Heeej! Är allt bra med er? Det är iallafall bra med mig. I några veckor nu har jag varit ganska inaktiv här och det är för att min vardag har sett exat likadan ut. Jag har haft mycket i skolan och jag har varit förkyld så jag har inte gjort så mycket. Under dessa veckor har jag samlat på mig bilder och händelser som jag har tyckt är juliga och mysiga. Jag och mitt gymnastiklag har haft uppvisning och det gick bra. Vi var helt svartklädda med glitter i håret!
Jag har under en veckas tid tittat på stranger things 1 & 2. Det var väldigt bra och spännande. Jag rekommenderar den serien starkt faktiskt! Just nu är jag i Åhus och har varit på julskyltning. Det har varit jättemysigt och det började faktiskt att snöa. Hoppas att ni får en jättemysig vecka så ses vi snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ååå idag har det varit en sådan mysig dag! Efter skolan så stack jag och Wilma hem till henne. Det var första gången jag träffade hennes små kattungar, de är så söta och små! Båda vi två hade mycket läxor så vi bestämde oss för att göra färdigt allt sånt och sedan äta. Eftersom att katterna är så små störde de lite när de ville busa och leka. Men men, det gick iallafall bra och maten var jättegod. Wilma har också en badtunna som vi chillade i resten av dagen. Jättemysig och skön var den! Nästa vecka har jag 3/3 nationellaprov och det ska bli spännande men nervöst! Tänka att det bara är 4 veckor kvar till julafton imorgon, sjukt! Hoppas att ni har det bra!

Likes

Comments

Heej! idag har jag äntligen fått presentera. Jag tror att det gick bra. Jag var däremot jättenervös. Hela presentationen handlade om ett projekt där vi byggt en fallskärm till ett ägg, som vi släppte ner från en hög höjd.. Mitt ägg höll och fallskärmen funkade som den skulle.. Efter lunch fick jag då presentera och efter presentationen skulle vi ha språk. Eftersom vi hade språk idag slutade vi tidigare. :) Hela dagen har jag suttit och pluggat eftersom vi har matteprov imorgon, det är jag också ganska nervös för men jag känner ändå att jag kan det. Nu ska jag bara chilla. Hoppas att ni har haft det bra.

#lipton

Likes

Comments

Heej! Idag har det varit så kallt! När jag vaknade så trodde jag att det var minusgrader i mitt rum. Mitt rum är alltid så kallt jag fattar inte varför. Jag tror att det är elementet som inte funkar. Men iallafall jag har gått i skolan hela dagen och det har väll varit helt ok. Jag sa ju att jag skulle redovisa idag men nej det blev inte inte så, för att vi inte hann haha. Men men jag tror att jag får göra det imorgon. Nu ska jag på träning! Hoppas att ni har haft en jätte bra dag!

Likes

Comments

Denna veckan har varit ganska så chill faktiskt. Jag har inte haft så svåra läxor och det har gjort att jag har kunnat vara på gården mer. Gården är ett ställe där barn i min ålder träffas efter skolan. I två veckor har jag väntat på att jag ska presentera ett byggprojekt vi har gjort i NO men nästan alla namn i klassen har blivit dragna förutom mitt. Så jag ska förmodligen presentera på måndag. Förra helgen var jag i Västerås och tävlade gymnastik, jag var med på alla varv och på friståendet. Det gick jättebra för oss och vi tog verkligen ut oss i friståendet. Det slutade med att vi kom på en delad femte plats i finalen! (5/53 lag). Just nu ska jag kolla på handboll i Eslöv. Det blir nog ett bra avslut på veckan. Hoppas att ni har det super!

#gant #sleek #ralphlauren

Likes

Comments

1/2

3/4/5

6/7

Heej! Just nu har jag slut på idéer om vad jag ska blogga om så här fick ni några klädesplagg jag tycker väldigt mycket om. Vissa av dessa plagg tycker jag är jättefina men skulle ha svårt att se mig själv i dem.

1 - Tröja, Chiquelle 2- Byxor, NA-KD 3- Tröja, NA-KD 4- Kjol, Theres Lingrens kollektion, NA-KD 5- Blus, Theres Lingrens kollektion, NA-KD 6- Stickad tröja, Theres Lingrens kollektion, NA-KD 7- Byxor, NA-KD.

#nakd #chiquelle

Likes

Comments

Heej! Nu är tyvärr på väg hem från Tyskland och @louiseschneeberger! Vi har haft det jättekul och mysigt! Vi var där i ca tre och en halv dag, och på bara de dagarna har vi gjort så mycket! Vi har varit i Düsseldorf en gång innan men det var för två år sedan så det var ganska länge sedan! Vi var inne i stan, Köln och så har vi faktiskt varit i Holland! I Köln var vi mest och kollade på hur staden såg ut och vad som fanns där. Vi tyckte att det blev lite långtråkigt i slutet så vi gick till ett chokladmuseum! Düsseldorf ligger inte så långt ifrån holländska gränsen så igår åkte vi dit. Vi var på en outlet där det fanns massor utav olika affärer! Jag köpte lite träningskläder och någon tröja! Jag har verkligen haft en bra start på lovet! Hoppas att ni har det bra!

#düsseldorf #idealofsweden #nike #dunkindonuts #designeroutletroermond #levis

Likes

Comments

Heej! Nu har jag äntligen lov! I fredags åkte vi till Düsseldorf i Tyskland för att Louise ( @louiseschneeberger ) och hennes familj har flyttat dit! Vi har inte setts sen i somras så vi passade på att åka nu! Igår åkte vi in till stan och gick i affärer men det blev tyvärr inte så mycket köp! Jag provade ett par byxor som jag har velat ha jättelänge! Nu är vi på väg till Köln! Hoppas ni har det bra!

#düsseldorf #idealofsweden

Likes

Comments

Hej! Idag har vi varit på begravning. Begravningen var för min farfar som dog av ALS. På begravningen lyssnade vi mycket på musik eftersom farfar ville ha det så! Efter begravningen var vi och fikade hos farmors syster. Vi fick mycket goda kakor som hon hade bakat! Hennes syster och systerns man ville följa med till graven, så när vi hade fikat färdigt åkte vi till kyrkogården! När vi hade kommit fram hade de som höll i begravningen varit där och lagt ditt alla blommor! Så nu har graven massor utav fina blommor! Nu är vi på väg till Kivik med farmor! Hoppas att ni har haft en jättebra dag!

#optimalprint #flowerliving

Likes

Comments

Heeej! Ja det har inte blivit så bra uppdatering här... men jag ska försöka blogga varje dag på höstlovet vilket är om ca två veckor. Jag har ju varit borta ett tag och därför har det hänt ganska mycket. Det har inte varit lika mycket i skolan och därför har jag hunnit att träffa kompisar och jag har inta alls varit lika stressad. På höstlovet ska vi till Louise i Tyskland, det ska bli jättekul. Louise har bott på vår gata förut men för ca två år sedan flyttade hennes familj till Tyskland. På torsdag och fredag ska jag vara ledig från skolan eftersom jag ska på begravning. Hoppas ni har haft det bra.

#lipton #höganäskeramik #oddmolly #idealofsweden

Likes

Comments