Hallå alla! I morse när jag och @agnesvera vaknade var det med trötta ansikten. Det kanske inte är så konstigt visserligen, för att vi satt lääänge med läxor igår kväll.

Morfar kom och hämtade oss vid halv elva, och sedan städade vi några rum i hans lilla hus, vi har kommit in i en slags städrutin som gör oss snabba med effektiva. Vi skrapade två lotter var, och vann 25 spänn var. Vi fick dock aldrig ut pengarna eftersom LOTTERNA VAR GAMLA!!!

Efter att vi var på väla och käkat indiskt och tagit en juice på Joe and the juice, åkte vi hem och skulle ta en promenad. Det regnar ute så vi sprang upp till lägenheten.

Jag tror inte vi ska göra så mycket mer idag, plugga kanske och eventuellt inhandla godis...

Vi hörs!

-L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej alla! Idag har jag officiellt genomfört min första handling som myndig, fyllde 18 för lite drygt en månad sedan. Jag gick nämligen till banken och fixade lite grejer, kände mig så vuxen.

På bussen hem ringde @agnesvera mig och vi planerade lit grejer inför hennes besök till helgen. Shit va kul vi ska ha... Nu under kvällen tänkte jag träna, men jag har prov i italienska imorgon som jag var tvungen att plugga till, så träningen får vänta tills imorgon. 

Kom precis från en avslappnande dusch, och nu ska jag alldeles strax gå och fortsätta min kvällsritual.

Vi hörs!

-L​


Likes

Comments

​Hej alla! Som det ser ut i nuläget är jag inte alls produktiv när det kommer till bloggandet.  Det är inte hållbart.

Jag har kommit igång på riktigt med min träning, vilket känns väldigt bra, och jag kombinerar dans i skolan med att gymma. Fokuset ligger på att stärka ryggen och må bra i allmänhet. Kom precis hem från ett träningspass  faktiskt, det kändes bra idag och jag tränade mycket rygg. 

Det är mycket att göra i skolan nu, hade ett hörförståelseprov i italienska idag exempelvis. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Nu får jag bara hoppas att de andra delarna går lika bra.  

Min kära vän ( som också har en blogg, kolla in den!! ) @agnesvera kommer och hälsar på mg i helgen, och vi ska hitta på så mycket roligt. Gå in och läs hennes blogg, den är jättebra och betydligt mer uppdaterad än min...

NU ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och läsa lite... imorgon kommer bli en intressant dag, hoppas jag iallafall...

Vi hörs!

-L​

Likes

Comments

Hallå folket! Jag är nu i Stralsund, som ligger i Tyskland, med min klass. Det är fint här, men vi ska åka hem imorgon... Vi har en uppgift att fotografera olika ord som finns runt om i staden, så det ska vi göra idag.
Hann knappt komma hem från Paris innan jag skulle iväg igen.. ganska komiskt om du frågar mig. Jag har även hittat Fritz kola här, vilket är en läsk från Hamburg som typ bara finns där, så jag blev jätteglad när jag hittade det här....

Vi hörs!
-L

Likes

Comments

Godkväll! Dagen har erbjudit ett släktkalas hos min mammas kusin och hans familj. Det var en del av familjen som jag inte visste att jag hade riktigt, så det var kul att träffa lite nytt folk. Vädret var fint och vi åt italienskt, vilket var jättemumsigt.
Imorgon är det tillbaka i skolan, vi hörs!
-L

Likes

Comments

Godkväll! Även denna dag har varit fylld av regn, vilket har resulterat i en lite deppig dag för oss alla.  Egentligen hade jag tänkt gå och gymma, men med tanke på hur mycket det regnade bestämde jag mig för att göra det imorgon istället.  Som kompensation satte jag mig ner och pluggade i några timmar, och planerar på att göra det imorgon också. Det kommer bli mycket förberedelser eftersom jag och mamma ska åka till Paris på torsdag.

Vi hörs!

-L 

Likes

Comments

Godkväll! Idag har det regnat konstant, vilket har resulterat i att jag har varit så trött. Jag har inget emot regn, men det är inte gött när jag måste gå ut i det.
När jag kom hem, och frös jättemycket, drog jag på mig myskläderna och satte mig i soffan med en varm kopp te i händerna och kollade ett avsnitt av min nya favoritserie, Suits.

Under kvällen har jag städat undan på mitt rum, tagit en jätteskön dusch samt gjort lite läxor.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova.. vi hörs!
-L

Likes

Comments

Godmorgon! När jag vaknade imorse var det grått utanför, vilket innebär att hösten officiellt är här. Idag händer nog inget speciellt, förutom att jag har dans idag i skolan, vilket alltid är lika kul...

Ha det bra, vi hörs!
-L

Likes

Comments

Godkväll! Idag har jag bara pluggat, men igår var en kul dag.
På morgonen gick jag och tränade, spinning stod på schemat. Det är jättebra träning, men shit va jobbigt det var... sedan gick vi och käkade på Telegrafen och lyssnade på jazz. Det var oerhört trevligt.
Sedan åkte jag till Ödåkra för att fira att en nära vän till mig fyllde 18, vi hade det jättekul

Under veckans gång har jag inte gjort så mycket, det enda jag gör är typ att plugga, träna och plugga lite mer. Ska dock försöka få upp lite inlägg.
Vi hörs!
-L

Likes

Comments