jag förstår verkligen inte hur vissa människor på riktigt är okej med att bo i ett diskriminerande samhälle. det finns så mycket som är fel i vårat samhälle.

varför spelar någon annans sexualitet någon roll? det jag stör mig mest på är att människor är väldigt snabba med att döma och hata. varför inte försöka lära sig saker om andra sexualiteter och skaffa förståelse?

äktenskap för två personer som identifierar sig som samma kön legaliserades 1944. eller aa jag önskar att den meningen kunde stämma. sanningen är att det blev lagligt för en man att gifta sig med en man och en kvinna fick gifta sig med en kvinna. än så länge så finns det bara två juridiska kön. hemskt. skillnaden mellan könsidentitet och könsorgan är ENORM.

varför blir människor provocerade av ordet hen i referens till en könsidentitet? jag hade oturen att ha en människa i mitt liv som sa: "vafan är hen för jävla skit? föds man som tjej så är man en tjej, föds man som kille då är man kille för resten av livet." respekten jag hade för den här människan försvann på en halv sekund. efter att ha försökt prata vett i människan i en timme så ledsnade jag. jag kan ärligt säga att jag blev arg. efter det att den här diskussionen tog plats så har jag brutit all kontakt med denna person. en annan föredetta vän sa att om den personens barn skulle komma hem och säga "mamma jag har blivit bög eller mamma jag har blivit lebb, det är då jag vet att jag har misslyckats med att uppfostra dem." här använde denna person sin religion som ursäkt. jag blev vansinnig. ens barn är ens egna kött och blod. man älskar sina barn och sin familj VILLKORSLÖST.

slutligen vill jag bara säga till dig som inte är hetero eller en cis-person; VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV! bär dig själv och din sexualitet med stolthet. din sexualitet definierar inte dig, det är bara en del av vem du är.

BE LOUD, BE PROUD!

Likes

Comments

här kommer jag bl.a. uttrycka mina åsikter om feminism, LGBTQ+ och mycket mer