Nollningens andra vecka blev en succé och vi hade så otroligt kul tillsammans i gruppen. Såpabandy, flottbygge, flottrace, grupphäng, förfester, orangefesten, en och annan utekväll och sittning var några av aktiviteterna vi hann med. Nollningen avslutades förra lördagen med nollesittning och krogbesök. Min grupp vann pris för årets glädjespridare, välförtjänt om vi får säga det själva haha. Jag har sakta men säkert återhämtat mig från nollningen nu och jag kan bara konstatera att det var två underbara veckor jag fick äran att dela tillsammans med massa fina människor


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nollningens första vecka har varit fylld med massa roliga aktiviteter! Stadsvandring, lekar, tävlingar, utomhusbio, grupphäng, LÄSK-tåg och kommittéträff är bland annat vad som hunnits med. Jag har haft en bra vecka med min grupp och ser fram emot ytterligare en. Idag har jag haft en välförtjänt vilodag och laddat upp för kommande vecka, har ett oändligt antal sidor kurslitteratur att läsa samt nollningsaktiviteter varje dag. Blir bra det.


Likes

Comments

Det sista fadderhänget ägde rum igår. En dag full av lekar och tävlingar tillsammans med alla faddrar från föreningen i strålande sol. Bättre än så blir det inte. Nu är vi alla laddade för nollningen som börjar imorgon, äntligen! Så kul att få vara chefsfadder i år eftersom det är min sista nollning som lärarstudent.


Likes

Comments

Igår tog vi tåget till Skövde och hälsade på hos mina föräldrar. Där väntade kalas för mig som fyllt 25 och för mamma som fyllt 50. Det var så kul att få träffa familjen och en liten del av släkten. Jag kände mig sjukt bortskämd med massa presenter och god mat. Tack för det alla som var med♡ Idag kom jag hem till Karlstad igen och framför mig har jag en lugn kväll, precis vad jag behöver just nu.


Likes

Comments

I onsdags var jag förbi hos Hanna och hälsade på. Hon bor i världens mysigaste lägenhet, i självaste kemisalen på den gamla folkskolan, där alla gamla klassrum gjorts om till lägenheter. När jag kom dit visade det sig att damen hade bakat tårta och köpt present för att fira min 25-årsdag i efterskott. Så fint, överraskningar gör mig glad. Tack Hanna♡


Likes

Comments

I söndags besökte vi Smögen över dagen. Inget skriker sommar så som Västkusten gör. Det blev en dag i trevligt sällskap med strålande sol, god mat, besök i alla mysiga butiker på bryggan och ett dopp med fötterna i havet.


Likes

Comments

I lördags fyllde jag 25. Närmare 30 än 20, hälften till 50 osv... Jag hade en superbra födelsedag. Åt cupcakes, fick blommor, mottog massa gratulationer, drack vin, öppnade paket, blev bjuden på middag och drack mer vin. Jag kunde inte önskat mig en bättre 25-årsdag. Tack för gratulationerna!


Likes

Comments

Augusti månad är här. En bra månad tycker jag. Skönt att ha 4 veckors ledighet kvar innan höstterminen startar.

Insåg precis att det idag är exakt 3 år sen jag och pappa åkte upp till Karlstad och hämtade nyckeln till min lägenhet jag har här. Minns den dagen så väl, hur det kändes i kroppen, och det känns helt sjukt att det redan gått 3 år sen dess. Jag älskar att bo i Karlstad, kunde inte valt en bättre stad att flytta till.


Likes

Comments

Karlstad är verkligen en perfekt sommarstad. Idag har vi cyklat runt och ätit glass nere vid älven, hälsat på kaninbebisar i Mariebergsskogen (jag började gråta eftersom jag ville ta med en hem pga söthet), spanat på utsikten från fågeltornet, ätit god mat och såklart fångat en och annan pokémon i solskenet. Sommarlovskänsla i hela kroppen.

Likes

Comments

Under tiden jag går och drömmer om ett eget hus så fungerar det utmärkt att hänga i föräldrarnas. Det är så fint ute på landet att man nästan vill gråta lite ibland. Väljer landet framför stan alla gånger, för här mår jag som bäst.

Likes

Comments