Header


Tjena!

Imorn blir det bara en dag tills fredagen kommer och sen helg, men nu än så länge är det bara två dagar kvar. En vecka går väldigt fort.

Onsdag den 18 oktober

Det var nu länge sen man skrev dom senaste dagarna vad jag har gjort för något, jag har inte orkat och därför tyckte jag att hoppa över några dagar med skrivandet. Men i måndags så hade vi en samling i köket då vi pratade lite om helgen och vad som händer i veckan och sen gick jag iväg och handlade, sen gjorde jag kakor och det blev Drömmar. Efter det hade vi teori.

I tisdags hade jag vanliga lektioner men lite huller om buller eftersom det var en lärare som var sjuk, jag hade matte och sen två lektioner svenska och sen MA/SV mot slutet.

Idag var det ännu en köksdag och det var inga problem, jag har varit rätt så mycket i köket. Först så bakade jag havrescones till morgonfikat som vi hade och sen gjorde jag lingonsylt, och mot slutet hade jag teori.

Hemma har jag inte gjort så mycket.

Ny bild på min idol.

Hoppas att ni har haft en fin dag och att allt är toppen med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi ses👋!

Puss&Kram//Jullan

Likes

Comments

The Chainsmokers, bestående av Alex Pall och Drew Taggart, har utvecklats till en dominerande musikalisk kraft med en mångsidig repertoar av låtar som har gjort dem till samtidens hetaste artister/producentduo. Med ett unikt sound som når långt över indie- och popgränser har deras låtar och remixer toppat i listorna världen över. Globalt har The Chainsmokers haft över 9,4 miljarder låtstreams och deras debutalbum "Memories ... Do not Open" har streamats över 1,4 miljarder gånger.

The Chainsmokers har vunnit en Grammy och en American Music Award, de har också nomineras till tre Grammy Awards, fyra American Music Awards, två Billboard Music Awards, två Teen Choice Awards, två MTV Video Music Awards och elva iHeart Music Awards. De har spelat över hela världen för utsålda publikhav på både egna konserter men även på stora festivaler så som SXSW, Ultra och Coachella. De har också framträtt på på Brit Awards 2017, American Music Awards 2016 och MTV Video Music Awards 2016.

I somras såg jag dessa boys på Bråvalla första gången😘, man vill ju lyssna på deras låtar 24:7. Jag älskar deras låtar så mycket och blir så crazy när jag hör så fort nån säga en låt eller deras namn på radion, jag är totalt en galet fan av dom och jag vet inte hur detta började.

Det finns många låtar som är så grymt bra som man aldrig kan sluta lyssna på. Dom har sån häftig musik genrer, lite trap/hiphop och rap med blandning av EDM och lite pop emellanåt.

Jag skulle absolut vilja se dom igen och det vore riktigt kul.

Puss&Kram//Jullan

Likes

Comments

Denna show för hela familjen kommer ta fansen rätt in i Fast & Furious värld genom att återskapa de mest häpnadsväckande scenerna från filmerna, tillsammans med nya stunts och stories, live i arenan.

Den adrenalintankade tvåtimmars-showen är den mest spektakulära arenaproduktion som någonsin producerats, byggd på enorm precision och nyskapande stunts som trotsar de fysiska lagarna. Med hjälp av bilarna och platserna från de viktiga scenerna i filmerna (platser från hela världen återskapade via en toppmodern 3D-projektionsanläggning) kommer fansen att transporteras rakt in i denna påkostade förlängning av Fast & Furious-filmerna.

Publiken kommer att känna hettan från brinnande avgaser och chockas över bilarnas akrobatik som i scen efter scen under showen samtidigt bjuder på den mest avancerade digitala projektionstekniken man kan hitta. Med flera originalbilar från filmerna, plus exakta replikor av fansens favoriter – allt från Doms legendariska Dodge Charger till flipp-bilen från Fast & Furious 6 - kommer Fast & Furious Live att framkalla några av de djärvaste stunderna från filmsuccén live i arenan.

Tusentals av världens bästa stuntmän och förare sökte för att få en plats i produktionen och efter omfattande auditions har det landat i det ultimata elitlaget som just nu är på ett 4-månaders träningsläger för att förbereda sig för världsturnén. Tillsammans med några av världens ledande parkour-artister kommer de att utföra otroliga stunts som aldrig tidigare setts live.

Alltså hur häftigt låter inte detta?!😍, för er som älskar F&F som jag måste bara gå på detta show som är i Stockholm den 25-27 Maj 2018.

Mer info =>https://www.livenation.se/show/1028984/fast-and-furious-live/stockholm/2018-05-25/se

Puss&Kram//Jullan

Likes

Comments


Hejsan hejsan!

Vilken bra söndag det har varit👍, fint väder och gjort en hel del saker så att dagen har gått lite fortare men känns inte som att det har gått så fort endå. Imorn börjar ny vecka och snart slut på helgen.

Söndag den 15 oktober

Dagen började med att fixa bilderna som jag tog igår när mamma och jag var på promenix och sen blev det äventyr. Pappa och jag drog iväg till ett ställe i Rumskulla, det va ett naturreservat som ledde till ett berg med stor utsikt. På vägen till berget fick man använda rep och gå lägst med ett annat berg tillsammans med klar grönt mossa och skog. När vi kom fram till utsikten va det bästa och det var nåt som pappa och jag ville göra om igen😉.

Sen när man kom hem var man en stund hos farmor och sen blev det att fixa bilderna och sen ingenting tills det var dax att övningsköra och det gick bra.

Bjuder på en ny på min idol.

Hoppas att ni har haft en toppen dag och att allt är fint med er så önskar jag er en trevlig fortsättning, vi hörs👋!

Puss&Kram//Jullan

Likes

Comments


Efter lunch ungefär så åkte pappa och jag till något berg, har glömt namnet men det var i Rumskulla och så häftigt när vi gick genom den skogen till ett berg med stor utsikt.

Det blev klättring med rep och en fin stig längst med ett annat berg och en fin skog med klar grön mossa som ledde oss till detta berg kom vi till slut kom fram till.

Nåt som vi skulle kunna tänka oss att göra om.

Puss&Kram//Jullan

Likes

Comments

Dagens Inspo: Beige

" Beige verkar också lite gamaldags, påminner om grått, brunt och guldaktigt. "

2 days until friday

" Tjena! Imorn blir det bara en dag tills fredagen kommer och sen helg, men nu än så länge är det bara två dagar kvar. En vecka går väldigt …"

Dagens Inspo: Orange

" Orange verkar också va en gamaldags färg, en väldig stark färg. "

The Chainsmokers till Tele2 Arena

" The Chainsmokers, bestående av Alex Pall och Drew Taggart, har utvecklats till en dominerande musikalisk kraft med en mångsidig repertoar …"

👻juliaandela123

" "

Dagens Inspo: Brunt

" Brunt är lite som en gammaldags färg. "