Jag har ett hyfsat tråkigt liv, eller snarare ett skittråkigt liv. Men jag har det kul ändå, på något konstigt sätt... I alla fall, i detta blogginlägget så tänkte jag berätta om mina hobbys. En utav mina största hobbys är att sjunga och nej jag menar inte att jag är bra på att sjunga eller att jag sjunger inför någon annan än mig och mina absolut närmsta kompisar. Jag tycker även om att laga mat och baka. Det som jag gör mest är att kolla på en jäkla massa serier och när jag säger en jäkla massa serier så menar jag att Netflix inte längre kan ge mig några fler förslag för att jag redan har kollat på allt. Mina vänner säger alltid till mig att det är ganska patetiskt hur mycket jag kollar på serier, vilket jag förstår att dom tycker för det finns ingen som tycker att jag är mer patetisk än jag. Som jag redan sagt så är mitt liv väldigt, väldigt tråkigt. Ärligt talat så vet jag inte varför någon skulle vilja läsa om mitt liv, men om du har tråkigt så kanske du finner mitt tråkiga liv intressant av någon anledning. Jaja, hoppas att någon njöt av att läsa detta! Ha en fortsatt trevlig kväll eller trevlig dag, det beror på när du läser detta!😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är ditt fullständiga namn: Julia Karin Arfwidsson

Är dina föräldrar skilda? Nej

Hur gammal är du? :Jag är 13 ( 03a )

Vilken är din favorit media: Snapchat, all the way.

Hur lång är du?: 168-169

Vad har du för ögonfärg: Grön

Vad är din favorit mat: Sushi

Vad är din favorit efterrätt?: Glass!! Skulle kunna leva på det.

Vill du ha barn/gifta dig?: I framtiden vill jag mer än något annat ha det typiska Svensson livet och ha 2 eller 4 barn och bo med min man i en stor villa med 2 hundar.

Vilka språk kan du prata?: Engelska är det ända språket jag kan prata helt flytande utom svenska, men sen kan jag även prata lite spanska och så kan jag säga typ 4 ord på finska.

Vilken bok läste du senast?: Den boken jag läste senast var "I det här trädet", den var bra men lite svår att förstå eftersom att den har en parallellhandling.

Kan du sjunga?: Jag kan sjunga, men det låter inte så bra.

Kan du dansa?: Nej, det är dock lite ironiskt eftersom att jag dansade i ungefär 6 år av och på när jag var yngre.

Är du i ett förhållande? Nope

Har du nått husdjur?: Tyvärr inte, men skulle gärna vilja ha en hund.

Vad har du gjort idag? Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade, käkade frukost, gick och tränade och sen gick jag hem och duschade.

Om du har några andra frågor som du vill att jag ska svara på så skriv dom gärna i kommentarsfältet så ska jag försöka svara på dom.💗

Likes

Comments

Jag är inte så förtjust i att läsa men när jag väl hittar en bra bok så kan jag inte sluta läsa. Det är dock svårt för mig att hitta bra böcker så jag tänker dela med mig av mina favorit böcker.

1. The fault in our stars/Förr eller senare exploderar jag ( John Green)

2. Ibland mår jag inte så bra. ( Therese Lindgren)

3. Ja, jag har mens hurså? ( Clara Henry)

4. Född fenomenal ( Josephine Bornebucsh)

5. En sekund i taget ( Sofia Nordin)

6. Paper towns ( John Green)

Som sagt så läser jag inte så mycket så listan är ganska kort, men det är i alla fall nånting. Hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll.❤

Likes

Comments

Att bli sömnparalyserad är en utav de läskigaste saker som finns. Jag blev själv sömnparalyserad inatt, det var den andra gången som detta hände mig. För dig som inte vet vad sömnparalys är så är det när man är i stadiet mellan att man sover och är vaken. Ens hjärna är vaken men inte ens kropp vilket gör att man blir paralyserad. Sömnparalys är mycket vanligt hos barn. Detta händer oftast i samband med en mardröm, vilket gör att drömmen blir mycket verkligare. Du kan inte heller prata under tiden du är sömnparalyserad, dock så är det vanligt att gråta eftersom att man är jätte rädd under tiden man är paralyserad.När du är under sömnparalys så är du oftast fullt medveten om det runt omkring dig men man kan även börja hallucinera och hyperventilera. Tro det eller ej så är sömnparalys väldig vanligt. När jag blir sömnparalysera så kan jag röra vissa delar av min kropp i en minut eller så t.ex mina händer, fingrar och tår. Så inatt när jag blev sömnparalyserad så kom jag ihåg att förra gången så kunde jag röra mina händer så jag ringde min pappa som låg och sov i rummet bredvid. Min mamma vaknade också när jag ringde och de  kom in i mitt rum och såg mig ligga i min säng helt paralyserad med tårar som rann ner för mina kinder. De hjälpte mig sedan med att sitta upp och gav mig vatten att dricka. Efter ett tag så lugnade jag ner mig och somnade om. Det är som sagt väldigt läskigt att bli sömnparalyserad men som tur är så är det helt ofarlig även om det inte känns så när du väl är under sömnparalys.

Så som jag beskriver detta kanske inte alla upplever det som men jag har även vänner som har upplevt det på ett liknande sätt. Tips ifrån mig att om du är sömnparalyserad så försök att röra på dina tär och fingrar för då är det lättare att få kontroll över din kropp igen.

Likes

Comments

Att hitta en bra serie/film kan vara svårt så jag tänkte dela med mig av några ut av mina favorit serier och filmer.

           FILMER                                                                              SERIER

    1. The fault in our stars                                                      1. Gilmore girls

    2. The notebook                                                                2. One tree hill

    3. Perks of being a wallflower                                           3. Grey`s anatomy

    4. Titanic                                                                           4. Glee

    5. Dear John                                                                     5. Gossip girl

    6. My sister`s keeper                                                         6. Pretty little liars

    7. Mean girls                                                                     7. Jane the virgin

    8. Twilight  (alla filmer)                                                      8.  Friends


Dom flesta utav dessa  filmerna och serierna är romantiska komedier, vilket är min favorit genre. Dom flesta utav dessa filmer/ serier är även sådana filmer som jag brukar se som sorgliga, så var inte rädd för att gråta. Dom flesta utav dessa filmer/serier finns  på netflix och eller dreamfilm.    

Likes

Comments

När jag var yngre hade jag ganska mycket kroppskomplex , jag tyckte att jag var jätteful och jätte tjock. Är det verkligen något man borde känna som åttaåring? Är det något man borde känna alls? För några dagar sen hörde jag några tjejer i min klass som sa att dom inte vill simma med klassen för att dom känner sig osäkra i bikini. I dagens samhälle lär man sig att man är för tjock, för smal, för kort, för lång, listan är lång på saker som "man inte får vara". Vad än samhället säger till dig så ska du veta att DU är så sjukt vacker och låt inte någon säga något annat, för dom har fel. Själv har jag inge kroppskomplex längre även fast folk kanske tycker att jag "borde ha det". Jag tänker inte låta någon få mig att känna mig dålig över vem jag är och det borde inte heller du göra.

Likes

Comments

Idag har varit en vanlig fredag. Skolan blir jobbigare och jobbigare, proven blir svårare och svårare, att sova har till och med blivit svårt. Idag har jag haft prov, läxförhör, provgenomgång och så mycket mer. När jag kom hem så vilade jag inte, jag la mig inte i sängen och kollade instagram utan jag satte mig vid matbordet och skrev en labbrapport, eller jag försökte i alla fall. Det var inte förns klockan var halv fem som jag gick in i mitt rum och kollade på min mobil. Jag låg där i två timmar och sedan åt jag middag med min familj. Efter det så satte jag mig med min mamma och vi pratade om allt och ingenting. Det har inte vi gjort på länge. Jag ligger nu i min säng och skriver mitt första blogginlägg, jag tror dock att jag är den ända som kommer läsa det här. På måndag börjar allt om igen, all stress och alla proven, jag önskar att jag kunde fly ifrån allt det här, bara i en liten stund. Det är de jag ska göra nu, jag ska fly ifrån allt. Hur gör jag det? Jo, jag ska försöka att sova, önska mig lycka till. Godnatt❤

Likes

Comments