Header

// grappa middag //

Hej darlings!

Igår var en jättebra dag. Var på jättebra humör, fick ett bra besked och dessutom fyllde Sophie 21 år! Det firades givetvis. Grappa var kvällens location där vi åt middag och myste och såklart sjöng för födelsedagsbarnet. Lillördag i sitt esse!

Idag har varit en sämre dag. Inte gjort ett skiiit, haft ångest, legat död i Sophies soffa och kollat musikhjälpen typ. Vid typ fem skildes vi åt så gick jag hem till min egen soffa, produktiviteten på topp...!

Imorgon ska jag iallafall köra mitt första pass på Hemtex sen jag slutade där i juli, ska bli superkul! På kvällen väntar solsidan filmen med tjejerna <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har en liten uppmaning till ni som läser detta<3

Nämligen att skänka pengar till musikhjälpen! Det går till ett så otroligt viktigt arbete, nämligen att stoppa sexhandel av barn. Man kan själv välja hur mycket man vill skänka och även välja sätt, jag till exempel skänkte genom att önska en låt och även genom att stötta Biancas Julstrumpa (klicka för att komma dit)! Jag tänker bara på hur sjukt mycket onödigt jag lägger pengar på, en latte hit och en lunch dit, som man inte ens minns några timmar senare liksom. Så det kändes så otroligt mycket mer betydelsefullt att istället lägga de pengarna till ett så viktigt ändamål.

Så skänk hörni! Man kan liksom skänka 10 kr om man vill, eller 100, etc. Alla kan ju göra något och fatta vad otroligt att man är med och förbättrar något så viktigt här i världen.
KRAM

Likes

Comments