Header

Nu har jag äntligen fått min almanacka som är gjord på personligalmanacka.se!

Jag är så sjukt nöjd över denna almanacka, har fått designa den precis som jag vill ha den vilket leder till att jag verkligen kommer lägga ner energi på att skriva i och använda den.

Att kunna ha en almanacka som man själv har designat är underbart. Jag blir så glad över att ta fram den och skriva något nytt i den varje dag. Även fast det inte är något kul att skriva, som att plugga. haha!!


Om ni själva vill göra en egen almanacka så kan ni gå in på:

http://www.personligalmanacka.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Genom denna länk kan ni ställa precis vilka frågor ni vill! Dessutom är ni anonyma!
https://juliaamellbergg.sarahah.com

FRÅGA PÅ!

Likes

Comments

Sparetime

Som rubriken säger.. Ni lika som jag kan väl inte fatta att Julia Mellberg är healthy? Det stämmer väl inte??

Jo faktiskt! Kolla och se själv!

Jag ska börja göra smoothies och ta med på jobbet istället för massa onyttigt skit. Smoothies mättar riktigt mycket och man behöver ju inte dricka allt på en gång!

Igår gjorde jag en Hallon/Mango smoothie! Super god!!

Tycker ni att det ska bli roligt att följa min "Healthy resa"? gilla isåfall!

Bjuder på en Happy bild på mig :)

Juliaamellbergg

Likes

Comments

Photo, Sparetime

Happy Birthday little sis!


Hoppas att du har fått en riktigt bra 10års dag och att du är glad! 10år!!! gud vad stor du blir, vänta bara tills du är tonåring...

ALLA! Hälsa min lillasyster Ida grattis på hennes 10års dag!

GRATTIS IDA!

Likes

Comments

Important, Samarbete

Inlägget är i samarbete med Reko Prylar och innehåller Reklam

Med koden JULMEL2507 får du 10% rabatt på hela sortimentet hos Reko Prylar

Spindelljus - dessa ljusen är för det första så sjukt fina och man behöver inte ens ha dem tända. Ljusen är fina till att bara låta dem stå men även riktigt mysiga till att ha tända. Ljusen innehåller bara Stearin vilket är bra för både dig och miljön som använder dessa ljusen. Eftersom ljusen är sexkantiga så ger det ett underbart mönster när stearinet smälter. Ljusen finns att köpa i tre olika storlekar, 10cm (25h brinntid) 13cm (33h brinntid) 16cm (40h brinntid).

Läs vidare längre ner!


Tvål - Det finns olika tvåler som du kan köpa hos Reko Prylar, Mynta Eukalyptus, en tvål som ger ett uppfriskande resultat och som passar bra till både kropp och hår. Kök och trädgård, en skrubbande tvål som tar bort alla dofter man får av att laga mat. Dessutom tar denna tvålen bort all jord på jordiga fingrar! Shea och Avokado, det är en tvål som är helt utan tillsatt doft! Därför passar denna tvålen bra till barn och doftkänsliga! Denna tvål ger sig ifrån ett härligt krämigt lödder som därför gör det till ett bra alternativ till raklödder!GLÖM INTE!!! Med rabattkoden JULMEL2507 får du 10% rabatt på hela sortimentet hos Reko Prylar, koden gäller ända fram till 25/8-17

Juliaamellbergg

Likes

Comments