DAILY, FAMILJ, FOTO & MYCKET MER...
Header


Tjenamors!

Idag var det då min första dag i skolan😊, andra året och allt va ok. Vi alla samlades och gick igenom hur dagen såg ut och sen började vi med att göra en presentation som vi sen skulle läsa upp en annan och sen gissa vem som är personen, lite som en lära känna övning. Eftersom det hade börjat två nya, efter det så fikade vi och sen delade vi hopp oss till vanliga grupper då vi pratade lite regler och fick nytt schema, nytt buss kort och så.

Efter lunch så samlades vi i skolan och sen va vi ute och spelade kub och riddarspel, sen va dagen slut...

Ny bild på idolen.

Sen när man kom hem så började man känna av lite huvudvärk, mamma och syrran hade de med så blev att inte göra så mycket. Spelade musik och målat, vart med syrran ute.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Tjenare tjenare!

Idag har man inte gjort så mycket, tagit det lugnt. Varit med syrran och sen när hennes kompis kom så blev det vattenkrig och så blev det att va en stund med dom innan man gjorde annat, när pappa kom hem och när mamma gick till jobbet så tog jag en promenad med kameran. Det hade regnat då och solen kom fram så det va fint när regndropparna lyste som diamanter💎.

Bjuder på nya bilder på min idol när han va i New York och spelade i Bungalow.

Resten av kvällen blir också att ta det lugnt, bara att komma ihåg att lägga sig skapligt och börja vänja sig att gå upp tidigt när skolan börjar imorn.

Hoppas att ni har haft en toppen dag och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Likes

Comments


svårt att beskriva hur min sommar har varit, det har varit jättebra och är så nöjd med det jag har gjort och dom saker som vi har gjort tillsammans med familjen😊...det började med Bråvalla, Jönköping & Gränna.

//Bråvalla festivalen

//Jönköping & Gränna med familjen

//Skara sommarland med familjen

//Öland med familjen

Sen avslutade det med Skara sommarland och Öland...hur har eran sommar varit?

Likes

Comments


Tjabba tjabba!

Slut på sommarlovet, slut på sovmorgon, slut på sena kvällar, slut på att bada och sola, slut att gå med sommarkläder...

Nu börjar höstterminen, nu börjar skolan, nu är det snart slut på månaden, nu är det snart höst, nu om två månader är det min födelsedag, nu får man träffa sina klasskamrater och lärare, nu börjar allvaret, nu är det dax...

* * *

Japp nu är det slut på sommaren, imorgon får man gå upp tidigt och börja tänka på att gå och lägga sig skapligt, nu får man vänta tills nästa sommar för att sola och bada och får börja gå i sina sommarkläder🌸.

För mig i morn börjar jag andra året, känns konstigt och tycker att sommaren inte alls har gått så fort. Det börjar bli höst och det är snart lov igen, höstlov och det är snart september månad🍁. Men det ska ändå bli kul att träffa alla igen även om humöret går upp och ner när allvaret börjar.

Vi får se vad som händer när det är första skoldagen, när jag började första året så åkte vi till hammarsjön och grillade lite och lära känna dom nya.

Idag blev det inte att sova så länge, vaknade tidigt för började tänka på när man börjar imorn😏, tänkte berätta lite om mitt sommarlov senare på dagen...håll utkik😉.

Likes

Comments


Halloj halloj!

I lördags morse åkte vi mot Öland, jag och familjen. När vi kom fram så stannade vi i Borgholm där vi gick runt och sen åt lunch på en mysig restaurang ute i det fina vädret som vi har haft.

Sen åkte vi iväg till ett fint stället precis vid vattnet innan vi åkte till Böda och fikade på ett mysigt fik innan vi fortsatte åkturen till naturreservatet Trollskogen👍🌅.

Efter det så var det dax att åka till Rosenborg och vi hade väldigt svårt att hitta dit men det låg mysigt, solnedgång på kvällen och mysig frukost blev det idag innan vi lämnade vårt boende🏠🌄.

Innan vi åkte hem till Silverdalen igen så blev det att åka till fler andra ställen att besöka, även...Borgs by, där fanns det en fin ruin som vi kollade på och sen gick vi på en fin äng och en sväng av ett naturreservat🏰.

Sen åkte vi till en campingplats, Stenåsabadetscamping, med en jättefin strand med lite svanar och en väldigt fin utsikt över vattnet⛵☀🌊.

Sista platsen vi stannade vid va Mörbylånga, där åt vi en god lunch och gick en promenad😊.

Sitter nu ute på terrassen och saknar alla dessa fina ställen vi vart på, hoppas att ni har haft det bra i helgen och att allt är toppen och fint med er så ses vi👋!

Kramar//JULLAN

Likes

Comments


Nu är vi påväg hem efter två helger i Öland med familjen☺.

Inte bara kameran som har jobbat hårt, även mobben...håll utkik senare för då blir det en stor bildbomb😊.

Lite bilder på idolen😘.

Likes

Comments


Ja äntligen😀, nu sitter jag med familjen i en packad bil och är påväg till Öland. I mina öron blir de nu rock som spelas och sen blir de annat...

Vad har ni planerat idag?

Blir nya bilder på idolen som ny är i New York😘❤.

Ha en bra och trevlig lördag så hörs vi!

Likes

Comments

Nya inlägg

Www.nouw.com/JuliaAndelasLiv