View tracker


Lite blandade bilder från körresan till Kassel. Gölligaste tjejerna, och juligaste staden, kanske!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Senaste veckan rå! Hängt mest med O eftersom han åker bort en månad strax, och jag åker till London på måndag å så. Vilken snubbe han är alltså, han gör mig så himla glad! Vi har fikat på systrarna, pussats lite, hängt hos min farmor och farfar och firat hans födelsedag med släkt och tårta. I torsdags åt familjen lite råbiff och lax innan det var dags för Fryxs julkonsert. Blir alltid lika gråtig :-(. Och idag letade vi efter, samt fann en flott gran att pynta om nån vecka eller så. Gillar att vi har äkta gran, det luktar ju så himla gott! Häj!

Likes

Comments

View tracker


Har julpyntat lite! Köpt en fin rumsgran och hängt i lite kulor, samt hängt upp en girlang med guldstjärnor. Allt från Lagerhaus förstås. Nu har vi snö igen! Sånt gör mig glad. Heja heja!

Likes

Comments


Igår gav mamma mig en väldigt fin grej. En lakrits-julkalender! Så himla bra grej ju. Älskar lakrits nåt våldsamt, speciellt Johan Bülows. I dagens lucka var det lakrits med körsbärschoklad-överdrag! Asnajs grej. Tack mamma!

Likes

Comments


Nyår! Är så så sugen på Stories glansiga lilla svarta. Så fin, och så fantastisk på? Och en glittrig choker, gärna med stenar. Lite lägre sandaler med klack från H&M. De klickar jag nog hem idag! Imorgon åker jag till Tyskland! Häj!

Likes

Comments


Men?! Hej! Har ju helt missat att min blogg existerar. Jaha. Nu är det snart december och sen sist har jag hunnit färga håret ännu mörkare, skaffat fransförlängning, festat a la Halloween, sett massor med serier och sett första snön för iår. Och åkt till Stockholm några gånger. På fredag åker jag till Tyskland med min kör och sjunger luciasånger för tyskar som inte förstår svenska. Tänker att sångerna vi sjunger blir extra vackra när en inte förstår språket? Kanske. Lovar att kika in här ibland, då och då, har ju saknat bloggen!

Likes

Comments


Jaha, senast då? Lite selfies och skogspromenader, brunch hos Filippa och lunch med Agnes. Och i förrgår hade jag skinnjacka och jeans. Hängde med Emelie å så. Annars jobbar jag så in i kaklet mycket att jag ba vill sova resten av tiden. Fast nu har jag lite ledighet! Det ska firas tänker jag. Puss! Häj!

Likes

Comments


Färgade och klippte håret hos duktigaste Emma i onsdags. Mörkare, kallare och kortare. Trivs som fisken i vattnet! Skönt att matcha det mörkare vädret (och modet) med hårfärg. Lol. I'm out!

Likes

Comments


Hej på er! Long time no see(?)! Har ba jobbat å jobbat senaste dagarna.
Imorgon också, sen har jag lite ledigt några dagar. Därför bloggen ekar tom å så.

Två grejer jag gillar! En brun väska från zara som känns perfekt för typ gå-till-stan-utan-dator-dagar. Den stickade är från Gina Tricot och jag köpte den i torsdags. Världens finaste färg ju! Vill ha i alla färger nu. 199 pix ba! kap! Häj!

Likes

Comments


Söndag kväll betyder hemmafix, detoxmask, hårinpackning, bad, sånt härligt.
Tycker det är viktigt att pyssla om sig själv å så. Häj!

Likes

Comments