Hej! Dagens bild tog jag i morse när jag väntade på bussen till skolan, visst är den underbar. Idag händer det inget speciellt i skolan mer än att vi hade lektioner. Men efter skolan tog jag bussen hem för att ta en snabb fika innan mamma skulle skjutsar mig till träningen som är mellan kl 16.00-18.00 men dagens träningen var ganska chill så det va skönt. Jag var hemma vid 18.45 och då blev det lite mat och sen satte jag mig och virka på min björn som jag gör i skolan och snart är den äntligen färdig.. nu blir det lite Tv innan det är dags för att lägga sig.
Hoppas ni också har haft en bra dag!
Kram och puss🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hello! Hoppas ni har det bra, själv mår jag jätte bra fast jag har haft en liten stressig dag med bl.a. skolan och dagens ämne va No, So, Slöjd och Spanska bl.a. men tycker att dessa ämnen är jätte roliga allihopa.

Direkt efter skolan så skulle vi träna på Lucia tåget som vi ska göra på skolan den 13/12 inför låg/ mellanstadiet ska bli jätte roligt att får göra detta.

Kl 16.00 var det dags för konfirmationsträff som varade till kl 18.00 sen äntligen sätter man sig på bussen hem för att äta och plugga ett tag innan man kryper upp i soffan med Ipaden och skriver på min blogg..  

Kommenterar gärna vad ni tycker om min blogg, gärna också vad ni vill att jag ska skriva om och gärna lite tips hur jag kan göra den bättre, jag är ju ganska ny med det här att blogga🌸

Ha det bra så hörs och ses vi en annan dag!

Kram och puss🌸

Likes

Comments

Hej på Er alla där ute, hoppas ni har har haft en mysig dag. Själv har jag tillbringat min dag i skolan och det känns helt okey för jag trivs väldigt bra i skolan vi har en bra sammanhållning hela klassen. Efter skolan på måndagar tar jag bussen direkt till mitt jobb och jobbar ett par timmar men det är faktiskt rätt kul..
Efter jobbet så bli lite mat och läxor innan jag sätter mig framför Ipaden för att kolla på en film..
Ha det bra allihopa där ute!!
Puss och Kram

Likes

Comments

Hej och hopp! Idag så körde vi upp till mormor och passade då på att gå på en gudstjänst i Torup,så nu har jag bara två ggr kvar! Jag ska konfirmerar mig i Januari och måste gå 12ggr innan dess. Sedan åkte vi till ett köpcentrum i Halmstad som heter Hallarna för att köpa ett presentkort och därefter bjöd mormor på rabarber och äppelpaj som var super god🌸nu lite lungt för i morgon börjar en ny skolvecka🌸
Kommenterar gärna hur ni har tillbringat dagen

Puss och kram🌸

Likes

Comments

Hej hopp!! Idag är det lördag och jag hade sovmorgon, det var ett tag sedan så det var väldigt skönt.
Sen åkte jag och min familj in till Helsingborg för att kolla på en resa till USA i sommar. Håller tummarna att det bli en resa vi får se vad de kommer fram till.
Sen var jag tvungen att jobba lite för jag hinner inte det i morgon för då ska vi iväg.
Nu lite film mys och lite tända ljus jag gillar hösten för det är mysigt att krypa upp i soffan med en bra film, tända ljus och en skön filt..
Ha det gott!!

Puss och Kram

Likes

Comments

Hej alla där ute!! Idag tog jag en skön och mysig kvällspromenad efter en lång dag av teaterövning för att i morgon ska jag och min klass ha en teater uppvisning för andra klasser och våra föräldrar så jag ärvlite nervös för det.
Jag är ju inte så glad för att stå framför en publik men å andra sidan så kan det vara väldigt nyttigt också..
Ha en skön kväll ni med så hörs vi i morgon igen💖

Likes

Comments

Likes

Comments

Tja! Imorse ringde min väckarklocka vid kl 05.00 för idag var det dags för ett sista lopp på Sum Sim i Ystad och det tar ca 1 timme och 30 minuter för att köra till Ystad. Det jag ska simma är 200m bröstsim och jag passade så jag blev nöjd👍 vi var hemma igen vid kl 15,00 och då blev det lite plugg. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, men jag längtar tills i morgon och denna skolveckan som kommer för att vi ska ha turboteater och jag ska vara en skådis och jag kan verkligen inte vara en skådespelare för jag blir så nervös och röd i ansiktet och jag börjar darra men man ska pröva om och om igen så att man övervinner rädslan som man brukar säga..

Puss och kram🌸

Likes

Comments

Hola! Förlåt att jag inte har varit aktiv nu på länge men jag har pluggat, tränat simning och sen har jag konfirmation så det tar väldigt mycket tid just nu men här kommer lite info, Vilken härlig dag det har varit i dag, löven har blivit oranga och gula och hösten börjar komma för här i Skåne så har det varit blåsigt och regnigt och svinkallt men som tur är har jag bara varit på simtävling i Ystad och simmat Sum Sim där jag simmade 100 m frisim i lagkapp och i morgon ska jag dit igen och simma 200 m bröstsim.
Hoppas ni mår bra det gör jag i alla fall🌸
Puss och kram🌸

Likes

Comments

Hello! Idag har jag bara tagit lungt och pluggat lite men klockan halv 7 kände jag att jag ville röra mig så då resulterade det med att jag följde med mamma på innebandy träning till halv 8. Så nu har jag precis duschat och satt mig bekvämt i soffan med en filt och myser med en film..

Puss och kram🌸

Likes

Comments