Header


Halloj halloj!

Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart börja måla det sista som är kvar i min bok😉. Idag var det ju dags för skola, vi var i köket och vi gjorde semlebullar och imorgon så ska vi göra själva bullen, ta i fyllningen och de och bjuda hela skolan. Efter bakandet så hade vi lunch och hade teori innan vi slutade.

Nu ska jag njuta av musiken som spelas i bakgrunden och bara måla på i boken tills den är helt slut, hoppas att allt är bra med er så hörs vi👋!

//JULLAN

Likes

Comments


Tjenare tjenare!

Nu är vi äntligen hemma efter en mysig helg i Jönköping, skönt😊. Känns konstigt att skolan börjar imorn, tur att man har förberett sig kläder och tagit fram det ska med så att man inte gör det imorgon när det är "måndag" och de...+ att man har packat upp saker från väskan som har hängt med hela helgen.

. . .

I fredags på mogonen så åkte vi mot Jönköping, släppte av Jack på ett hundhotell som har var tills idag, när vi var framme så gick vi in och åt på Ikea innan vi skulle bada i äventyrsbadet🏊. När vi hade badat så checkade vi in på ett hotell som vi har varit innan, jätte nära stan låg de. När vi hade vart i rummet en stund så gick jag in på New Yorker och som vanligt när jag är i den affären så hittar jag mig något, jag hittade mig ett par camouflage jenas med fickor på sidorna av benen😱, där jag kan ha min mobil och annat😉. Så jag behövde inte gå in på Cubus. Senare på kvällen så gick jag in på H&M och köpte mig en Bomber jacka för första gången😍, så nu äntligen har jag en som jag ska ha nu våren ut och på hösten👍.

I lördags så gjorde vi inte så mycket, vi bowlade och tog en promenad i stan. Vi gick in på ett slags museum och sen tog vi med mat och makor från Subway😃.

Idag checkade vi ut från hotellet och gick inne på A6🏫, där jag gick in i Stadium och köpte mig ett par snygga sneakers, som jag älskar att gå och bära på. Vi käkade sen på Ikea innan vi badade på äventyrsbadet igen och drog hem.


Bjuder på ett gång med bilder också på min idol😘❤, han har varit i Indien och i Kroatien och spelat.

Hoppas att ni har haft en bra helg och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning!

Kram//JULLAN

Likes

Comments


God morgon!

Sitter nu i bilen med familjen och en packad bil, hotellet väntar på oss och är nu äntligen påväg till Jönköping🙆. Först när vi kommer fram ska vi gå in på Ikea och kolla och äta innan vi drar vidare mot äventyrsbadet.

Dom andra dagarna blir det nog att gå på stan, hoppas att jag hittar mig det jag letar efter...spännande👏.

Bjuder också på en ny superbra låt med Coldplay och The Chainsmokers.

Hoppas att ni mår toppen och att ni får en fin dag så önskar jag er en trevlig fortsättning.

Likes

Comments


Tja tja!

Efter lunchen så målade jag och har kommit fram till den sista sidan i boken👏, snart ska man börja på en ny bok. Spännande. Jag pausade efter två sidor då jag gick ut för att träna och det kändes att det var ett tag sen nu efter allt snö som har varit, jag var ute länge och tränade magen, armarna och benen hur mycket som helst så nu känns det tungt. Så skönt var det så jag inte ville sluta💪😊.

Sen målade jag inte tills jag kom till den sista sidan då jag slutade där.

Bjuder på tre nya bilder på min idol som har nu landat i Mumbai i Indien för att spela imorgon. Sötnosen❤😘!

Idag har jag också packat kläder för imorgon drar vi mot Jönköping, taggad...ska packa ner resten imorgon😃.

Hoppas att ni har haft en trevlig och fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en glad fortsättning, vi ses👋!

Kram//JULLAN

Likes

Comments


Hej hej!

Jag vaknade upp av att solen sken och ingen enda moln☀, bara blå himmel. Jag låg kvar i sängen en liten stund innan jag gick upp, när jag gick ut så var det lite kyligt med ändå varmt i solen.

Det var fint överallt när man gick i skogen, det som jag blev extra glad och nöjd av va att såg en liten fågel som satt på en gren🐤. En Sparvuggla, undrade föst om det var en fågel som satt där eller inte men när jag väl såg att den började kolla på mig så var den hur söt som helst och tog direkt kort på den snabbt ifall den skulle flyga iväg men det gjorde den inte, den bara satt där som inget hade hänt😊. Tog det lugnt i solen.

Efter att jag hade tagit på ugglan så var jag glad och nöjd att dom blev bra, dom andra också så klart😉.

Hoppas att allt är fint med er och att ni får en toppen dag så önskar jag er en trevlig fortsättning!

//JULLAN

Likes

Comments


Tjenixen!

Som det står i rubriken så är det bara två dagar kvar tills vi ska åka till Jönköping👏, ska börja packa imorn och ta fram dom saker som ska i väskan💼.

. . .

Just nu sitter jag och äter min andra munk som jag köpte när vi var iväg och handlade morsan, syrran och jag. Köpte också en till påse med chips.

Vad har jag gjort idag?, jo. Jag har varit ute två gånger med kameran📷, handlat, målat och lyssnat på musik🎵, badat i Hagadal i Hultsfred och käkade på Sibylla efter🏊🍔🍟. Vad har ni gjort idag?

Hoppas att ni har haft en bra onsdag och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi hörs👋!

//JULLAN

Likes

Comments


Hello hello again my friends!

"After a while the sun came back ... again, I heard the angels said, the weather can be strange at times when it can not decide what to have for the weather, it continues to blow hard, the clouds soon go past the blue sky and the sun hides some now and then..."

"It was hot in the sun, spring is here and it will go fast until summer is here ... kind and dear weather, so you have to change you at all times so that it is strange, you can not just decide that it is sun all day then the next day only to be cloudy ... I wish that you heard it here so you could decide now."

Written by: Jullan

Likes

Comments


Hello hello!

"It rained early this morning, raindrops fell down ... one after another, it's tears of angels, angels are crying over something, they know what they are sorry but we do not know why ... maybe they saw something out of the sky that has happened that do not we saw."

"After the rain came sun with its rays, then disappeared all the dark and the light came ... then the angels became excited again, but now it has started again. The angels are angry and suddenly it starts to blow hard, the forest's trees floats forward and back ... I look up from the branches fall of angels tears landing soft on my eyelids ... it's not tears of the angels, there are raindrops which has been my tears ..."

Written by: JULLAN

Likes

Comments

Dessa bakgrundsbilder hittar ni på We heart it och ibland på Pinterest

Likes

Comments


Hejsan hejsan!

Jaha, då är denna dag snart över...allting bara flyger iväg och ändå tror man att man inte hinner göra så mycket men det gör man faktiskt om man bara tar det lugnt och inte stressar. Men dagarna går ju fort när man har roligt😊.

- - -

Denna dag har varit bra tycker jag men skulle ju egentligen gå ut med kameran en gång till men det blev det ej för det började fört att regna och molnigt😳, sen helt plötsligt började det att snöa. Efter att jag har varit med syrran och kollat i datorn så började jag med att pussla och det var kul för leoparden är klar och nu är det bara backgrunden kvar att göra👍, efter det så målade jag och lyssnade på musik.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi hörs👋!

//JULLAN

Likes

Comments

 • Moonnddaay

  " Halloj halloj! Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart börja måla det sista som är kvar …"

 • 3 dagar och två nätter i Jönköping

  " Tjenare tjenare! Nu är vi äntligen hemma efter en mysig helg i Jönköping, skönt 😊 . Känns konstig…"

 • Vi är påväg...

  " God morgon! Sitter nu i bilen med familjen och en packad bil, hotellet väntar på oss och är nu änt…"

 • Imorgon smäller det

  " Tja tja! Efter lunchen så målade jag och har kommit fram till den sista sidan i boken 👏 , snart s…"

 • Glad & nöjd!

  " Hej hej! Jag vaknade upp av att solen sken och ingen enda moln☀, bara blå himmel. Jag låg kvar i s…"

 • Bara 2 dagar

  " Tjenixen! Som det står i rubriken så är det bara två dagar kvar tills vi ska åka till Jönköping👏,…"