View tracker

Hejsan lovers! Sitter i soffan och försöker lära mig hur man använder detta redigerings program då vi inte fick Mac Books av skolan utan några chrome books som enligt mig suger. Det är så jobbigt att vi inte kan ladda ner något på de datorerna och det blir svårt att göra sina arbeten. Jag håller iallafall på mer en historievideo där jag pratar om min mormors barndom och kopplar det till både mitt liv och sedan till en viktig händelse, dvs andra världskriget. Ganska rolig uppgift faktiskt!!
Idag har jag varit hos tandläkaren och fixat till min tandställning då den var för lång vilket gjorde att den skavde och att jag fick en svullnad i tandköttet. Så min tandläkare klippte av lite och på samma gång gav han mig snoddar:(( har hört från andra att det är den jobbigaste och ondaste tiden så får hoppas att det inte är så för mig!! Men jag hoppas att detta kommer göra att jag får ta av den tidigare en beräknat då jag egentligen skulle få snoddar i februari.
Nu ska jag fortsätta plugga och sedan till mormor och ta reda på mer om hennes liv.
CIAO xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallojsan älsklingar! Min helg har varit super kul även fast jag rest så sjukt mycket i kollektivtrafik på två dagar. I fredags var jag på en fest, kom dit med mina två tjejkompisar, vi drog hyfsat tidigt och hade så himla roligt på hemvägen. Igår så fixade jag först mitt hår, hon tog i lite kallare toner neråt i topparna och lite brunare uppåt då jag inte vill ha en sån grov utväxt. Sedan var jag först på någon helt kaosad fest då så himla många var oinbjudna så jag och mina tjejkompisar åkte därifrån och vidare till Solna där jag mötte upp en kille och sedan fick vi komma till ett krök. Det var en jävlans väg hem därifrån då jag bor på Värmdö men jag hade 3 kompisar med mig hem så det gick suveränt.
Jag hatar verkligen oplanerade dagar men älskar spontant ibland. Men som igår, var det inte så plus att åka först åt ena hållet och sedan åt det andra och sedan tillbaka. Men kul med lite Sight seeing.
Jag har jätte mycket i skolan den kommande veckan vilket gör att jag blir på dåligt humör, tar inte tag i något och bara sitter där och glor. Jag måste verkligen börja skärpa till mig och ta tag i mitt liv. Jag ska iallafall gymma efter skolan imorgon vilket känns väldigt skönt när man avklarat måndagen i skolan.
CIAO xoxo

Likes

Comments

View tracker

Idag började jag min morgon med att spänna min tandställning. Det gör lika ont varje gång och jag ligger där och nästan gråter och är svimfärdig varje gång. Det känns och låter så obehagligt. Ni vet när man drar en gaffel mot en tallrik, det ljudet.... Iallafall, jag fick min tandställning i Augusti så har ju ungefär mer än ett och ett halvt år kvar. Jag har redan tröttnat på den då den båda skaver och fastnar mat.. mums.!! Mina planer för helgen: imorgon ska jag till en fest med mina kompisar, lördag ska jag faktiskt göra en förändring i mitt hår men det får ni se då. På lördags eftermiddag är det dock oklart. Söndag har jag ingen aning heller...blir väl sista minuten planer som vanligt för mig. På tal om allt och inget 1 DECEMBER!!! Alltså om 24 dagar är det redan jul, tänkte slå ihop ett collage av lite prylar jag önskar mig.

Hoppas ni får en bra helg. CIAO xoxo.

Likes

Comments

Ett bearbeta förlusten är svårt, jag vet. Tyngsta som finns. Det är inte bara saknaden av partnern som är jobbig utan förändringarna som sker inom sig.

Mina bästa råd för människor som är i denna sits är att stänga av sociala medier, åtminstone inte använda tex instagram eller snapchat lika mycket då det är en stor faktor som gör det svårare för dig att gå vidare. Att konstant påminnas av det som varit genom att kolla gamla bilder eller meddelanden underlättar inte, detta kommer resultera en längre bearbetningsprocess. Så RADERA. Jag vet att det känns tungt att höra, men det är det bästa du kan göra.

Acceptera det som varit och omständigheterna och stanna inte kvar, släpp taget. Även fast det känns som en lång väg och att du aldrig kommer kunna gå vidare så kommer du tillslut klara det så länge du accepterar att du älskade någon som älskade dig tillbaka.

Positiv energi så ofta som möjligt. Omge dig med människor som får dig att må bra. Fokuset ska ligga hos dig själv. Hur än mycket du vill att någon ska ta dig fram i livet så är det ingen mindre än du själv som gör det. Tränar du? Perfekt. Sätt igång. Hitta på nya saker, unna dig med något bra, gott eller som du mår bra av. Du kommer kunna göra precis som du vill och känner, du kommer ta dig ur detta starkare än någon annan.

Sist jag var med om ett sådant breakdown var när jag inte fick en förklaring till allt. Jag blev lämnad utan en förklaring vilket gjorde att det blev tusen gånger svårare att ta sig vidare i livet för att jag jämnt gick runt och tryckte ner mig själv och att det var mig det var fel på. Men nej. Det gäller att tro på sig själv vilket jag tillslut gjorde. Jag umgicks med vänner och träffade nya vänner hela tiden vilket fick mig på andra tankar.

Du är starkare än vad du tror. Tro på dig själv.
Ciao xoxo

Likes

Comments

Tove Lo, en stor biggie för mig. Hennes nya album Lady Wood är så jävla bra. Lyssna

Beyonce. Behöver jag ens säga något för att beskriva hur sjuk tjejen är. INLOVE

Likes

Comments

Mashup lista, lyssna gärna

Likes

Comments

Svag. Du, ni, vi, dem eller jag kanske känner mig svag just nu. Jag skäms inte för att skriva ut om mitt mående för det ska fan ingen göra. Vi pratar oftast om vårt fysiska mående, tex har så ont i foten för råka sparka den i väggen. Men om vårt psykiska, där kommer pinsamheten fram. Inte alls många vågar uttala sig om sitt mående på grund att det oftast lett till helt fel saker. Jag är så oerhört tacksam för att jag tillsammans med 3 andra av mina klasskompisar får göra ett projekt där vi valt ämnet psykisk ohälsa där vi ska göra en dokumentär film och uppmuntra folk till att bryta normen. Ingen ska behöva skämmas över sin psykiska ohälsa för idag är det så himla vanligt och det är inget fel. Var snälla, ta er tid och lyssna, öppna upp er och var ärliga, finns inget att skämmas för. Den som ska skämmas är personen som inte kan stå upp för den som mår dåligt och skrattar och vänder sig om. Så kan vi göra en deal? Psykisk ohälsa är ingen skam. Människan som inte accepterar dig för den du är, är en skam.
CIAO xoxo

Likes

Comments

Hej älsklingar! Första advent redan? Det är så sjukt liten tid kvar till julafton och jag är jätte redo på lov och vila, behöver det verkligen efter hur satans mycket min hjärna fått tänka på senaste. I fredags var jag med 3 tjejkompisar från klassen och åt sushi, kolla lite affärer och sedan såg vi "kvinnan på tåget." Troligtvis den bästa filmen jag sett och tipsar er verkligen om. Den passar väldigt bra in till verkligheten just nu då det sker för ofta. Kommer dock aldrig våga gå i en tunnel igen efter den där filmen.

Igår hade jag ett stort gäng hemma hos mig och vi ösde på en hel del musik. Det var jätte kul men dock fick man en kontrollbehov känsla vilket gjorde att man kanske inte hade det så kul som man ville ha det. Men What to do? Det såg ut att folk hade kul och vi som stannade kvar höll på till sex på morgonen. Idag har jag städat, kollat youtube och tagit det lugnt. Imorgon är det en ny vecka igen, mindre roligt. Ha en fantastisk vecka nu.
CIAO xoxo

Likes

Comments