Ni rockar väl sockorna idag?! Det är internationella downs syndromdagen idag och jag älskar olikheter, så självklart bär jag omaka strumpor för att hylla våra olikheter ✌🏼


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är dagen då män klagar över att vi kvinnor har en egen dag, medan de själv har 364 dagar om året. Men jag tänker inte vara bitter, nej. Idag hyllar jag alla kvinnor, inklusive mig själv. Vi är grymma!


Likes

Comments

Titta på de små kaninbebisarna vi träffade igår! Så pyttesmå, mjuka och fluffiga. Ville stoppa allihop i fickorna och ta med mig hem. Vi hade kaniner när jag bodde hemma så jag fick flashbacks igår när jag snosade på bebisarnas mjuka päls ♡


Likes

Comments

Helgen som flög förbi var välbehövlig. I fredags satt jag på universitetet med Sanna och Rebecca, vi jobbade såklart med våra examensarbeten. När jag hade skickat in ett stycke text till handledaren tog jag helg. Vi hade en riktig tacokväll här i fredags medan vi såg finalen av På spåret. I lördags såg vi självfallet på mello (och blev besvikna på vilka som gick vidare). Söndagsmorgonen spenderades i sängen med några avsnitt av Girls. Dagen fortsatte i samma lugna tempo med nagelfix och matlagning. På kvällen kom svärmor hit på fika, så mysigt så.

Nu är måndagen här igen och jag fortsätter skriva på examensarbetet. Peppar mig med att vi i eftermiddag ska ut på landet och gosa med kaninbebisar. Solen skiner i Karlstad idag vilket ger humöret en skjuts i rätt riktning. Ha en fin måndag!


Likes

Comments

Bjuder på en liten lista lördagen till ära:

3 saker jag ser fram emot
- Att komma hem till Skövde och fira påsk med familjen
- På måndag ska jag, Påhl och Hanna på utflykt ute på landet. Där kommer vi få träffa kaninbebisar! Det ser jag fram emot väääldigt mycket!
- När träden börjar knoppa och vädret blir varmare, jag behöver verkligen vår nu

3 saker jag gillar
- Min sambo, min andra halva
- Doftljus
- Fika med vänner

3 saker jag ogillar
- Sena bussar
- Att jag är allergisk mot hundar och katter
- Hamburgare

3 saker jag vill
- Bo närmre min familj
- Gå på massa konserter
- Resa till London

3 saker jag pratar om ofta
- Djur
- Harry Potter
- Undervisning

3 saker jag blir lugn av
- Att lyssna på podcasts. Vi har börjat med en mysig grej här hemma, vi lyssnar på Sago-poddar när vi ska sova. Haha helt sjukt vad lugn man blir av det, somnar gott gör vi också.
- Måla/rita/färglägga
- Plocka blommor

3 saker jag blir stressad av
- Mitt examensarbete
- Utseendehets på sociala medier
- När bussen inte avgår i tid så jag riskerar att komma för sent

3 saker jag ska göra i helgen
- Titta på mello!
- Vila upp mig inför den kommande veckan så jag orkar med både plugg och jobb
- Dricka vin

3 saker jag gjort den senaste veckan
- Gråtit över examensarbetet, det är en daglig rutin numera haha
- Fikat med Jenny
- Sett filmen "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Den var sååå fin tyckte jag!


Likes

Comments

Vissa dagar behövs en riktig långfika med en bra vän. Idag var en sån dag. Jag och Jenny har suttit på Espresso house under kvällen och pratat ikapp om allt som hänt sen vi sågs senast. En skön torsdagskväll för att ladda upp för helgen, som är mer än välkommen.


Likes

Comments

Alltsååå, Lana Del Reys nya låt 'Love'. Den har gått på repeat här hela veckan. Herregud så bra den är! Bästa Lana.


Likes

Comments

Nu är våren här, iallafall enligt almanackan. Jag längtar så tills det blir grönt och en aning varmare ute, nu räcker det med vinter. Under våren har jag några ljuspunkter att se fram emot, så jag tror att det blir en bra vår 🌸


Likes

Comments

Fettisdagen idag, självklart har det fikats semla under eftermiddagen. Utöver att äta en semla har jag haft sovmorgon och sen jobbat med examensarbetet idag. Roligare än så blir det inte. Jag ska genomföra min första intervju nu i veckan och sitter och filar på intervjufrågor som ska skickas till deltagarna. Det är svårt, men arbetet går framåt och det är huvudsaken. Hoppas ni har en fin fettisdag och äter minst en semla under dagen!


Likes

Comments

Hej hopp! Jag har fullt upp med examensarbetet. Sitter varje dag på universitetet med några från klassen. Jag får inte ner någonting i textform, men jag letar efter forskning och litteratur till teoridelen av uppsatsen, sååå tröttsamt för det känns som det inte händer någonting. Jag vill få ner ord i dokument för att det ska kännas att jag faktiskt gör någonting, men det går inte än och det stör mig något fruktansvärt haha. Jag är så himla skoltrött nu och vill bara ha min examen i handen. Jag försöker tänka att jag "bara" har examensarbetet kvar men vissa dagar vill jag bara lägga mig under en sten. Som tur är har jag världens goaste handledare, vilket underlättar min dagliga panik. Nästa vecka ska jag jobba lite på min gamla vfu-skola för att få ett avbrott från detta, hoppas det ger mig lite ny energi.


Likes

Comments