Hejhej!
Jag hoppas ni mår bra:)

Collaget är sen jag var och bowlade med kompisar i Strängnäs. Igår festade jag och jag är såå trött nu.. haha 😀

Likes

Comments

Hej alla fina, ber om ursäkt för att jag inte har varit så bra på att blogga på sistone, men har haft endel för mig!

Detta inlägg kommer handla om att skolan har börjat för vissa och vissa börjar nästa vecka. Jag började idag iallafall..
Det jag vill säga är att, kämpa, kämpa och åter kämpa... För det kommer kännas så himla skönt efteråt, när ni har klarat ett prov med hjälp av kompletteringar eller inte...huvudsaken är att man har klarat provet/uppgiften och kan gå vidare i ämnet/kursen.
Jag har haft det motit med skolan, speciellt matten...Men jag har kämpat med den o ska göra ett kursprov för att bli godkänd och som jag sa förut så vet jag att det kommer kännas så extremt J*VLA bra, när jag har klarat matten. Så sluta inte kämpa, om det finns något du tycker är jobbigt eller så, tveka inte att höra av dig. Jag är 17 år och har varit med om enheldel tragiska saker. Om du hör av dig till mig med dina problem, eller det kan även vara vad som helst så kanske jag känner igen mig och då kan vi hjälpa varandra och kämpa tillsammans för att må så bra som möjligt och inte sluta kämpa 🎀🎀

Du kan höra av dig på:
Kik: luuundin

Likes

Comments

Hejhej

Idag träffade jag Ninoska, är med henne nu 😀

Bilderna visar där vi fikade och vi kollade på fiskar, sen käka vi pizza men har tyvärr ingen bild på det. Har ni haft det bra? :)

Likes

Comments

Hej hej!
Idag va jag i Eskilstuna och träffade älsklingens lillasyster. Vi åt på donken och satt där och hade trevligt, vi satt där i två timmar, om inte mer, haha!!

Sen har jag även sökt jobb på Espresso house, Bistro, hemköp, gallerian, Spice n rise, kafé kaka 🍪 och pheonix

Likes

Comments

Har ni några önskemål / tips på vad jag kan blogga om? Jag tänker att det blir långtråkigt om jag bara berättar om mina dagar...sååå kom med förslag!

kram kram

Likes

Comments

Har nyss gymmat och det känns sååå bra efteråt. Har nu ätit mat och ska duscha, ha en bra kväll!

kram

Likes

Comments

Hej fina ni!

Idag var jag i Stockholm, åkte dit vid 12 och nu vid 17 är jag påväg hem. Emma, min bästa vän bor där och jag träffade henne och hennes kille idag 😊👏

Haft roligt idag??:)

Likes

Comments