Hej bloggen

Igår så gick skolan snabbt och efter det följde Stina med mig hem. Jättemysigt, vi åt amerikanska pannkakor och fixade oss iordning innan vi drog till ida för tjejkväll! Ett gäng härliga tjejer, en del som jag inte träffat på väldigt länge. Det var väldigt mysigt och härligt på alla sätt och vis. Idag vaknade jag dock upp med förkylning, så det är mindre kul. Har väldigt ont i halsen och näsan bara rinner, avskyr förkylningar men man måste väll ha det en gång nu när skolan börjat., standard.

Ha en bra dag! Vi hörs.

​Grynig bild, men vad gör det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej lilla bloggen!

Glömde av dig där ett tag, därför gör vi ett nytt försök igen.

Idag har jag hunnit med en del olika saker. Imorses när jag vaknade runt 7 tiden så gick jag upp för att göra frukost till resten av familjen. Bakade mandelbröd och två stora solroslimpor. En mycket lyckad frukost och la familia var nöjd. Sedan dess har jag försökt at ta tag i mitt plugg som jag måste få gjort innan början på nästa vecka. Det handlar om allt från naturvetenskap till mattematik,. Det är så svårt när verkligheten bara vaknar upp och slår en i ansiktet så där. Vi gick i fredags ut andra veckan i skolan, men det kunde lika gärna ha varit på mitten av mars. Ingen mjukstart visades och vi har lika mycket plugg nu som vi hade resten av året. Detta andra året på gymnasiet känner jag kommer bli tufft. Det är mycket höga förväntningar och man vill ju självklart prestera så bra som det bara går. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allihopa. Nästa vecka har jag som sagt 3 större läxor som ska va gjorda, sen ska jag få in teorin på bilkörkortet också någon dag, tror jag ska svänga förbi på informationen imorgon direkt efter skolan. Det värsta blir att man bara stressar igenom livet, känns som det aldrig kommer ta stop förens nästa sommarlov 2016, och det är ju ett tag tills dess.

Jag ska helt enkelt göra mitt bästa av de situationer jag blir satt i och inte bry mig så mycket om vad andra tycker. Det har varit ett par tuffa dagar de senaste och helst av allt skulle jag bara vilja kunna gå till skolan och känna att man inte behöver tänka på vem man sitter bredvid, eller känna sig taskig för att man beter sig på ett visst sätt. Jag är en person som helst av allt ser att de människor jag umgås med mår bra. Väldigt jobbigt att också bli behandlad som ett andra val av de människor man bryr sig väldigt mycket om. När de tror man inte ser men att de favoriserar någon anna person i samma gäng mer än en själv. Det är då man hela tiden går runt och känner sig utanför fast att det kanske inte syns för alla de andra. Nog klagat för min del.

Skriver imorgon då jag börjar 9.45 men förmodligen (som det ser ut nu) kommer ta tidiga bussen ändå för att få lite matte gjord. Ha en bra kväll!

Kram

Likes

Comments

Hej! I denna blogg kommer jag att skriva vad jag tycker & vad jag känner. Vad jag håller på med på dagarna, eller djupare relaterande inlägg. Vi ses!

Kram

Likes

Comments