Header


Dagen började med kika lite på datorn och sen ligga och slappa i soffan. Sen så åkte mamma, syrran och jag till Vimmerby en sväng, när man kom hem sen så blev det inte att göra så mycket. Lyssnat på musik och vart ute. En promenix också.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Halloj halloj!

Sitter nu och diggar för fullt med dunkande musik ur högtalarna🎶, försöker också och sjunga med men kan språket lite sådär. Lyssnar på Spansk musik och vet inte varför jag har börjat med det😍, men det är så fint och älskar själva stilen. Är nog inte ensam om att lyssna på spanskt.

***

Har två favoriter: Despacito med Justin Bieber och Luis Fonsi, Escápte Conmigo med Wisin.


Lyssna och njut!

Likes

Comments


Har nyss kommit hem från Vimmerby med mamma och syrran, vi har handlat inne på Ica till midsommar. Och som vanligt kunde inte jag låta bli att gå till de stället dom har massa blommor, brukar alltid gå till ett hörn där det finns kaktusar och ni vet ju att jag älskar kaktusar så jag hittade massa små söta😱❤. Tog två för 14 kr.

Likes

Comments


Halloj halloj!

Idag har det varit varmt☀, solen är framme och har varit hela dagen, vinden har fläktat vilket var skönt att man inte kände av värmen så mycket.

Vad jag har gjort är att man har tagit en promenad med mamma och hunden, först lämnade vi lillsyrran hos en kompis och sen tog vi en lång runda mot skogen, sen gjorde jag inte så mycket. Låg och solade och sen när pappa hade kommit så drog vi iväg och badade, första doppet...check📝 och det var skönt. Resten av kvällen ska jag ner till ett annat ställe och kolla på solnedgång tänkte jag😊.

Bjuder på nya bilder på min idol.😘❤

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi hörs👋!

//JULLAN

Likes

Comments

Har nu tagit en svalkande dusch och sitter nu i vår sköna soffa och lyssnar på radio i vardagsrummet efter en solig och varm promenad med mamma och vovven. En kal saft med is är nu fixad.
🌞🍹🐶🌲👍

Likes

Comments


Tjenixen!

Efter lunch blev det att ta en tur till Vetlanda med familjen, först stannade vi på Rusta där vi handlade lite grejer. Jag köpte mig en nya schampo, två och deospray, sen gick vi in till Jysk, Karlssons och sen beställde vi donken mat till hemfärden😜.

Så hemma har jag mest tagit de lugnt, busat med pappa och syrran så man kan säga att dagen har varit bra med solväder.

Bjuder på nya bilder på min heta idol.😘❤

Hoppas att ni haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Likes

Comments