Hej på er! Nu är jag tillbaka efter en dag "ledigt" igår då jag bara ville umgås med Anton och bara njuta, men nu är jag som sagt tillbaka.

Igår var vi i Hässleholm med Antons mamma och då passade vi på att shoppa lite. Jag köpte en vit bh från Lindex då det verkligen behövdes. Vi passade även på att fika på Lövet i Hässleholm. På kvällen skulle Anton iväg i några timmar och då var jag med hans familj och hans kusiner kom över på besök så jag passade på att umgås lite med den minsta.

Idag var vi hos Antons mormor & morfar och hans morfar spådde mig och jag blev så peppad på livet efter det eftersom det såg så bra ut! Jag kan skriva ett inlägg imorgon om vad han såg eller vad man ska säga. Jag har inte varit helt 100 på det här innan om det fungerar osv, men nu börjar jag tro på det mer och mer.

Sedan tog jag i alla fall tåget hem vid 16.29 och nu sitter jag i min säng och ska snart äta lite.

Jeg liker ikke mandager!! Bara jag som är helt galen i norska??😉


Likes

Comments

Äntligen fredag! Jag sitter just nu på tåget till Anton. Jag beräknas vara framme i Osby runt 16.00. Väl hemma hos honom så ska vi inte hitta på så mycket. Förmodligen bara ta det lugnt det är ju trots allt fredag.

Annars idag har det inte hänt så mycket. Jag var i skola från 8.00 till 14.10 sedan gick jag ner på stan med Alva, Emilia, Josefin, Nathalie och Shissi innan mitt tåg skulle gå.

Mer uppdatering kommer ikväll!

Likes

Comments

Torsdag lider mot sitt slut och imorgon är det fredag, yey'

Dagen har varit väldigt lugn i skolan! Den har bestått av spanska, matte, engelska och samhälle. Helt okej ändå. Efter skolan mötte jag upp Erica och vi gick och tog en mysig fika på Skåres. Mycket catching up osv.

Nu har jag precis kommit hem och antingen ska jag duscha nu eller ska jag kolla på det nyaste avsnittet av Saknad och sen duscha. Hmmm??

Likes

Comments

Så nu har jag varit hemma i ca 1 timme! På denna timmen har jag hunnit värma upp hela min kropp igen, hämtat mina paket från Nelly på Ica (ja de har kommit!!) och haft lite good talk med mamma.

Jag blev i alla fall med mina nya kläder! Allt satt som smäck och jag känner att jag nu håller på att få en garderob jag är riktigt nöjd med.

Nu ska jag äta lite och sen ska jag sätta mig och fortsätta att kolla på Teen Mom UK som jag började kolla på igår. Gillar nästan det med än det originella Teen Mom??

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så missade jag min buss 15.40...så jävla tråkigt! Det var endast pga vädret för jag kunde knappt gå för såg ingenting och bussarna som går ner till stationen var försenade...det är snöstorm här om någon ha missat det.

Så nu sitter jag här på Grand och tog en förtjänt fika och ska ta bussen hem 16.37. Hade dock föredragit att vara hemma nu...i min säng under ett varmt täcke.

Mer uppdatering när jag kommer hem!

Likes

Comments

Som tidigare sagt så färgade jag mina bryn igår och här har ni resultatet!

Jag färgade dem med Depends ögonbrynsfärg. Och jag blev supernöjd! Inte för mörka, men man ser en skillnad och dem passar bättre med mitt hår.

Jag hade färgen på i 15 min och nu ska det hålla i 40 dagar innan jag behöver färga dem igen.

Likes

Comments

Ännu en dag har snart gått förbi och jag ligger helt utmattad i sängen. Vilket är så konstigt då jag är endast gick i skolan från 9.10 till 13.40 och efter det har jag inte gjort något utmattande direkt. Jag antar att det har och göra med att jag inte sov så bra inatt...

Så efter att jag kom hem från skolan så har jag inte gjort mycket vettigt alls. Jag tog en dusch för att vakna till lite, men blev direkt inte piggare.

Jag fick en kallelse in till röntgen idag på posten så jag ska dit på onsdag kl 14.00 för att röntga min buk då jag har mått illa väldigt länge nu vill de bara se så att det inget som spökar där...dock tror vi i min familj att jag är laktos. Så jag har ätit allt fritt från laktos och har faktiskt inte mått illa på någon vecka nu! Så det är mycket möjligt att jag är laktos.

Och om vi hoppar tillbaka till igår så hittade jag fina presenter till Alice på Glitter. Hon läser inte min blogg därför kan jag skriva det här...och jag hann även färga mina ögonbryn. Resultatet kommer upp här senare!


Likes

Comments

Jag älskar serier som ni vet!! Och nu tänkte jag tipsa er om dem jag följer.

Vi börjar med Bones. Nu har hela säsong 11 kommit ut på Netflix och avsnitt av säsong 12 kommer ut varje onsdag på Dreamfilm. Ni förstår inte hur hooked jag är. Jag älskar kriminalare, men också hur de blandar in vardagslivet. Så spännande!

NCIS är också en kriminalare som handlar om hur de löser mord inom marinkåren. Här blandas även vardagslivet in och även är ganska humoristisk.

Jag kollar just nu på säsong 14 på Dreamfilm, där har det kommit ut 11 avsnitt hittills. Jag tror att det finns upp till säsong 10 på Netflix.

Saknad är gjord av mannen här ovanför, Colin Nutley. Jag började kolla på den idag eller kollar på den just nu. Det har kommit ut ett avsnitt hittills på C more.

Det handlar om en poliskommissarie som heter Maja Silver. Hon reser till sin gamla hemstad i det svenska bibelbältet för att återse dottern Rebecka. Men en fruktansvärd upptäckt lamslår plötsligt det lilla samhället.

Jag tycker att svenska kriminalare är så bra!! Jag själv får mer inlevelse och det känns mer på riktigt. Så jag ska verkligen fortsätta kolla på den här!

SKAM är ju en av de populäraste serierna just nu. Och jag är helt hooked. Jag älskar att man precis förstår vad de går igenom och de spelar upp det typiska tonårslivet så bra. Jag känner mest YES YOU NAILED IT. Det finns så mycket jag älskar med denna serien, men det känns så bra att det finns en serie som får oss tonåringar att känna igen sig i allra minsta detalj.

Just nu finns den upp till säsong 3 med svensk text på Svtplay.se och snart ska säsong 4 komma ut då på NRK vilket jag antar är Norges version av Svtplay.se. Jag är så spänd på att se vilken som ska vara huvudpersonen i denna säsongen, är ni???


Likes

Comments

Randig tröja hittar ni HÄR / Grå tröja hittar ni HÄR / Läppenna från Lyko i färgen Tea Rose hittar ni HÄR

Tidigare idag när jag, mamma och Bosse var inne på Grand efter skolan så passade jag på att handla upp det sista av mitt presentkort som jag fick av min pappa i julklapp.

Det jag köpte ser ni här ovanför! Jag har länge velat köpa läppennan från E.l.f då jag tycker färgen är så fin. Tröjorna är båda bra att ha i t ex skolan. Bekväma, men ändå snygga!

Och ja tröjorna är från Gina Tricot (mitt livsaffär just nu) och läppennan är från LYKO.

Likes

Comments

Ja, angående min besvikelse som jag nämnde i föregående inlägg...som ni vet så skulle jag fått mina paket idag från Nelly.com, men jag tyckte att det var lite märkligt att jag inte hade fått någon orderbekräftelse. Så jag ringde min mamma och hon mejlade kundtjänsten dock kunde det ta upp mot 48 h innan man fick svar därifrån och det tålamodet har inte jag...

Så jag gjorde så att nu när jag kom hem gick jag in på Nelly.com och såg att man kunde livechatta med dem mellan 12.00-18.00 (vardagar) så jag passade på att göra det. Det visade sig att jag hade fyllt i någon fel bokstav på min adress vilket gjorde att jag inte fick någon orderbekräftelse. Detta tycker jag dock är konstigt då jag fyllde i mitt personnummer och då kom resterande information upp. Så det förstår jag inte???

Men nu har jag fått min orderbekräftelse och mina paket ska skickas imorgon och beräknas vara här inom korttid. Så förmodligen på onsdag eller torsdag borde de vara här!

Sånt här som kan hända ibland tyvärr...

Likes

Comments