Header

Snygga kläder :)))))

Wow har verkligen undvikit att kolla igenom bilder på henne. Klarade bara av att kolla på bilder på oss två som var taga för några år sedan eftersom blir mer berörd att kollaps dem allra sista bileran vi hade tillsammans.

Måste bara säga att ni som säger att "tiden läker alla sår" kan lägga ner. Eller tycker typ tiden har motsatt effekt tyvärr. Ni som inte har haft en hund nära er eller haft en hund som har gått bort kan faktiskt inte förstå kärleken och relationen man får med sin hund eller sorgen man upplever i slutet.

Nu var det exakt två år sedan min hund Akita gick bort. Kunde fan inte ha önskat mig en bättre och finare vän. Är så nöjd med dem 9åren vi fick tsm.

Men ska dra iväg och jobba nu som varje helg. Har kört dubbelpass senaste helgerna så jag har mer pengar i sommar ;). Nästa vecka blir ganska chill eftersom vi bara har två skoldagar så får vila upp mig från allt jobbande under helgerna då.

Puzz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Herregud vet inte hur jag ska börja förklara fredagen som bäst, det hände så sjukt mycket. Okej vi kan börja med att jag och Julia har en sådan enorm kärlek till hov1 och har sedan långt tillbaka planerat att gå på deras konsert på grönan och hade lovat varandra att vi skulle hamna långt jävla fram (vilket vi gjorde).

Sammanlagt köade jag i 12 timmar och fick nummer 7 i kösystemet, chill. Träffade världens finaste tjejer där också som var helt fantastiska! Tiden gick ändå otroligt fort medan vi köade eftersom vi nästa alltid hade något att göra vilken var skönt. Det var också sjukt varmt i solen vilken jag faktiskt klagade på när vi satt framför scenen och väntade men i efterhand fattar jag inte varför jag klagade.

Men konserten var helt fantastiskt och njöt under hela timmen som bara den, sjukt hur man kan gilla människor så mycket enbart för musiken. Men trycket var helt sjukt, kunde knappt andas men tänkte inte på det under konserten men precis när den slutade sprack det för mig.

Jag vet inte exakt vad som hände och minns inte allt i minsta detalj men vill ändå inte dela med mig av exakt. Men fick iallafall världens panikångest och satt och skrek på marken med ordningsvakter runt mig som var världens snällaste och bästa. Tror jag grät/skrek i 45 minuter i sträck utan att vara tyst en ända sekund typ. Allt blev väldigt känsligt och personligt så väljer att inte skriva ut exakt hur jag reagerade och hur allt slutade men mår bra nu och följde med på klassresan som var nu i helgen vilken var väldigt roligt. Kärlek till 9B!!! Har också världens finaste vän som hjälpte mig att må bättre och var med mig under allt.

Men konserten var sjukt bra och köandet var också tro det eller ej helt fantastiskt!

Puzz

Likes

Comments

Hello. Idag var lilla jag ledig eftersom vi hade jobbskuggning i skolan och mamsen skrev till min lärare att jag jobbade idag även fast jag var hemma. Hade ställt klockan på 08.00 imorse för ville träna på morgonen men somnade om efter att ha packat väskan, vilken inte är något nytt.

Efter min nap (på morgonen?) så åkte jag in till stan för att byta lite saker på zara. Solen gassade på Stockholm idag så promenerade från zara via djurgården hem till söder. Very nice! Måste nu plugga lite nu inför NP i religion imorgon. Sedan på fredag är det fucking hov1 på grönan!!! Min kärlek till deras nya album är nästan lika stor som till Håkans alla låtar. Taggad.

Puzz ❤

Likes

Comments

Lök?

Hej! Igår var det valborg och spenderade kvällen med Julia. Vi struntade i tidigare planer och drog till djurgården och hade världens mysigaste picknick istället! Vi köpte med oss thai och massor av annat och satte oss på en brygga med filtar. Har inte insätt hur mysigt djurgården är!

Vi åkte sen hem till mig och lämnade sakerna och tog en promenad på söder tills 00.30. Måste plugga religion nu eftersom jag har NP i det imorgon och har ingen ingen koll på dem olika religionerna. Aja det komne nog gå bra.

Puzz

Likes

Comments

Hej på er! Denna helg har spenderats på landet med min brorsa och pappa. VI bestämde i torsdags att vi ville åka dit. Brukar inte digga landet så mycket men det var faktiskt väldigt mysigt och roligt. Tog också årets första bad ;) Om jag inte minns fel så badade jag inte en ändå gång i Sverige förra året.

Jag och Gabriel sitter nu på tåget påväg till Stockholm C eftersom pappa stannar på landet tills på tisdag. När jag kommer hem ska jag fixa mig lite sen så träffar jag upp my friend Julia så ska vi hittar på något nu på Valborg. vi får se hur kvällen blir.

Puzz

Likes

Comments

Denna tag har verkligen hit me hard. Började med att jag försov mig (kanske gjorde det medvetet) eftersom jag var så sjukt trött. Kan aldrig lära mig att gå och lägga mig i tid. Men var också tvungen att stanna kvar efter skolan och jobba på bilden eftersom att jag omöjligt kommer hinna klart annars. Kommer knappt hinna klart med något eftersom vi har så mycket i skolan dessa veckor som kommer. Bara att bita ihop och se fram emot balen och skolavslutningen istället. Men lite svårt att se det när det regnar och typ är minusgrader varje dag :))).

Måste sova nu (skit töntigt att avsluta så) så jag kommer upp imorgon och orka med en tisdag som är snäppet värre än måndagar enligt mig.

Puzz


Kärlek till regn, sjukt peppande och fint :)))))))))

Likes

Comments

Ser knappt levande ut för jag är så trött.

Hej från en trött tjej. Sitter här på wayne´s och försöker plugga men är både trött och hungrig så det går inte lika bra som jag vill. Har druckit en stor kaffe men det hjälpte inte så mycket. Har så mycket denna vecka, snällt av skolan att bomba med uppgifter veckan efter lovet ;P.

Som ni alla 01or vet så fick man besked angående gymnasium idag och hur det ligger till med poäng. Blev förvånad att så mycket hade sänkts men såklart ska inte det gymnasium som jag vill gå på följa den trenden, nej istället höjdes antagningsgränsen. Härligt! Men vet verkligen inte vilken gymnasium det blir för lilla mig men det löser nog sig med tiden.

Måste fortsätta plugga nu så jag höjer varenda jävla betyg.

Puzz

Likes

Comments

Behövde bara visa mina goda jordgubbar som jag åt inatt 01.40

Hello. Idag var min tanke att jag skulle vara hemma och plugga, plugga, plugga men jag lyckas ju aldrig hålla mig till vad jag planerar från början. Så efter att ha öppnat matteboken stängde jag den lika snabbt och satte mig på pendeln mot Solna istället. Smart.

Åkte till Mall of Scandinavia (mos?!) och skulle kolla på ett par skor som jag behöver men köpte något helt annat. Smart igen.

Nu måste jag plugga så ska gå ner till cafét som ligger precis bredvid min port och plugga sönder eftersom jag har sparat upp allt plugg under lovet tills sista dagen. Aja får se om jag ens lyckas ta mig ner dit.

Puzz

  • Min dag

Likes

Comments

Hemma from work! Var faktiskt väldigt lugnt idag på jobbet jämfört med hur det brukar vara på helgerna. Kanske alla är borta nu under påsk? Det var typ bara under två timmar som det ändå var hyfsat mycket gäster men annars fick man gå runt och städa och fixa allt annat, man hade alltid något att göra. Har inte alls jobbat länge på reload vid sergel men känner redan hur jag har fått in allt. Kan fasen göra alla kaffebeställningar nu och förut rörde jag inte ens kaffemaskinen! Jarrå!!

Nu ska jag och mammas sida av familjen fira påsk hemma hos oss, förstår faktiskt inte varför alla anser påsken som någon stor högtid. Det ända jag ser i påsken är lov.

Imorgon är vi lediga från skolan eftersom att det är tydligen röd dag så ska nog bara plugga tror jag och vila efter att ha jobbat hela dagen idag så jag inte är lika trött när jag kommer till skolan som jag var innan lovet.

Puzz

Likes

Comments

Har blivit helt kär i färgerna blå och gul nu. Wow. Alltid älskad blått så länge jag kan komma ihåg med gult?!?! Har tyckt gult är sååå fult men nu för tiden så har jag fått upp ögonen för den färgen. Och sen har ju zara jävligt snygga kläder...

Nu ska lilla jag springa iväg till jobbet, suck*. Jobbar från 10-18.30 så det är bara att kämpa. Men tycker det är roligt att jobba och det finns alltid något att göra där jag jobbar så tiden går ganska snabbt men man är helt död efteråt i benen och huvudet.

Puzz

Likes

Comments