår för 199 kr och ingen frakt då jag hämtar ut den i butik.

Kändes som jag var den enda utan en hoodie som man kan ha lite segare dagar, men nu är jag med i gänget! Och jag älskar att den är simpel men ändå ganska ljus tack vare det gråa.

Kommer använda denna aktivt nu under dessa mörka dagar!

Likes

Comments

Nu när julen närmar sig med stormsteg så hade jag tänkt dela med er av mina favorit jullåtar just nu!

Jag älskar verkligen Before Christmas med Andreas Weise! Jag får sådan magisk julkänsla av den.

Märks det att jag är exalterad eller? Mhm ja kanske lite..

Likes

Comments

Åh, äntligen är det första advent! Endast tre söndagar kvar..vilket betyder att det är exakt 27 dagar kvar. Jag är lika exalterad fortfarande som ett litet barn..jag har christmas feeling idag.

Det är inte mycket som har hänt hittills idag. Jag och Anton har kollat på serier och sen åkte han hem för en timme sedan.

Just nu sitter jag och kollar på Sex and the city och sedan blir det pizza i Vislanda.

Så fint ute just nu med rosa/grå himmel. Dock så blåser det så mycket, men jag tycker mest att det bara är mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Så jäkla skönt med lördag idag. Inga tider och passa förutom att vi ska hämta upp Anton i Vislanda vid 13.00. Men annars ingenting. Vi ska förmodligen till den lilla julmarknaden här i Grimslöv senare, men den pågår hela dagen så det är ingen brådska.

Den fina bh-toppen här ovanför köpte jag med mig igår från H&M. Jag kan säga att den är superbra och sitter så bra. Helt klart mina nya favorit! Den kostade 149 kr.

Annars så hittade jag inget mer igår på Black Friday vilket jag tycker är ganska dåligt. Men det blir ju så när det är mycket folk och kläder överallt. Det blir lätt då att man inte hittar något för att det är sådant kaos. Särskilt jag som inte skulle hitta något speciellt. Hade behövt en hoodie men får väl hitta det på internet någonstans..

Likes

Comments

Det är fredag hörrni!! Inte vilken fredag som helst utan BLACK FRIDAY. Galna reor överallt. Me likey.

Om vi ta en tillbakablick på den här dagen så har jag hittills varit i skolan från 8.00 till 12.20. Kom hem runt 13.20 och har sedan dess fräschat till mig lite och kollat på Sex and the city.

Annars så kommer mamma hem snart och då ska vi förmodligen in till Grand för att kolla på den här enorma rean och se om man hittar något. Annars så har jag ju beställt kappan på Nelly.com och ska kanske beställa något mer idag om jag inte hittar något eller om det inte skulle bli så att vi inte åker in.

Uppdatering kommer!

Likes

Comments

Hej!

Ligger just nu i min säng och ha beställt hem denna fina kappan från Nelly.com. Endast för 279 kr då dem har upp till 70 % på jackor idag.

Jag är supernöjd och tanken är väl att jag ska ha denna till våren eller när det är lite mildare väder. Finns tydligen en likadan fast för hösten men stod inte någon skillnad i beskrivningen? Aja, nu är den beställd i alla fall.

Annars då? Jag var i skolan från 8.00 till 15.20. Har varit hemma sedan 16.30 och inte gjort mycket alls förutom läst ut Before I die som vi läser i skolan och som ska vara utläst imorgon. And that's about it.

Jag tycker att det är så skönt med sådana här lugna kvällar då vi vanligtvis brukar ha väldigt mycket i skolan. Men detta är dock den enda veckan som är lugn fram till lovet. Jag menar vi har både historia och samhällsprov nästa vecka, spanska prov v.49, matte och engelska prov v.50. Ja man måste ju älska samhälle...

Likes

Comments

Dagens outfit:

Vit t-shirt - Monki, Linne - Vero Moda, Kostymbyxor - Lindex

Hej allihopa! Nu är denna onsdagen gjord..känns dock som det är torsdag idag dock? I wish...

Jag har precis slängt mig i sängen och tänkt kolla på något avsnitt av Sex and the city nu. Efter det får jag se vad jag hittar på..jag har inget jag MÅSTE göra. Vilket känns enormt skönt. Kanske ta och läser lite..

Idag om en månad sitter man spänd och förväntansfull då det är dan före julafton. Någon mer än jag som är SÅ förväntansfull?!

Likes

Comments