2017, vilket år. Jag har skrivit examensarbete, tagit examen från universitetet och fått jobb. Neville har kommit in i mitt liv, vårt lyckopiller. Jag har köpt en alldeles egen bil. Jag har kommit till insikt med att man aldrig kommer klicka med vissa människor och att det enda som gäller då är att stå på sig och vara sig själv. Jag har firat min examen med familj och släkt. Jag har lyssnat till Håkan Hellström live för första gången i mitt liv. Jag har förundrats över vilken fantastisk känsla som uppstår när en av ens närmsta vänner blir förälder. Jag har fått dela ännu ett år med världens finaste sambo. Ja, det har hänt mycket och ovanstående är bara ett fåtal exempel på att 2017 har varit ett händelserikt och bra år. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det får räcka såhär, resten får leva kvar i minnet. Tack 2017, du har utmanat mig och fått mig att växa enormt. 2018 är snart här vare sig jag vill eller inte, men jag tror att jag är redo.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj oj oj vad sommaren går snabbt. Jag tror att jag haft igång datorn ungefär tre gånger under hela sommaren haha. Därför har det inte blivit några inlägg här på ett tag trots att det hänt mycket. Men jag gör hellre annat än att sitta framför datorn när solen skiner och det är sommar, och så tror jag att de flesta känner. Hoppas ni njuter av denna årstid lika mycket som jag gör 🌸


Likes

Comments

Sommar, sol och semester. Som jag njuter här. Det har hänt väldigt mycket den senaste tiden och jag mår bättre nu än jag gjort på länge. Hoppas ni mår toppen och har det skönt i sommarvärmen ♡


Likes

Comments

Våren går så snabbt. Sommaren har till och med anlänt. Jag är inne i slutskedet av examensarbetet och utbildningen. På fredag har jag opponering och en vecka senare ska uppsatsen in för bedömning till examinator. Det är nervöst. Samtidigt försöker jag hinna med livet däremellan. 

Hoppas allt är bra med er ♡


Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni har en fin början på våren. Här är det full rulle. Om tre veckor exakt ska mitt examensarbete lämnas in komplett för opponering(!). Det känns sjukt och jag är så oerhört stressad att jag nästan har ständig magknip. Jag hinner inte ens vara ledig på helgerna. Min handledare sa att detta är den hårdaste, jobbigaste och mest intensiva tiden på hela utbildningen och jag kan inte annat än att hålla med henne. Tur att det (förhoppningsvis) snart är över.

Annars då? Jag är ensam hemma i nästan två veckor nu för Påhl är i Israel där han läser en religionskurs på Svenska teologiska institutet. Jag hoppas att han har det kanonbra samtidigt som jag saknar honom så det gör ont. Som tur är så är jag ju inte helt ensam hemma, vår kanin Neville håller mig sällskap. Han har bott hos oss i snart en månad och han har anpassat sig riktigt bra. Så mysigt med en liten kompis som sprider så mycket glädje bara av att finnas till.

I detta nu springer jag fram och tillbaka i tvättstugan medan jag städar och försöker att inte ha dåligt samvete över att jag inte skriver på examensarbetet just ikväll. Ibland måste man pausa för att hinna med livet helt enkelt.

Önskar er en fin kväll!


Likes

Comments

Vilken underbar och efterlängtad dag. Idag har vi hämtat hem vår lilla Neville. En blå manteltecknad dvärgvädur på 8 veckor. Han har skuttat runt, ätit och sovit i omgångar. Lite arg har han varit också men det tror jag beror på nervositet och det är ju inte så konstigt. Vi ska nog bli bra kompisar så småningom.


Likes

Comments

Ni rockar väl sockorna idag?! Det är internationella downs syndromdagen idag och jag älskar olikheter, så självklart bär jag omaka strumpor för att hylla våra olikheter ✌🏼


Likes

Comments

Idag är dagen då män klagar över att vi kvinnor har en egen dag, medan de själv har 364 dagar om året. Men jag tänker inte vara bitter, nej. Idag hyllar jag alla kvinnor, inklusive mig själv. Vi är grymma!


Likes

Comments

Titta på de små kaninbebisarna vi träffade igår! Så pyttesmå, mjuka och fluffiga. Ville stoppa allihop i fickorna och ta med mig hem. Vi hade kaniner när jag bodde hemma så jag fick flashbacks igår när jag snosade på bebisarnas mjuka päls ♡


Likes

Comments

Helgen som flög förbi var välbehövlig. I fredags satt jag på universitetet med Sanna och Rebecca, vi jobbade såklart med våra examensarbeten. När jag hade skickat in ett stycke text till handledaren tog jag helg. Vi hade en riktig tacokväll här i fredags medan vi såg finalen av På spåret. I lördags såg vi självfallet på mello (och blev besvikna på vilka som gick vidare). Söndagsmorgonen spenderades i sängen med några avsnitt av Girls. Dagen fortsatte i samma lugna tempo med nagelfix och matlagning. På kvällen kom svärmor hit på fika, så mysigt så.

Nu är måndagen här igen och jag fortsätter skriva på examensarbetet. Peppar mig med att vi i eftermiddag ska ut på landet och gosa med kaninbebisar. Solen skiner i Karlstad idag vilket ger humöret en skjuts i rätt riktning. Ha en fin måndag!


Likes

Comments