Jag som lovade igår att jag skulle ta kort hår visa er hur långt vi har kommit glömde het bort det, vi var så inne i att få upp alla möbler så vi hann knappt äta för vi var så inne i det. Det vi gjorde igår var att vi gjorde klart köksbordet samt stolarna som tillhörde, vi han klart med tvbänken och vi påbörjade vitrinskåpet.

Nu är vi påväg till Ulricehamn för att kolla på gardiner och lite små plock, vi får se vad vi hittar för roliga saker. Puss och kram på er :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon! Angående att jag inte har gjort ett inlägg igår är för att min kille håller på att flytta så vi har hållt på att röja i lägenheten och få upp alla möbler, så jag har inte hunnit. Men idag när vi är där och fixar så ska jag försöka att hinna med att ta kort och dela med mig. Så idag så ska vi åka tidigt för att hinna med så mycket som möjligt, vi ska diska allt som jag inte han med igår, tv bänken ska skruvas ihop, köksbordet samt stolar och en vitrinskåp. Ni kommer få se bilder när allt är klart. Pusspuss så hörs vi imorgon:)

Likes

Comments

2018

Då var även detta året tagit slut, som det kommer hänga med minnen ifrån. Mitt avslut på året har varit jätte bra fick vara med folk jag tycker om även lärt känna nytt folk. Men jag kan ju med handen på hjärtat säga att 2018 ser jag väldigt mycket fram emot, då min bal och student är, ska på
Ed Sheeren, även melodifestivalen och massa mer.

Och detta året så ska jag satsa på bloggen mer så alla dessa minnen ska jag dela med er så jag hoppas ni vill vara med
Pusspuss

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men jag blev bara värre så min killes kusiner kom aldrig för vi ville inte smitta dom. Men nu mår jag bättre iallafall så i morgon blir det skola igen och komma igång med verkligheten igen. Något mer som hände i helgen vart att jag svimma och fick nästa sy i ryggen men det är en annan historia. Aja jag hoppas ni har haft en bra helg och hittat på roliga saker. Puss på er <3

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Jag har ju då blivit sjuk tyvärr, som tur har jag bara lite feber och är förkyld. Men nog om det för nu är det helg. Vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska snart ta och åka till min kille för han små kusiner kommer och ska få sin sena julklapp, dom fick att de skulle komma och sova över och hitta på saker som djurpark och leoslekland. Vilket ska bli jättekul att få lena av sig lite. Puss på er hoppa ni får en bra helg nu :)

Likes

Comments

Augusti 2017

Jag börjar med att blötta ner ansiktet, sedan tar jag en pump av Deep Cleansing som är en face wash och smörjer in hela ansiktet så det blir vitt. Sen sköljer jag av det.

Sen tar jag Blemish Treating som är en toner och lägger lite på en pad och drar i ansiktet så man får bort all smuts.

När all smuts är borta smörjer jag in mitt ansikte med Two in one heter den och det är en gel Moisturiser

Sen tar jag även oil-free matifying som också är en moisturiser fast lite mer krämig i konsistensen.

Sist och även minst använder jag spot treatment och är en kräm man bara ska lägga på acne och acneärr. Den ska du bara använda under natten.

Detta är då både min morgon och kvälls rutin som jag använder, serien heter ACO spotless och är en serie för dom som har acne och acenärr vilket jag då har. Jag har använt detta i 1-2 veckor nu och märker redan skillnad. för råkar jag slarva och inte orkar en dag så är finnarna tillbaka. Så jag för skärpa mig så kommer jag snart han en fin och len hy. Puss på er

Likes

Comments

summer, Augusti 2017

Hej igen! Under min sommar har det hänt väldigt mycket, jag har fyllt 18år äntligen, det är mitt sista sommarlov, jag har tagit körkort och det är så skönt. Jag har hittat på massa roliga saker, vi tog en spontan trip till Smögen vilket va så mysigt och så fint. Jag har även plockat jordgubbar med min syster och mamma vilket vår roligt att testa på. Detta var några saker som jag gjort i sommar och jag hoppas ni kommer vilja läsa även efter en stor paus. Puss på er :)

Likes

Comments

JANUARI 2017

Detta året så har jag en liten bucket list som jag vill ska hända under året men det återstår och se. Som första sak så har jag att jag vill lära mig att spara pengar, det har jag aldrig kunnat för jag har känt att, är det ingen jag vill spara till varför ska man då spara pengar. Men jag måste skärpa mig annas kan jag inte hitta på roliga saker. Så har ni några tips på hur man kan spara pengar lättare så ge mig förslag.

Min andra sak på listan är att jag vill åka utomlands, nu tycker ni säkert att jag är konstig men jag har bara varit i Danmark och Norge. så vill verkligen någon mer ställe. Jag vet att jag kanske ska till Tyskland i sommar men det är inte säkert än men det lutar åt det. Men vill på en riktigt sol och bad semester eller en upplevelse semester, men man kan ju alltid drömma.

Min sista sak är att jag vill skaffa mig ett helg jobb eller typ när jag har lov. Om jag nu ska börja spara så vill jag ändå ha ett jobba så man kan göra något, jag får 2000kr för jag går lärling i skolan. Och det är inte jätte lätt att spara pengar om man inte har så mycket att lägga undan.

Men ni får jätte gärna ge mig tips på hur ni sparar pengar för jag behöver alla tips jag kan få. Kram

Likes

Comments

Food

En god frukost när man har lite extra tid på morgonen är underbart. Så det jag åt är en avokado macka med tomatskivor på. Åt även banan skivor och jordgubbar. En god smoothie gjord på mjölk, yoghurt och frysta bär. Sen hade jag en skål med jordgubbar och en skål med honungs melon. Så mysigt att vakna upp och äta en god och stor frukost, nu fattas bara våren och solen.

Likes

Comments

Mode / new stuff

Detta är något som jag skulle behöva, ett bara nya och fräscha skor nu till våren, Känner ni det samma så rekommenderar jag några utav dessa för de är några utav mina favorit skor just nu. Dom är sköna, fina, still rena och väldigt snygga. KRAM.

Likes

Comments