Header

Visst är han fin, min prins? Bilder från söndagens ridpass och han var superfin! Vad tycker ni?

Foto: Sonny Andersson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En myslunch med en fin vän, ​kvalitétstid deluxe <3

Likes

Comments

Jag skulle verkligen behöva lite tips och råd av er. I höst tänkte jag nämligen införskaffa mig ett Back On Track täcke till Hassan, eftersom han både blivit lite till åren och jag vill förebygga att han blir stel när kylan kommer. Däremot så har jag funderat på länge vilket täcke som är bäst; ett fleece eller de berömda nättäcket?

Fleecetäcket känns ju bäst till vintern, men samtidigt vet jag att många använder nättäcket även på vintern och tipsar om det, samt att det går att använda även på sommaren då det inte är så tjockt. Så jag behöver er hjälp - hade ni köpt ett fleece eller ett nättäcke? Har ni kanske något utav dessa och kan ge lite tankar om dem? Jag tar emot allt! Tack på förhand hörrni!

Likes

Comments

Först och främst ska ännu ett täcke ur Hööks egna Trinity-serie införskaffas. Jag har de blå i 50g, och ska nu köpa de bruna i 100g samt en hals till vardera täcke. Stort tips, jag älskar dessa täcken!! Sedan en längre regnkappa inför höstens regniga, tråkiga dagar. Ett par grå simpel fleecelindor och sist ett vanligt apple mouth eggbett, då jag behöver ett nytt bett till mitt andra träns.

Likes

Comments

Alltså, idag är det ju tisdag - och jag börjar få lite smått ångest för att dagarna går så förbannat fort och måndagen närmar sig. För att sommarloven innebär att man är ledig, kan göra vad man vill i princip men inte minst slippa prestationsångest och all övrig ångest som kryper på när skolan är i rullning, åtminstone hos mig, som kämpar med det varje dag under skolveckorna. Nog tjatat om det, jag ska försöka njuta de som är kvar i vilket fall som helst.

Idag blir en lugn och inte alls märkvärdig dag, om två timmar ungefär så ska jag dra mig ut till stallet. Hassan ska ridas idag, veterinären ringde och fick avboka igår så de kommer på torsdag morgon istället. Förmodligen blir det en tur i skogen idag, har faktiskt noll lust att trimma på banan idag.
Ikväll står träning på schemat, och det är väl ungefär så min kväll ser ut. Simpelt, kanske inte det mest fancy men skönt ändå. Nu måste jag sätta igång och skriva på lite inlägg innan stallet väntar!

Fina ponnyn när vi hoppade i söndags, fotograf självklart Sonny,

Likes

Comments

NH-
När du inte orkar, orkar jag för dig
När du slutat att hoppas, ja då hoppas jag för dig
När du inte tror mer ska jag tro för våran skull
När du knappt kan andas är jag ditt andetag
När det känns tungt att leva är du mitt hjärtats slag.

Likes

Comments

Godmorgon! En vecka kvar tills skolan börjar, en vecka kvar av ledighet och av mitt nästnäst sista sommarlov i livet. Shit, helt sjukt! Är självklart spänd på gymnasiet och vad det har att erbjuda, men att ha sommarlov är nog det bästa som finns, helt ärligt.

Idag kommer veterinären till Hassan, han ska vaccineras och sedan ska vi kolla hans tänder. Han har två hörntänder som inte alls ser så fina ut, så de ska kollas upp. Eftersom han både vaccineras och får lugnande för tandkollen så kommer han att behöva vila idag, och imorgon ska vi bara promenera lite lätt. Mys!
Next up; skriva inlägg om gymnasiet och mina hundra tankar om hästarna respektive fotbollen..

Likes

Comments

Min sista jobbdag gjord och det känns så skönt, har ju bara kvällsfodring ikväll kvar men det går ju på 15 minuter. Nu ska jag bara njuta av sommarlov och ledighet tills skolan börjar om en vecka. Känns helt SJUKT, dock. Men vi lämnar skolan nu och pratar lite häst och stall.

Jag har verkligen varit i stallet heeela dagen, från och med 06.30 till 15.30 för att vara exakt. Var hemma ungefär 30 min vid elva tiden, men sedan ut igen. Mååånga timmar, men samtidigt har det varit så otroligt skönt att bara få vara där. Utan massa stress, utan bara ren och skär kvalitetstid blandat med lite jobb. Vid tolv kom Sonny till mig och fotade mig och Hassan, vi tog porträttbilder och sedan red jag ett pass på gräsbanan och fick lite bilder där med. Vi hoppade faktiskt lite idag, och Hassan var jätteduktig, även när vi tog några språng på högre höjder. Nu har jag massor med fina bilder att visa er, helt dagsfärska. Hur underbart??

Nu ska jag bara ta det lugnt, sätta på en film, redigera lite bilder och försöka lägga lite tid på bloggen. Är helt slut efter dagen så skönt att komma hem till lilla soffan under en filt, minst sagt ;)

Ett litet smakprov! TUSEN tack Sonny för både bilderna och att vi kunde snacka ikapp lite, roligt värre. Och nu jag tycker att ni alla kan ta er en titt på Sonnys blogg och lämna något fint efter er. Här hittar ni honom!

Likes

Comments

Helt ärligt nu, jag är så trött på killar. Pojkar, män, gubbar, killar (för att jag dras till det manliga könet). Vad ni än vill kalla det. Jag är så trött på det, så jag har nästan inga ord. Ibland händer det saker i livet som gör att man tröttnar på ett och annat, och utan att säga exakt vad eller varför så är jag bara rent och skär trött på killar. Mycket händer i tonåren, kärleksproblem kommer och går. Man crushar sönder på en kille ena dagen, till att vilja spy på honom nästa dag. Det är väl en del av livet, och så det funkar.

Och bara för att jag är så himla trött på killar, så vill jag dela med mig av några, eller ganska många quotes - till oss tjejer, för att vi är så jäkla balla och så jäkla fantastiska. No more words needed.
Girl, låt INGEN trampa på dig. Låt INGEN tysta dig och dina drömmar och låt INGEN någonsin få dig att tvivla på dig själv. Skickar en hög med girlpower straight to you, och så går vi ut och rockar världen tillsammans. Förändrar det vi vill, visar vad vi kan och slutar aldrig kämpa. För dig själv och för andra. Kom igen nu, håll ihop och kick ass tillsammans.

Likes

Comments