Header

Hola amigos!

Nu sitter jag i bilen med mamma och mormor, vi är påväg till Linköping och det ska bli kul.😀 Vi ska va på Ikea och gå på Icano.

Skönt att det är lördag, själv är det fint men har nu värre halsont. Men hoppas att det är toppen med er iallafall☺.

Nu ska jag fortsätta att njuta av musiken i mina öron, det spelas mysiga låtar från The Chainsmokers❤.

Ha en trevlig fortsättning mina vänner!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Tjabba tjena!

Skönt att det är helg imorgon, skönt att fredagen kom till slut. Dagen har varit bra, mina lektioner var. Matte engelska, idrott och svenska.

Hemma har jag inte gjort så mycket, som vanligt sett på Fast And Furious 5 och den var faktiskt bra, längtar tills jag ska se 8 igen och då har man sett alla äntligen👏. Sen så målade och lyssnade på musik i dunka.

Bjuder också på nya bilder på min idol som nu är eller vart i Florida😘❤.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er, själv börjar man få ont i halsen men annars mår jag fint😊.

Önskar er nu en trevlig fortsättning och en trevlig helg, vi ses!

//JULLAN

Likes

Comments


Tja tja!

Torsdag idag, fredag imorgon och den är påväg tillsammans med helgen🎉. Gött + så är man ledig på måndag.

- - -

Dagen har varit bra, lektionerna jag hade var matte, två lektioner svenska och idrott, då var jag ute med två stycken till och tränade friidrott tills vi ska till DM i Växjö.

Hemma har jag kollat på Fast And Furious 4, målat i min bok och lyssnat på musik😉.

Bjuder på två nya bilder på min idol😘.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Likes

Comments


Hallojsan!

Idag har dagen varit ok, jag och Simone har varit i köket och gjort ett uppdrag, det kom en tjej till oss från BF (Barn och fritid) som hade ett studentarbete har jag för mig, kom inte ihåg. Men vi gjorde en tårta med godis på och det var mums👍, sen hade vi teori efter det.

Hemma så har jag kollat på Fast And Furious 3 och så har jag målat och lyssnat på musik.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er, ska nu strax fixa kvällsmat och kolla på tv.

Ha en trevlig fortsättning, vi hörs👋!

//JULLAN

Likes

Comments


Tjenare!

Sist jag kikade in här på bloggen idag så hade jag fått en ny följare, då kollade jag in på profilen och kände på mig att jag har nu 70 stycken följare och jag hade rätt👏. Det känns så kul och jag är glad att ni tittar in och läser min blogg.

. . .

Idag har dagen varit bra, mina lektioner var två lektioner svenska, matte, klassråd och engelska.

Hemma har jag inte gjort så mycket, fick skjuts av pappa till mormor och morfar. Hos mormor och morfar fikade vi och kollade på tv.

Bjuder på nya bilder på min idol😘.

Tänkte att jag skulle fixa min kvällsmat skapligt så att jag hinner att kolla på Fast And Furious 2 innan jag gå och lägger mig😉, hoppas att ni har haft en toppen dag och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Likes

Comments


Hej hej!

Idag kändes det konstigt att börja skolan, vet inte varför det gjorde det. Men dagen har varit sådär, har haft ont i huvudet hela dagen och mått illa så jag har inte vart så mycket i köket😔. Jag hann bara med att göra fikat och sen fick jag gå och lägga mig i vilrummet, lite har det gått över men inte huvudvärken. Får hoppas att det gör det fram mot kvällen😞.

Hemma har jag lyssnat på musik, låtar från Fast And Furious + så har jag kollat på den första😉, så det blir att kolla på tvåan imorn eller på onsdag. Sen målade jag lite grann.

Nu ska jag ut i köket och fixa kvällsmat och kolla på tv med mamma, hoppas att ni har haft en toppen dag och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

//JULLAN

Likes

Comments