Header

Jag har testat många olika produkter till mina bryn och lagt mycket pengar på det. Ögonbrynspennor, brynskuggor och nu senaste Anastasia Dip Pomade.

NU HAR JAG HITTAT MIN GREJ! NYX Micro Brow pencil.

Det är en slags penna med borste i ena änden och du skruvar upp den i andra. Den är tunn och smal och framförallt - det blir inga skarpa linjer vilket jag haft mycket problem med att inte få. Nackdelen är som hon i butiken sa, den tar slut väldigt fort men å andra sidan kostar den 99kr (!!)

Tips till alla, köp den! Du blir inte besviken. Jag har färgen "Ash brown"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni som känner mig vet att jag är en riktig potatis-lover samt att jag är gluten. Så pasta går ju bort (eller ja jag äter ju glutenfri pasta) men sen jag fick gluten har jag börjat äta mer ris men nu tänkte jag börja äta mer quinoa som är dubbelt så mycket protein som ris. Det är ju helt glutenfritt och perfekt i sallader, gryter, till kyckling, lax eller vad man nu vill. Tänkte även köpa hem bönpasta nästa gång istället för vanlig pasta.

Likes

Comments

Hej!

I morse gick jag av klockan sex för en ledig helg. Har egentligen inte så mycket planer för helgen mer än en firmafest imorgon. Ska bli kul! Hoppas bara vädret är med oss.

Nu tänkte jag ta på lite ansiktsmask och dammsuga lägenheten. SEEYA!

Likes

Comments

En ögonbrynspenna från NYX och en contourpalette från the bodyshop, paletten blev jag tipsad av ifrån Veckorevyn.

Likes

Comments

Idag kom Amanda till mig vid 12 och vi drog en sväng till Marieberg. Shoppade lite och tog en lunch där, mysigt! Sen drog vi till ett motionspår här i Kumla som jag inte har besökt sen ja flyttat hit, kommet lätt besöka de igen!


Likes

Comments

Igår kom Matilda till mig och gav mig en födelsedagspresent i efterskott. Hon hade lagt märke till att jag tyckte hennes Ernst-lyktor var så fina så hon köpte till mig också, gulligt! Sen fick jag två vita krukor eftersom hon visste ja köpt två kaktusar, smart där!

Tusen tack!<3

Likes

Comments

IGÅR BOKADE JAG OCH MAMMA EN RESA TILL ROM!

Åh, äntligen kom vi oss för att boka en weekend till Rom i september. Tycker det ska bli så sjukt spännande med en resa som är annat än sol & bad. De har jag varit på några nu, så vill testa nått annat! så god mat, vin, mys och historia låter perfekt! Hoppas att det blir bra med hotellet, hittade ett superfint mitt i smeten av Rom med en takterrass, hur nice!? Sen reser jag tillsammans med min mamma som är bäst! (vet du läser dehär hehe..) om 46 dagar så...Likes

Comments

Hej! Ikväll har familen firat mig lite med middag på pinchos! Så himla mysigt och gott allting 😍 Gillar verkligen det stället!

Likes

Comments

Hejsan!

Igår på eftermiddagen kom lite släkt hit för att fira mig i förskott. Jag fyller egentligen på onsdag och då ska jag ut och äta med familjen på pinchos, ska bli mysigt!

Nu ska jag till frisören om 1h och gissa om jag är nervös??? Inte gjort nått med håret på superlänge (mer än färga utväxten) men nu sker en förändring. HJÄLP.

Likes

Comments