Header

Käkar lite pizza och kollar på ex on the beach bästa pizza bakaren in town yeah

Likes

Comments

Nationella idag gick ganska bra faktiskt, kom hem vid kvart över 1, sovit lite chillat lite och nu blire lite plugg inför spanska nationella imorn.

Likes

Comments

hola fett trötta bilder men blazin the colors u know. Imorgon är det nationella ​i svenska, skönt att man inte måste plugga men så jobbigt att sitta i flera timmar. Det positiva är att jag slutar halv 1 imorgon. Annars glider väl allt, helgen var bra. Var ledig hela fredagen för att det var inställda lektioner och då drog jag och Mellz till borlänge där vi lunchade och mötte upp Viktoria, då köpte jag bara vita sängkläder. Resten av helgen chillade jag och drog på ett litet krök på lördagen och det var trevligt. Nu ska jag spela theme hotel,lyssna på podcast och kanske fta med Julia snart.

Likes

Comments

i början tyckte jag inte att den här modellen var speciellt fin, men har sett dom mer och mer nu och vill verkligen beställa hem ett par.

Likes

Comments

Hahah vet att jag e sämst på att blogga men har haft en hel del att göra. Hade svenska nationella tal igår vilket gick skapligt tycker jag och idag hade jag en 30 minuter lång redovisning själv för klassen och engelska nationella, även de grejerna gick bra. Imorgon blire helg och då blir det förmodligen att chilla.

Babe jeansen från zara som jag köpte i Sthlm , love

Likes

Comments

Likes

Comments

När jag kom hem till mamma igår låg min jacka som jag beställd på skrivbordet. Jag tycker den är ganska snygg faktiskt om man har den på ett speciellt sätt haha. Men ville verkligen ha en kappa så jag är nöjd!

Var även på kupolen idag då köpte jag bara underkläder och en present till mamma som fyller år imorgon. Ikväll blir det att dra in till Leksand.

Likes

Comments