Hej! Idag har verkligen varit en seg dag. Har hämmat ut mitt nya pass hos polisen vid globen, blev väll inte så nöjd med bildren hehe. Helt ärligt vem blir ens nöjd med sitt pass?? Men passade också på att gå till synsam och fixa mina solglasögon eftersom att någon som inte vågar erkänna har satt sig på dem så att ena sidan är helt sne.

Btw igår köpte jag en sak som jag har velat ha i snart två år och är sjukt spänd på att få hem det. Lite osäker på storleken som jag beställde men det blir säker bra. Varför jag inte har köpt det innan är eftersom den är jävligt dyr för mig och men lade hela min lön på detta så den måste fan sitta som ett smack (säger man så?). Men leveransen kommer nog i slutet av veckan eller början av nästa. Längtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okej hemma igen efter en så jävla rolig vecka. Mallis levererade verkligen. Kom hem inatt klockan 04 så är rätt så trött, blir väll bara att stanna hemma idag och slappa.

Denna vecka har verkligen varit bra och våra familjeresor som vi gör varje år blir väldigt roliga eftersom vi är minst 14 personer som åker så har man nästan aldrig tråkigt.

Här kommer iallafall några bilder från resan, eller mer bilder på mig än Spanien hehe... Alla andra i familjen har bilderna på naturen/Spanien

Fiskehatten i handen är ju snygg ;)

Köpte dessa skor precis innan jag åkte och fan vad jag älskar dem.

(Fiskehatten köpte jag och min bonusbrorsa på Arlanda förra året som en skämt...)

Likes

Comments

Eftersom jag inte har skrivit så jätte mycket på senaste tänkte jag samanfatta liiite av vad jag har gjort på under dessa dagar, förutom att jag har lyckats blivit förkyld mitt på sommaren! Härligt att man ska flyga imorgon natt, helt täppt i näsan och öron som gör ont. :))))).

För några dagar sedan (tror jag?) drog jag och Julia till en fest som vi absolut inte var taggade på men det blev ändå ganska roligt mot slutet så åkte hem 1,5 timme senare än planerat. Det var ute i Mälarhäjden så det tog sin lilla tid att komma hem men det var det värt.


Sedan har ju härliga Sverige bjudit på lite bra väder så har träffat två friendos (Elin och Olivia) och vi hade picknick som var så jävla mysigt och varmt.

När man e sjuk och känner sig halvt död eftersom man inte kan andas genom näsan blir man beroende av ridget spinners, stavs det så?. HAHA DÖDA MIG! Min bror hade köpt en och ville bara prova med det är fan mig beroende framkallande. Blir typ bara mer stressad men men.

Sedan har jag bara shoppat lite dessa degar och åkt ända till Arlanda för att fixa provisoriskt pass... Fixade ett nytt pass för ett tag sedan men det hade blivit något strul så fick inte sms om att passet var klart och nu hinner jag ej hämta ut det innan jag taggar till Spanien. Skit segt eftersom ett provisoriskt kostar 1000kr. Men försöker tänka på det positiva att jag åker till Spanien snart men lite svårt när man har en rejäl förkylning. Måste packa nu, har inte ens hemtät min resväska från källaren :///

Puzz


Likes

Comments

Kan man se hur lycklig jag är på fotot med Dante? Haha ser ju inte klok ut.

Denna dag var verkligen bra. Mötte först upp Julia på stan för att äta lite Thai men det blev också en liten träff med Dante från Hov1 som jag köade till i 12 timmar för att se på grönan! Sjukt najs att träffa honom iallafall.

Sedan träffade jag och Julia upp två killar från våran gamla(??) klass och åkte ut till Nacka/saltis och hade någon variant av picknick. Vi hade det faktiskt väldigt roligt om du frågar mig.
Men idag har jag enbart varit hemma eftersom jag känner att jag har noll energi att göra något men funderar på att kanske träna snart. Men vi får se hur det blir med det.

Puzz


Likes

Comments

Likes

Comments

Snygga kläder :)))))

Wow har verkligen undvikit att kolla igenom bilder på henne. Klarade bara av att kolla på bilder på oss två som var taga för några år sedan eftersom blir mer berörd att kollaps dem allra sista bileran vi hade tillsammans.

Måste bara säga att ni som säger att "tiden läker alla sår" kan lägga ner. Eller tycker typ tiden har motsatt effekt tyvärr. Ni som inte har haft en hund nära er eller haft en hund som har gått bort kan faktiskt inte förstå kärleken och relationen man får med sin hund eller sorgen man upplever i slutet.

Nu var det exakt två år sedan min hund Akita gick bort. Kunde fan inte ha önskat mig en bättre och finare vän. Är så nöjd med dem 9åren vi fick tsm.

Men ska dra iväg och jobba nu som varje helg. Har kört dubbelpass senaste helgerna så jag har mer pengar i sommar ;). Nästa vecka blir ganska chill eftersom vi bara har två skoldagar så får vila upp mig från allt jobbande under helgerna då.

Puzz

Likes

Comments

Herregud vet inte hur jag ska börja förklara fredagen som bäst, det hände så sjukt mycket. Okej vi kan börja med att jag och Julia har en sådan enorm kärlek till hov1 och har sedan långt tillbaka planerat att gå på deras konsert på grönan och hade lovat varandra att vi skulle hamna långt jävla fram (vilket vi gjorde).

Sammanlagt köade jag i 12 timmar och fick nummer 7 i kösystemet, chill. Träffade världens finaste tjejer där också som var helt fantastiska! Tiden gick ändå otroligt fort medan vi köade eftersom vi nästa alltid hade något att göra vilken var skönt. Det var också sjukt varmt i solen vilken jag faktiskt klagade på när vi satt framför scenen och väntade men i efterhand fattar jag inte varför jag klagade.

Men konserten var helt fantastiskt och njöt under hela timmen som bara den, sjukt hur man kan gilla människor så mycket enbart för musiken. Men trycket var helt sjukt, kunde knappt andas men tänkte inte på det under konserten men precis när den slutade sprack det för mig.

Jag vet inte exakt vad som hände och minns inte allt i minsta detalj men vill ändå inte dela med mig av exakt. Men fick iallafall världens panikångest och satt och skrek på marken med ordningsvakter runt mig som var världens snällaste och bästa. Tror jag grät/skrek i 45 minuter i sträck utan att vara tyst en ända sekund typ. Allt blev väldigt känsligt och personligt så väljer att inte skriva ut exakt hur jag reagerade och hur allt slutade men mår bra nu och följde med på klassresan som var nu i helgen vilken var väldigt roligt. Kärlek till 9B!!! Har också världens finaste vän som hjälpte mig att må bättre och var med mig under allt.

Men konserten var sjukt bra och köandet var också tro det eller ej helt fantastiskt!

Puzz

Likes

Comments

Hello. Idag var lilla jag ledig eftersom vi hade jobbskuggning i skolan och mamsen skrev till min lärare att jag jobbade idag även fast jag var hemma. Hade ställt klockan på 08.00 imorse för ville träna på morgonen men somnade om efter att ha packat väskan, vilken inte är något nytt.

Efter min nap (på morgonen?) så åkte jag in till stan för att byta lite saker på zara. Solen gassade på Stockholm idag så promenerade från zara via djurgården hem till söder. Very nice! Måste nu plugga lite nu inför NP i religion imorgon. Sedan på fredag är det fucking hov1 på grönan!!! Min kärlek till deras nya album är nästan lika stor som till Håkans alla låtar. Taggad.

Puzz ❤

Likes

Comments

Lök?

Hej! Igår var det valborg och spenderade kvällen med Julia. Vi struntade i tidigare planer och drog till djurgården och hade världens mysigaste picknick istället! Vi köpte med oss thai och massor av annat och satte oss på en brygga med filtar. Har inte insätt hur mysigt djurgården är!

Vi åkte sen hem till mig och lämnade sakerna och tog en promenad på söder tills 00.30. Måste plugga religion nu eftersom jag har NP i det imorgon och har ingen ingen koll på dem olika religionerna. Aja det komne nog gå bra.

Puzz

Likes

Comments