Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll. Har verkligen inte haft något att skriva om och vid vissa tillfällen har jag inte velat eller orkat skriva. Men nu är jag iallafall på benen igen och ska försöka skriva oftare än jag gjort.

Har hänt mycket under dom senaste månaderna. Har träffat många nya människor som jag antingen börjat umgåtts med och vissa har vart raka motsatsen till det och då kan ni nog förstå. Har även hamnat i kärlek drama igen med en kille och det började hur bra som helst och slutade åt helvete och nu vill jag inte ha nått med han att göra. Iallafall inte just nu och det kan få dröja. Har även blivit vän med några jag tidigare vart ovän med osv. Har även flyttat och bor nu mera själv och har tar nu även hand om en katt som var hemlös och har fått kattungar. Men dom flyttar senare till Djurskyddet och sköts vidare där efter sommaren. Mycket mer vet jag inte nu. Det har alltså hänt mycket mycket mer.

Imorgon går jag även på sommarlov och det är bara några dagar innan jag börjar jobba på Selma Lagerlöf Hotell i Sunne med min bästavän. Ska även försöka ha så kul det bara går under dom få lediga dagarna jag har och veckan efter jag slutat jobba och skolan börjar åker jag till Kreta med pappa, farfar och bror. Kommer bli fruktansvärt kul!

Har inte så mycket mer att skriva just nu, så ha det så bra så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Veckan började med katastrof, personliga saker så skriver inte ut dom. Tagit det lugnt idag och mer eller mindre sovit bort dagen. Imorgon blir det praktik och resten av veckan skola. 

Just nu är mycket komplicerat och helt fruktansvärt jobbigt och allt mellan himmel och jord. Folk som vräker ur sig saker dom inte alls borde bry sig om och även finns de dom som njuter av att klaga på andra och förnedra dom. Facebook är fullt av sånt tex. Finns även dom som också leker med känslor och mycket inom kärleks hållet, det är jag helt och hållet trött på. Och det är inget lite heller. 

Skolan är helt okej, men är skoltrött som bara den nu. Även sugen på att nå nya mål och dra utomlands. Och även säga upp kontakten med en del som jag inte tål alls. Istället för att göra som dom, och förstöra och snacka hela tiden, så är de bättre att be dom gå. 

Fyller även år om 8 dagar, blir helt MYNDIG och får hitta på massa saker. Så detta år ska det hända massa spännande saker. 

 

Men nu ska jag kila. Ha det super! 

Likes

Comments

Vissa dagar kan allt vara så underbart i livet. Och vissa andra dagar kan allt vara upp och ner, alltså ett rent helvete. 

Och denna veckan har varit omtumlande. Måndagen började med att jag var i skolan och hade Handel och UF. Under UF lektionen märker vi att någon tagit pengar från vårat UF-konto på banken. Mitt humör vändes upp och ner och banken bryr sig inte ett dugg. Trött på sånt krångel.  Tisdagen mådde jag dålig så stannade hemma från praktiken och letade lägenheter i Stan som jag gjort väldigt länge nu.  Onsdagen kom jag iväg till stan, så jag gick direkt till Bobutiken och skulle prata med dom angående lägenhet. Men när jag väl kom dit, så sa dom att jag får sök och söka och vänta tills jag får upp till 15 000 poäng. Alltså ? va? hon förklarade allt så dumt och berättade för mig att de skulle ta två år oftast att stå i kö på en. Så där tänker jag inte gå mer till och få hjälp, dålig service och dåligt förklarat. Drog vidare mot praktiken där jag fick springa lite ärenden med den andra praktikanten. Trivs super bra med den nya praktikanten, lika galen som mig. Har jätte kul med  henne! Idag i skolan hade vi individuellt val och hade allmänt tråkigt. Sitter nu här och ska maila mer om lägenhet och jobb. Väntar även på brev hem angående jobb i sommar! Och imorgon blir de begravning för Gustav, tar med mig min sanna i handen och gör oss starkare än någonsin. Hoppas på en fin och bra dag trottsallt! Puss 

Likes

Comments

Hej! vart hemma i lite mer än en timme nu och väntar på mat. Ska försöka baka sen också så jag kan ta med till praktiken imorgon. Dagen har iallafall gått fort. Haft praktik och handledaren bjöd på semlor, gott! Fick även springa några ärenden åt henne, men de är alltid kul att springa på stan! Ikväll tänker jag lägga mig framför tvn och se på den nya serien som började på MTV igår. Hjärnsläpp att jag glömt bort vad det heter nu då.. Men nu fick jag iallafall in ett blogginlägg, ha de super!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så suger jag bokstavligen på att blogga. Har skola och praktik som jag försöker fokusera på.. Ska bättra mig. Men man måste ha orken också.

Skolan idag iallafall. Handel och UF hela dagen, så vi lämnade in våran bakbok vi gjort. Och ska förbereda för mässan som är 5 februari. Är nervös och vill inte men vi måste dock, aja. Ska snart avrunda kvällen med att lägga mig i sängen. För imorgon väntas en hel dag praktik. Så vi hörs väl snart igen förhoppningsvis. Puss

Likes

Comments

Hallå. Sitter just nu framför tvn och myser med iPaden i handen. Lovet börjar gå mot sitt slut och lovet har inte vart så speciellt kul men skönt. Hoppas ni haft ett bra lov iallafall. Men ja ska försöka skriva imorn för nu ska ja fortsätta kolla på Jersey shore! Puss

Likes

Comments

Såhär vill jag att mitt 2 0 1 3 ska se ut eller ska bli. 

- Få ett jobb.

- Skaffa egen lägenhet.

- Få körkort.

- Få bättre betyg i skolan.

- Få nya vänner

- Hitta en bra pojkvän kanske ? 

- Spendera så mycket tid det bara går med mina vänner, speciellt Sanna!

Och mycket mycket mer. 

Likes

Comments

Nu tänkte även jag ta och ge mig in på att summera mitt år som varit, dock har jag aldrig gjort det förut så försöker lite lätt sådär. Mitt 2012 har varit så komplicerat så ni får verkligen försöka förstå er på det. Ska försöka de skriva enkelt. 

Det bästa som skett under året är självklart att jag valde att byta tillbaka till skolan i Karlstad och att jag kommit i kontakt med Sanna igen såpass bra. Även att jag blivit lite starkare i mig själv av allt som händer och har hänt. 

Det jobbigaste och mest känslomässiga som kunde skett var att jag och killen jag höll ihop med nästan två år vi gick skilda vägar 1 augusti. Tragiskt och väldigt jobbigt från min sida, och ännu jobbigare att vi inte alls behöll någon kontakt alls. Men som sagt det är ingenting jag kan ändra på, det ska finnas vilja från båda sidorna. Och just nu känner jag att jag mår fruktansvärt bra över att vi inte alls har någon kontakt för det skulle bara bli ännu jobbigare och känslomässigt från min sida. Jag har sagt två gånger tidigare att jag "aldrig varit så kär". Men detta förhållande slog dom andra två. Detta var absolut det förhållandet jag var mest kär i, och hade de hur bra som helst en tid. Så det tackar jag för. Och sjukt mycket minnen fick jag med mig och faktiskt också en del nya vänner. Så oslagbart roliga minnen finns det faktiskt. Tack för den tiden och för allt. Kan också tillägga att han hade en väldigt bra lilla syster som jag verkligen tyckte om och även kunde vara med och ha kul med. Hela den familjen trivdes jag med och framförallt honom.

Det mindre bra som skedde var att två personer jag kände gick bort. Ena blev mördad för några veckor sen och en annan drunkna härom veckan. Så himla onödigt att de skedde och dom var verkligen inte värda det. Usch vila i frid <3 Hände dock mycket mer saker jag inte orkar skriva upp. 

Vänner har jag fått en del nya och även glidit isär från flera av mina gamla vänner. Skulle verkligen vilja få upp kontakten med en hel drös av dom igen. Så känner sig någon träffad av att vi glidit isär, tveka inte! Hör av er. Har även fått fiender som jag totalt ska skita i nu i framtiden. Även falska personer, Ingen mer tid på dessa personer. 

Det har hänt så mycket detta år så jag kan inte skriva ner allt, men finns mycket jag knappt kommer ihåg något av men även saker jag vill hålla för mig själv. Och jag hoppas 2013 det nya året blir så mycket bättre och det ska jag fixa på ett eller annat sätt. Ha ett bra och gott nytt år nu alla, jag sitter hemma och spenderar nya året med familjen. Och 2013 ska  bli MITT år och ingen ska få förstöra det!

 

Likes

Comments

Hallååå! Sitter och lyssnar på musik och har världens fetaste mensvärk ever. Har vart hemma idag pga av det, men imorn måste jag iväg iallafall. Är tom på idéer om vad jag ska skriva om så tycker ni kan komma med tips! 

Likes

Comments

Andra advent och nästan två veckor kvar till jul.

Denna helgen har det inte hänt så mycket, hade hoppats på något mer. Legat hemma som nästan alltid och tagit det lugnt och pratat skype lite då och då. Har inte så mycket att skriva om helgen. Dock att det var deprimerande mer och mer. Aja, finns inte så mycket att skriva. Ha en bra andra advent. 

Likes

Comments