Har fan inte kunnat sova något inatt, max tre timmar. Har drömt så jävla mycket så jag hela tiden har vaknat och varit livrädd eftersom drömmarna var så verkliga. Jaja..

Idag är det skola, där vi har prov i kemi. Började plugga igårkväll för första gången haha, men det går nog bra ändå.

Efter skolan idag så ska jag till Malmö, men vad jag ska göra där får mi veta sen. ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 185 readers

Likes

Comments

Sprang inte jättemånga idag då jag är helt slut efter allt som går runt i skallen. För många tankar och beslut just nu, blir tillslut bara för mycket. Hur som helst, så blev det bara 4 km idag.
Mitt gymkort är tyvärr slut just nu på mitt gamla gym, ska dock börja på Friskis nu i veckan. Men varför inte använda sig av sin egen kropp och skogen sålänge? Denna trappan finns här i skogen där jag bor, och under min löpartur hoppar jag upp för ett steg, gör en squat och ur den positionen hoppar jag upp till nästa osv. Sen joggar jag ner och sen gör jag hoppaquatsen uppför hela trappan tre-fem gånger. Bra va? :)

  • 235 readers

Likes

Comments

Slutade nyss skolan.. började 8 haha! Har tillsammans med Michelle och Frans jobbat med ljus och ljud till den där jävla musikalen. Fast det är rätt chill ändå, sitter mest och snackar, fixar med kablar och knappar osv.
Ska träna nu, ciaao

  • 376 readers

Likes

Comments

EN OM DAGEN

2 – En person jag vill träffa just nu

Nadja, min barndomsbästis är den som jag saknar allra mest just nu. Hon är min absolut första vän och vi har hållit ihop så länge jag bara kan minnas. Hoppas verkligen vi ses snart, för jag saknar dig sjukt mycket! ♥Bilden är ifrån förra sommaren

Likes

Comments

Eftersom det började regna så fick jag skita i att riva stugan, ganska synd för det hade varit kul haha. Har typ inte gjort något idag, bara snackat med vänner, vart ute med hunden och typ lagat mat till mamma och pappa haha.
Det är förresten träning ikväll, för er som undra ;) .

23-6-13 02999

Bilden från helgen när jag och Emma var på Kulla med en massa kul folk.

Likes

Comments