View tracker

I fredags kom bästis hit, vi åtmiddag och myste på. Såg julkalendern och åt gotta, sen sussade vi. 💤

På lördag morgonen åt vi frukost för att sedan gå in mot byn i 20minus grader 😖 Vi gickiallafall runt i butikerna och fyndade lite smått & gott, sen gick vi hemåtigen.

Vi fixade oss och sen for hon hem. Efter ett tag kom Elin, vi varute på byn och körde lite, sen for jag hem. Å somnade nästan direkt 😳😁

Kort sagt en väldigt välbehövlig helg, och resten av denna söndagtänker jag bara ta det lugnt, ta ett bad, se julkalendern och sen äta gomiddagmed pappa och Samuel. Mysig söndag i precis min smak!! 💗✨

Bara jag som älskar hundfiltret på snap?? Tror inte det 😉 Där heter jag iallafall 👉 juliasandgren

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har egentligen inget att uppdatera er om,

har varit hemma dom här dagarna eftersom jag fått en brännskada i ansiktet och känner mig allt annat än fin för tillfället. Men som tur är börjar det bli bättre nu och det gör inte lika ont längre.

I skrivande stund pratar jag i telefonen med Emilia och planerar helgen 🙏✨

Imorgon går vi in i December månad och är bara en månad kvar till julafton och min bday 🎄

Likes

Comments

Hallååå

Fredag idag, och jag var ledig så jag passade på att följa med mamma och pappa till Luleå, eftersom det var black friday hoppades jag på att hitta något snyggt, men de enda jag fyndade var en bh.

Tyckte helt ärligt inte det fanns särskilt mycket att fynda heller, men det kanske bara är jag 😉

Resten av dagen och kvällen har jag varit hemma, städat och plockat undan i mitt rum, gjort lite mysigt med tända ljus och ljusslingor 💓✨

Imorgon har jag praktik, dock bara från 11,00 till 15,30 så det är ju inget jobbigt pass som tur är!! 😜

Å nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se ett avsnitt av Gossip Girl, & med det säger jag godnatt. 💗


Likes

Comments

De senaste veckorna har jag inte mått särskilt bra. Har gråtit mig till sömns i stort sett varenda natt och har på grund av detta otroligt svårt att sova och känna mig utvilad när jag kliver upp så jag har varit hemma från praktiken 3 dagar nu ..

Bara av att missa praktiken ger mig ännu mer ångest men jag känner mig verkligen så himla slut och har inte orken att vara trevlig med varken personal eller patienter och jag känner att jag verkligen inte kan göra mitt bästa. Så ibland måste man faktiskt lyssna när kroppen säger ifrån och kanske ta några lediga dagar och försöka koppla av.

Det jag känner att jag behöver just nu i mitt liv är att umgås med mina kompisar och inte behöva anstränga mig så mycket. Ha så kul som möjligt och försöka att komma på andra tankar. 😊

Imorgon hade jag försökt pallra mig till praktiken och sen är det ju faktiskt bara 1 dag kvar till helg!! 🙏 Som tur är det bara en vecka kvar av praktiken och sen är jag tillbaka vid skolbänken igen, vilket känns som en otroligt stor lättnad!
Likes

Comments