Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Börjar dagen med att fixa mig, dricka smoothie och blogga. Bra start! Idag är det iallafall Tisdag som alla nog vet haha. Kommer förmodligen snart vara Fredag för veckorna går så galet fort. Dock går helgerna ännu snabbare..
Efter skolan åker jag o tränar och sen hem, duscha & sova

Likes

Comments


1. Använd en dagkräm innan du sminkar dig på morgonen och om du inte använder smink är det bra att använda det ändå. Den återfuktar huden vilket är väldigt bra.

2. Innan du plattar eller lockar håret är det jätte bra att använda en värmeskyddsspray. Den gör så att det inte slits lika mycket på håret.

3. Använd inte toffsar med metallsak. Det sliter på håret

4. Tvätta dina sminkborstar ofta. Det går att göra med bara tvål och balsam.

5. Tvätta alltid av sminket innan du går och lägger dig.


Likes

Comments

Godmorgon! Nu är det måndag och skola igen.. Känner mig inte alls taggad. Det bästa med måndag nu för tiden är ju att Justin släpper en ny låt varje söndag vid midnatt. Denna gången heter den BadDay. Idag efter skolan går jag snabbt hem och sen åker jag till träningen, helt vanlig måndag!

Likes

CommentsLikes

Comments

Godmorgon! Idag är det redan lördag. Snart måndag och skola igen, jag orkar inte. Aja, ska snart börja fixa mig för senare vid ett åker jag på ''kalas'' till farmor och min kusin. Vet inte när jag kommer hem så jag vet inte vad som händer ikväll ännu.

Likes

Comments

Tröja med vingar, 299:- från Chelsea
Halsband, 99:- från Missäy
Ögonskuggsborste, 40:- från H&M

Likes

Comments

Hade en jätte rolig kväll igår med mina bästa vänner. Åkte till Amanda runt halv 7 och där åt vi god mat, snacka, tog kort och hade väldigt roligt. En lyckad kväll helt enkelt, älskar erLikes

Comments