Header

// Grekland 2015 i brist på annat...//

Oooom jag inte haft mysigaste dygnet i sthlm då. Vi har bara varit hemma, lagat mat, kollat på vänner, pluggat lite och gosat. Saknar redan :(

Kom hem för ett par timmar sedan och har i ärlighetens namn inte fått så mycket gjort. Mått så jävla dåligt hela kvällen och insåg nyss att jag fått feber, igen :-) Kanske därför S sa hur varm jag var varje gång jag klagade på att jag frös haha... Hursomhelst inte så mycket att göra åt saken, imorgon väntar jobb, torsdag skola och sedan är det black weekend = jobb hela helgen lång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

// gårdagens outfit //

Hejjj lovelies!

Gårdagen blev superbra. Fridas firande var supermysigt och så kul att träffa saknade släkten <3 Vi åt oxfilé, skålade i bubbel, Frida öppnade paket och så bara umgicks vi alla, så gosigt.

På kvällen drog jag somsagt till Sara som hade fixat super fint med drinkar och lekar etc, grattis igen hjärtat! En väldigt rolig kväll, jag och några av tjejerna drog ut en sväng på gränden men som den pensionär jag blivit drog jag hem en bit innan stängning och somnade gott för att vara fräsch idag på jobbet haha.

Dagens tid var 12-18 och det flöt på riktigt bra, så kul! Fick skjuts hem av papi och fixade lite hemma i lägis innan jag rörde mig ner mot stan och träffade Lollo och Winnie ett tag. Mysigt värre!

Nu på kvällen har jag pratat x antal timmar i tele med en saknad person sooom jag faktiskt ska träffa imorgon. Bra måndag eller?! Men först väntar en föreläsning så dags att sova för min del.

KRAM

Likes

Comments

Igår började vi firandet av Frida!! Då med mammas sida av släkten och det bjöds på bubbel, tacobuffé och efterrätt. Mamma kan hon!

Jag och lillgosen.

Idag sov jag kvar hos mamma och så väckte vi Frida med sång och blommor och därefter sa vi "klä på dig vi ska åka iväg"! Så åkte vi till clarion och åt hotellfrukost <3 Frida fick ha ögonbindel och allt, haha.

Sedan åkte vi tillbaka så fick hon öppna paket etc. Snart ska vi rulla iväg till pappa och fortsätta firandet där, sedan ska vi preppa inför Fridas 18-års fest med sina vänner och jag tackar därefter för mig och drar iväg på ett 20 års firande för min kompis Sara! Så en fullspäckad dag väntar med andra ord.

KRAM

Likes

Comments