Header

Photo, Sparetime

Nu är sommaren verkligen kommen! Jag ska inte säga för mycket, vet att det kan börja regna när som helst och att detta fina vädret kan försvinna när som helst. Under helgens gång så solade jag lite och tog det lugnt med min pojkvän. Vi var inne i Lund och fikade med hans mamma och sedan stannade vi kvar medan hans mamma åkte hem och då gick vi runt i lite affärer och tittade lite bara.

Igår kollade jag på match, mitt lag (Hammenhög) vs Färgestaden (Öland), och det blev vinst med 2-0, det är bara så himla tråkigt att jag inte får spela.. vill vara tillbaka på planen och bara må så himla bra!

Juliaamellberg

The summer is really here now! I won't say to much, I know that it can start rain anytime and this beautiful weather can disappear anytime. During the weekend did I sunbathed and just chilled with my boyfriend. Me, my boyfriend and his mother went to Lund and took a coffee. After that, me and my boyfriend stayed in Lund and looked in different stores after some nice clothes.

Juliaamellbergg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Helt slut är jag nu, denna skolan tar kol på mig. Sista nationella provet jag har på torsdag och det är i matte.. 

Det är en av anledningarna till att jag inte har bloggat alls, det har varit mycket i skolan nu och jag vill bli godkänd haha. Vi ska snart börja dagens sista lektion och efter det ska jag kanske stanna kvar en timme för att få hjälp med matte så jag kanske klarar den lite bättre. 

​Juliaamellbergg

​National test is coming to the end. Only math left, but it's the hardest test. 

That's one of the reasons why I haven't blogged so much. It has been a lot in school and I want to pas all the courses. Soon we are going to start our last lesson of the day. But I think that I'm going to stay one hour to study math. 

​Juliaamellbergg

Likes

Comments

Nu sitter jag här hemma och väntar på att dagen ska gå lite snabbare! Min mobil kommer idag!! Åh vad jag längtar, vill verkligen ha denna, kommer inte säga vilken det är så det får bli en överraskning tills ikväll! Dock glömde jag min dator hos min pojkvän igår när jag skulle hem, tur att jag har kvar min riktiga skoldator annars hade jag inte haft någon dator idag..

Juliaamellbergg

Now I'm sitting home and waiting for the day to go little faster! My new phone is coming today! oh, I really want this phone, I'm not gonna tell you witch phone it is, it's gonna be a surprise tonight ! But I forgot my computer at my boyfriends house yesterdag when I was on my way home, lycky as I am, I have left my school computer otherwise I would not have had any computer today..

Juliaamellbergg

Likes

Comments

​Nu är jag färdig sminkad och har inte alls mycket kvar att göra innan jag ska bege mig till skolan. Jag tänkte börja med någon nytt här på bloggen, "​skriva på engelska"!!! ​Yes, precis de tänker jag göra, så alltid under mitt svenska stycke kommer där finnas ett engelskt stycke. Måste bara säga att jag inte är så bra på engelska men jag försöker iallafall. 

Ha det bra!

​Juliaamellberg

​Done with the makeup and I hanen't a lot to do until I'm going to school. I was going to start with something new on the blogg, "writing on English"!!! Yes, that's exactly what I'm going to do. So every time under my Swedish paragraph there will always be an English paragraph. I just have to say that I'm not so good at English but I'm trying my best. 

Have a good one!

​Juliaamellbergg

Likes

Comments

​Helt seriöst Julia... HUR kan man vara såhär dålig på att blogga? Det som är så himla roligt ju?!?!? 

Om jag ska vara helt ärlig så är det mest för att jag inte har haft varken tid eller ork till att logga in på Nouw och skriva ett inlägg då det krävs så himla mycket.. Det är inte bara att ta upp datorn och bara skriva. Texten måste ha en mening och den måste betyda något, en tanke måste ligga bakom och det måste se bra ut! 

Bilder, för att inte tala om bilder... Man måste ha bra och fina bilder som inte är för suddiga vilket annars kan förstöra hela inlägget, och det leder till att man inte ser ut till att vara en duktig och framgångsrik bloggare. 

Dock så tänker jag just nu att jag ska försöka hitta min inspiration igen och komma på saker jag ska skriva om som har en tanke bakom, sen om det blir här på Nouw eller om det blir på någon helt annan portal det vet jag inte, det är en sak som är säker iallafall, Olivia (@ullizbulliz )​ vi kommer att hjälpa varandra så mycket vi bara kan och jag tror att det kommer bli riktigt bra! 

Vi ses!

​Juliaamellbergg

Likes

Comments