Header

Hola princess.
Detta är det sista inlägget på denna blogg. Då jag nu vänder blad och startar om på nytt.
Men....
Jag tar inte bara bort denna bloggen utan jag har skapat en helt ny!
Varför?
Jo för jag känner för en omstart helt från början. Denna blogg kommer fortfarande finnas kvar men kommer inge uppdateras och om ett tag kanske jag tar bort den permanent. Känner att jag mognat och vill skriva mer "mognare inlägg" med bättre bildkvalité osv.
Så bye här och välkommen till min nya blogg! Ni hittar min nya blogg på @AndersenJulia
PEACE OUT! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hola Princess.♥

Fick väldigt bra respons på mitt förra inlägg om hur mitt dåliga mående började, och många av er ville ha fler delar av denna serien. Så idag ska jag berätta om mitt skadebeteende jag hade. Och snälla ha respekt i kommentarsfältet då detta är väldigt jobbigt för mig..

Mitt skadebeteende började i 6an. Då jag för första gången skar jag mig på underarmen. Och varför jag gjorde det var för att jag mådde så sjukt dåligt den morgonen att jag inte visste vad jag skulle göra.. Och på den tiden gick jag hos kuratorn i skolan och det var hon som märkte att jag skurit mig. Så hon ringde min mamma och min mamma fick självklart panik och blev väldigt ledsen och besviken på mig.. Men hon var också väldigt förstående. Och då lovade jag mamma att aldrig mer göra om det.. Vilket jag tyvärr gjorde.. Alldeles för många gånger. Vilket jag idag ångrar då jag har ärr på både armen och ena låret...

Men jag har även tagit 2 överdoser av tabletter. Och då var jag verkligen längst ner på botten då var mitt liv helt kaos. Vill tyvärr inte gå in så mycket på hur och varför jag tog överdos för det är alldeles för privat. Men under dessa tider ville jag verkligen avsluta mitt liv. Men jag gjorde det inte. Varför? Jo för att jag har en underbar familj. Skulle aldrig vilja utsätta dom för detta. Jag älskar dem över hela mitt hjärta och vill inte utsätta dom för den smärtan. Mina småsyskon behöver sin storasyster. Och vill inte ens tänka tanken på hur min mamma skulle må.. Och utan min älskade mamma skulle jag aldrig stått här idag. Den enda som aldrig gav upp på mig. Hon är min hjälte.♥

I dagsläget mår jag fortfarande inte jätte bra. Men jag är påväg uppåt och mitt självskadebeteende är borta. Har en tatuering på den armen jag skar mig på där det står ''Fighter''. Jag skäms inte över mina ärr jag skäms inte för mitt förflutna för allt dedär står för att jag fucking klarade det. Jag gick igenom ett helvete men ändå står jag här med huvudet högt och kan stolt säga att jag klarade det. Jag är stolt över mig själv att jag tog mig ur mitt självskadebeteende.

Och att skada sig själv är absolut INGET jag rekomenderar.. Gå och prata med någon istället. En förälder skolkurator vem som helst.. För när man väl börjat saka sig själv är det ett rent helvete att sluta.

Detta var väldigt att skriva tårarna rinner just nu.. Så orkar inte skriva så mke mer..

Take Care!

ILYSM♥

Likes

Comments

Hola princess!
Just nu är jag hos frisören och ska göra lite med mitt hår. Vad jag ska göra får ni inte veta ännu. Resultat får ni se ikväll eller imorgon😏😏

Likes

Comments

Hola princess!♥

Idag är jag tillbaka med ännu ett personligt inlägg tänkte nämligen berätta om den tiden i mitt liv när jag levde i mörkret. Men andra ord tiden i mitt liv då jag mådde som sämst. Tänkte göra en liten ''serie'' om detta för skulle jag skriva allt i ett inlägg skulle det bli så långt. Men detta är del 1 om hur allting började.

Ha respekt i kommentarsfältet för detta är väldigt känsligt för mig. Då kör vi...

Jag har haft en bra uppväxt, där har jag absolut inget att klaga på har alltid haft min mamma och min styvpappa vid min sida, även min pappa men som jag som liten inte träffade så jätte mycket eftersom min mamma och pappa skilde sig när jag var väldigt liten, och jag var så liten blev det att jag var mycket hos min mamma eftersom jag alltid varit väldigt mammig av mig. Men idag har jag jättebra kontakt med min pappa också! Har även världens finaste vänner!♥

Allt var jättebra tills jag började högstadiet då mitt mående rasade.

Jag hade alltid som liten väldigt bra med kompisar, hade väldigt lätt att skaffa kompisar osv. Men när jag började högstadiet förändrades saker väldigt fort. I sjuan var allt bra då umgicks jag med min dåvarande bästa kompis som jag lärde känna i femman. (kommer inte nämna namn). Men vi hade det jättekul hela sjuan. Men sen började åttan då hon hittade lite andra vänner vilket jag i början inte hade något emot alls eftersom vi alla umgicks och hade det jättekul. Tills den dagen kom då dom slutade fråga mig om jag ville följa med på saker, dom kunde sitta jämte mig allihopa och planera saker men det var aldrig någon som frågade om jag ville med. Och om jag själv frågade om jag fick följa med fanns det alltid ursäkter att jag tex inte fick plats i bilen om dom skulle åka någonstans eller att dom redan var för många, eller att dom redan planerat och ville inte ändra deras planer osv osv. Dom ville helt enkelt inte ha med mig på saker längre.Först brydde jag mig inte så jättemycket eftersom jag tänkte att det är väl inget det blir la bättre.. Men det blev det inte.  Sen vissa dagar kunde dom kommit överens om att dom skulle ignorera mig hela dagen. Tillslut sa dom helt enkelt att dom inte ville vara med mig jag passade inte in längre. Och det gjorde så ont att höra. Så jag var helt ensam. Och det blev värre och värre dom började snacka skit om mig till andra tjejer i klassen och tillslut var alla tjejer i min klass emot mig. Jag började vara hemma mer och mer från skolan ljög för min mamma att jag var sjuk hela tiden och tillslut fattade hon att jag ljög så fick helt enkelt inte vara hemma om jag inte hade feber. Min mamma visste inte om detta till en början. Så varje rast i skolan spenderade jag på skolans toalett.. För jag ville inte att folk skulle se att jag var ensam.. att jag inte hade någon.. Jag skämdes. Trodde det var något fel på mig eftersom alla hatade mig och så fort jag gick förbi var det spyljud , dom skrattade eller sa någon taskig kommentar.Och jag har alltid varit en tjej som försvarar mig men i detta läget var det ingen ide.. Det var här mitt mående började gå neråt och under denna tiden trodde jag att var längst ner..Men nej.. mitt mående blev sämre... Jag hatade mig själv.. Jag förstod inte vad det var för fel på mig.. Kunde inte kolla mig i spegeln utan att må illa. Tillslut började jag till och med hålla med dom.. jag var värdelös... Jag var inte värd någonting. Jag ville bort. Lixom vem skulle bry sig om jag försvann? (Tyckte jag då) Och det var då jag första gången skadade mig själv. Och till en början vågade jag inte berätta för någon heller. Jag höll allt för mig själv vilket gjorde så ont. Jag plågade mig själv inombords. Trodde att jag vilken sekund som helst skulle gå sönder. 

Men iallafall tillslut bytte jag till en annan klass där det faktiskt blev bättre tjejerna i den klassen var så snälla och tog verkligen hand om mig. Men gick ju fortfarande kvar på samma skola så var fortfarande jobbigt eftersom jag mötte ofta på min gamla klass.. Och då var det fortfarande dessa spyljud och kommentarer. Och mitt i allt detta fick jag mina diagnoser..Vilket inte gjorde saken bättre.. Då kände jag mig ännu mer misslyckad och att jag inte passade in. Har skrivit ett inlägg om mina diagnoser som ni hittar HÄR . Och jag hade väldigt stora koncentrations svårigheter också vilket inte gjorde saken bättre. Skolan jag gick på förstörde min självkänsla. Tack vare dom som jag inte kan gå i skolan idag tack vare dom att jag har en sån grov ångest när det gäller skolor. Dom visste att jag behövde extrahjälp men det sket dom i. Fick ingen hjälp alls vilket gjorde att jag sket i skolan tillslut. Jag gav upp tillslut för inte ens lärarna på skolan kunde göra något åt att jag mådde dåligt. Eller jo jag hade 2 lärare som verkligen försökte och som hjälpte mig.. Orkar inte gå in så mycket på det men den skolan förstörde mig TOTALT! Hade det inte varit för min älskade mamma hade jag aldrig klarat av denna tiden i skolan. 

Såhär började min ångest och depression. Men tro mig den blev värre.. Mycket värre...

Detta var iallafall början av att jag började må dåligt. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva en fortsättning på detta vet dock inte hur många deler beror helt på om ni villa ha mer av dessa inlägg. Glöm aldrig att du är underbar precis som du är. Låt aldrig någon trycka ner dig. Du är bäst!

ILYSM♥

Likes

Comments

Keep your head up high. Princess ♥