Julias World...

​Godmorgon:) Lillan ligger och sover, hon sov över ett natt mål inatt brukar ju vara uppe minst två gr,men inatt blev det bara en gång, skönt. :) 

Hon har vart lite små gnällig o dålig i maten, kan va så att hon vart lite små förkyld, Felicia sög ut massa kråkor ur hennes näsa igår , ha ha med en sådan näs sug och den var verkligen super, hon blev nöjdare direkt efter det så ska köpa en likadan idag tänkte jag, bra att ha ifall hon blir tät nu igen. Mitt lilla hjärta..

Kokar ägg just nu, kör nyttigt idag ångest igår drack jag två vanliga redbull samt fikade kaka med F !! Aaaah!! 

Mamma ville beställa pizza ikväll men jag sa direkt att jag inte skaa ha jag ska äta tonfisk istället !! Pjuh måste håll mig nu. !! Så jag inte förstör alla kilon jag gått ner efter förlossning, och flera ska väck !!

Så blir en lugn och hälsosam helg i helgen känner jag <3 <3 Sen får jag och lillan besök tisdag-lördag av hennes pappa så vill kunna unna mig då och gå ut o äta gott utan o gå grov ångest haha. .

Måste även sluta handla mina jäkla celsiusar varje dag, har verkligen druckit det varje dag o det blir såå dyrt tänk alla dom små summorna varje dag på en månad.. nä då är det bättre att hålla sig till hemma kaffe om man inte har en fet ekonomi då och ej behöver tänka. så har som mål nu inte köpa ngt sånt nu på ett par dar, iaf haha. Kär i mitt koffein <3 

.. Hoppas även på en lägenhet nu. Håller alla tummar o tår jag har, jag vågar inte förvänta mig något alltså med risk att bli besviken men jag väntar på ett svar från hyresvärden :| så nervöst .... 

Puss JMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julias World...

hej har faktiskt inte tänkt tanken till att blogga även fast jag haft en del att skriva av mig om men inte haft lust att dela med mig. känns just nu som att det går emot det bättre, ännu en gång. hade en liten dipp där jag tänkte s k i t. men nu ser jag ljuset igen<3 var ute på hal is lite men känns stabilt igen!!!! Hålla sig till att vara en trygg och kärlelsfull mamma till min dotter och stanna på den hälsosammare banan.. Lätt att man halkar o råkar trilla men gör man det är de lätt o fastna i träsket igen om ni fattar.

Förövrigt gällande småbarns livet så njuter jag för fullt med min friska matglada tjej bara sömnbristen som börjar tära rejält på en vissa dar.men blir bättre ju äldre dom små liven blir sägs de ju just den biten då hehe ;) hon är min diamant.

Ska försöka vila nu för har på känn att det blir vaket mycket inatt då hon i stort sett sovit hela dagen idag utöver måltiderna:o 

faith is with me.

Likes

Comments

Allt såg bra ut När läkarn kolla på min sessa:):)
4700g & 57 cm lång är hon nu!
stora starka tjejen!!! <3
4 veckor på fredag :o

  • 4342 Readers

Likes

Comments

Julias World...

​Godmorgon! :) 

Inatt har vart en väldigt bra natt, igår natt var jag totalt sömnlös, och som en zombie på dagen så tänkte att jag ska försöka så smått få mitt hjärta att sova lite i sin egen säng, !! Så jag la henne ner efter kvällsmålet osv efter 22, satte mig på en stol brevid och visade att jag var där, ( hon är ju så närhets sjuk som de flesta spädbarn är ) , så efter ett tag så somnade hon faktiskt utan nappen i munnen !! Så jag la mig i min säng, och steg upp då och då när jag märkte hon började vakna till hon klappa henne på huvudet så det skulle kännas för henne som att hon låg brevid mig, haha och det funkade, jag fick mkt mer sömn inatt, sen har hon börjat hoppa över ett nattmål, annars har det vart mat var 3e timma typ även på natten. så det blir bättre och bättre tror jag. halv 4 imorses vakna hon för mat, sen sov vi tils 07 :) , nu ligger hon här i nestet i soffan brevid mig och blir lugn av lana del rey musik, haha !! Vi ska iväg till bvc sen för läkar kontroll är tacksam för att vi har gratis bvc vård i sverige, det är ändå väldigt lyckosamt :) . 

Är chockad över att jag hade gått ner några hekto imorses, väger 70.2 nu , trodde jag skulle ha gått upp då jag slarvade hela dagen igår. Men IDAG är det nya tag ska göra protein gröt snart. Slut målet är ju att väga under 60.Men jag rasade ju verkligen efter förlossningen.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig lite emellan. 

Puss J

Likes

Comments

Julias World...

inatt är en ganska så jobbig natt för inez vill absolut inte sova haha jätte pigg medans jag får tvinga mig vaken är nog för hon sov såå hårt hela kvällen jag tog en promenad med henne i vagnen med min mamma och hon blir så lugn av vagn o bil åkande men sen fick vi väcka henne efter flera timmars sömn i babyskydsdt liksom så inte konstigt hon är såpass livlig nu. 


Likes

Comments

Förlossning

jag skrev ju min förlossnings berättelse väldigt spontant snabbt och slarvigt så missade lite av de "viktigaste" haha

1. Det gick så snabbt att mitt vatten inte ens gick,hann gå. barnmorskan fick ta hål på det när det väl var dags att krysta.
2. Jag födde i sido läge alltså högra benet upp typ och höll i mig i säng kanten allt vad jag hade för livet stängde av allt och gick in i mig själv och smärtan typ. Ville inte direkt ha någon som klappa mig på ryggen haha var sååå arg.
3. jag sprack inget och blev inte sydd ett ända stygn.
4. barnmorskan sa att jag var som gjord för att föda barn. HAHA. Om hon säger det till alla vet jag inte men är själv chockad att jag krysta ut henne såpass snabbt och "lätt" utan några skador
5. Är glad att jag inte hann ta rygg bedövningen (såhär i efterhand det var jag ej då haha och att jag ej tyckte om lustgasen) det gjorde att jag var såpass "klar" i huvudet och kände varje sak låter sjukt men det var så häftig känsla så hade inte velat vara helt "påverkad" känns som jag hade missat händelse förloppet lite då haha!

Det var helt klart bästa och häftigaste dagen i mitt liv nu när man tänker tillbaka.
<3
och nu ligger hon här på mitt bröst och sover hon vaknade strax innan 2 för mat <3

ska själv försöka sova nu men hon lär väl
vakna till om jag lägger ifrån mig hon nu haha riktig mamme gris är hon :o
Puss

Likes

Comments

Julias World...

Hallåå

Haft en bra dag idag älska värmen gäller att njuta av den även om man är trött för den försvinner väl snart som vanligt. <3

Vart på en promenad med barnvagnen, och sånt sen kom Jessica upp efter jobb i några timmar, och vi satt och solade pratade och åt en massa gott sen gick vi ut på en skogs promenad skulle blivit en svettig pw men det blev inte riktigt fallet, ha ha. Nyttigt för själen var det iallafall!

Tagit en dusch nu Inez sover så passar på att blogga lite och kollar tv..

Imorgon kommer min pappa hit på besök, och min älskade yngsta lillasyster !!! ååh saknat henne hon är bara FÖR go. Så det ser jag fram emot

Puss.
Likes

Comments