Header

Klicka bara på länken, okej?! Kan inte berätta nu vad det handlar om men lovar att göra det senare. snälla!! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ser knappt levande ut för jag är så trött.

Hej från en trött tjej. Sitter här på wayne´s och försöker plugga men är både trött och hungrig så det går inte lika bra som jag vill. Har druckit en stor kaffe men det hjälpte inte så mycket. Har så mycket denna vecka, snällt av skolan att bomba med uppgifter veckan efter lovet ;P.

Som ni alla 01or vet så fick man besked angående gymnasium idag och hur det ligger till med poäng. Blev förvånad att så mycket hade sänkts men såklart ska inte det gymnasium som jag vill gå på följa den trenden, nej istället höjdes antagningsgränsen. Härligt! Men vet verkligen inte vilken gymnasium det blir för lilla mig men det löser nog sig med tiden.

Måste fortsätta plugga nu så jag höjer varenda jävla betyg.

Puzz

Likes

Comments

Behövde bara visa mina goda jordgubbar som jag åt inatt 01.40

Hello. Idag var min tanke att jag skulle vara hemma och plugga, plugga, plugga men jag lyckas ju aldrig hålla mig till vad jag planerar från början. Så efter att ha öppnat matteboken stängde jag den lika snabbt och satte mig på pendeln mot Solna istället. Smart.

Åkte till Mall of Scandinavia (mos?!) och skulle kolla på ett par skor som jag behöver men köpte något helt annat. Smart igen.

Nu måste jag plugga så ska gå ner till cafét som ligger precis bredvid min port och plugga sönder eftersom jag har sparat upp allt plugg under lovet tills sista dagen. Aja får se om jag ens lyckas ta mig ner dit.

Puzz

  • Min dag

Likes

Comments

Hemma from work! Var faktiskt väldigt lugnt idag på jobbet jämfört med hur det brukar vara på helgerna. Kanske alla är borta nu under påsk? Det var typ bara under två timmar som det ändå var hyfsat mycket gäster men annars fick man gå runt och städa och fixa allt annat, man hade alltid något att göra. Har inte alls jobbat länge på reload vid sergel men känner redan hur jag har fått in allt. Kan fasen göra alla kaffebeställningar nu och förut rörde jag inte ens kaffemaskinen! Jarrå!!

Nu ska jag och mammas sida av familjen fira påsk hemma hos oss, förstår faktiskt inte varför alla anser påsken som någon stor högtid. Det ända jag ser i påsken är lov.

Imorgon är vi lediga från skolan eftersom att det är tydligen röd dag så ska nog bara plugga tror jag och vila efter att ha jobbat hela dagen idag så jag inte är lika trött när jag kommer till skolan som jag var innan lovet.

Puzz

Likes

Comments

Har blivit helt kär i färgerna blå och gul nu. Wow. Alltid älskad blått så länge jag kan komma ihåg med gult?!?! Har tyckt gult är sååå fult men nu för tiden så har jag fått upp ögonen för den färgen. Och sen har ju zara jävligt snygga kläder...

Nu ska lilla jag springa iväg till jobbet, suck*. Jobbar från 10-18.30 så det är bara att kämpa. Men tycker det är roligt att jobba och det finns alltid något att göra där jag jobbar så tiden går ganska snabbt men man är helt död efteråt i benen och huvudet.

Puzz

Likes

Comments

Snart sommarlov! Okej det snöade här i Stockholm igår men det är ändå sommar om typ 50(?) dagar. Kan inte fatta att jag slutar på Viktor Rydberg, måste ändå säga att dessa tre år har gått jäkligt snabbt, men är sjukt taggad på att börja gymnasiet och lämna vrsv.

Men planer inför sommaren. Har "bara" en resa som är helt spikad och klar men massor annat skoj inplanerat som jag tänkte dela med mig av.


First har vi Håkan konserten på stockholm stadion och kan inte beskriva hur taggad jag är. Min kärlek för Håkans musik har vuxit något enormt på sistone. Ska gå 9 juni, samma dag som skolavslutningen så det bli tajt med tiden men det löser nog sig!

Sedan rullar jag vidare till Mallorca med hela familjen på pappas sida. Tror vi blir runt typ 15(!) personer. Vi har hyrt något hus någonstans som är nytt för mig eftersom att vi alltid brukar bo på hotell varje år med det blir nog skit bra!

Sedan blir det flera andra konserter på grönan som Hov1, Zara och Verran Maggio.

Troligtvis åker jag till Polen i en vecka som varje år och sen så planerar jag och min kompis Julia att jag ska åka med henne ner till Spanien i slutet av sommaren, fun fun!

Men aa det är mina planer hittills ganska roliga planer om ni frågar mig :)

Puzz

Likes

Comments

Heej! Fick någon impuls att starta upp min blogg igen, inte för jag bloggade så mycket förut hehe.Har inte någon riktig plan om vad jag vill blogga om eller hur bloggen ska vara men kör bara på känsla. Tar det lite som det kommer som jag typ gör med allt annat. Har länge velat blogga men känt att jag inte har tid pga plugg så det är ju bra att jag startar upp en blogg nu när det är som mest stress och plugg i skolan. Smart... Neh men detta kommer bli roligt I hope, är ändå taggad.

Puss

Likes

Comments

Omg skolan är verkligen igång på riktigt! Gissa hur många läxor vi har tills nästa vecka... 8st plus att spanskan innehåller typ tre läxor i en. Spanska är verkligen mitt sämsta ämne även om jag har ett sydamerikanskt efternamn och en del av familjen bor i Paraguay haha. Men år andra sidan diggar jag SO och vet själv att jag är fan bra i det ämnet. Har också börjat första mig på NO, what??! Skolan går väll bättre än vad jag hade förväntat mig så det känns väldigt skönt.

Är det bara jag som har sån ångest inför att välja gymnasium? Jag ska vara helt härlig när det kommer till detta ämne och jag mår verkligen dåligt utav att ha sån stress och ångest över att välja och att välja rätt. Har snöat in mig på att gå ekonomi på Nacka men krävs lite av mig nu i 9an för att komma in där. Jag går ju nu på Viktor Rydberg grundskola Vasastan (vrsv) som har så jävla höga krav på oss elever lite som deras gymnasium I guess. Är ganska glad att jag har gått vrsv nu så att jag vett att jag inte ska välja att gå på deras gymnasium. Sorry men om jag hade poängen för att komma in på Viktor Rydberg skulle jag aldrig söka dit. Den dressen och pressen som finns på Viktor Rydberg orkar jag verkligen inte med i 3 år till... Gillar verkligen men skola men ibland blir det bara lite för mycket från alla lärare och rektorn.

Btw tänkte att börja kombinera att skriva lite längre i inläggen men också har bilder. Vet själv att ibland går jag in på bloggar och bara skippar i texten för att se på bilderna men också tvärt om så varför inte ha båda(?). Här är iallfall några random foton som jag hade på min mobil. Okey ser nu att jag skrev satans mycket nu men vad gör det. Byeee

Likes

Comments

Likes

Comments

Lökigaste bilden på mig men bjussar på det. I veckan drog jag, Julia och Julia till Rockbjörnen och ja alla tre heter Julia. Vi gick dit för att Hov1 skulle uppträda och att Håkan Hellström var nominerad i typ tre olika kategorier. Haha ni skulle ha sett min reaktion när jag inser att Håkan faktiskt var där på plats. Hade frågat alla vakterna om Håkan var där men alla sa nej, sen vipps så var han där upp på senan och jag bröt fan ihop. Insåg inte hur mycket jag faktiskt gillar Håkan förens då. Synd bara att jag inte fick biljetter till spelningen i Globen nu i vinter...

Aja ska typ sova snart är så jävla trött. Sov 3 timmar inatt så är ganska död. Ses! 


Likes

Comments