Foto

Jag vet att det inte blir så mycket uppdatering här men jag har som sagt inget att skriva om. Men jag tänker lägga upp lite då och då som nu. Inte så roligt att se bilder på mig kanske men ändå något :)

Bilderna tog jag i alla fall tillsammans med Agnes.

Ha d bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foto, Vardag

Hej! Förlåt att jag inte bloggat så mycket det senaste. Jag har inte riktigt haft något att blogga om, så det är därför.

Har mycket jag ska göra denna helgen. Idag är det konfa, match med F-01 och sedan vidare till Alexandra för att sova där. Sedan imorgon tror jag att jag ska till kyrkan och match med damlaget på eftermiddagen.

Här kommer lite bilder från min och Agnes snöiga photoshoot♡

Ha d bäst!

Likes

Comments

Vardag, Foto

Idag var jag, min kusin, hans pappa och hela min familj ute och grillade korv i skogen. Som vanligt var jag och de andra barnen inte lika intresserade av elden och korven som de vuxna.

Ju längre tiden gick började man se det vackra med naturen och skogen. Saker behöver inte vara dyra för att se bra ut. Jag gjorde några försök till att ta bilder även om det kanske inte är de bästa.

Det blev väldigt många bilder i detta inlägg men själv tycker jag att det är roligast att se. Hade i alla fall en mysig förmiddag.

Ha d bäst!<3
Alla bilder är tagna med min iPhone 6S.
Filter: bleknat, krom

Likes

Comments