Hejsan på er! Nu var det ett tag sedan jag publicerade mitt första inlägg här men nu ska jag verkligen försöka ta tag i bloggen. Idag är det första oktober vilket innebär att jag fyller 18 år om 5 dagar!! Kan inte fatta det själv nästan. Har längtat efter denna dag så länge då alla kompisar fyllde 18 i början/mitten av året.. Jag är snart klar med körkortet också så det känns såå skönt! Har så mycket roligt att se framemot!

Men iallafall, väntar på skjuts nu till Elisabeth och kommer spendera dagen där, sen ikväll ska vi ut på lite festligheter :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

FOTO, RESOR, VARDAG

Hejsan på er! För några veckor sedan bytte jag bloggportal, och nu gör jag det igen eftersom jag kände mig begränsad på den förra av många olika anledningar, känns som att jag aldrig blir nöjd haha!

Den här dagen har rullat på bra även fast det har varit en lång dag. Klassen har även varit på mössutprovning. Vi fick lite information om mössorna och sedan fick vi prova ut storlekar. Jag beställde min studentmössa idag och jag är så nöjd! Beställde min från ABC gruppen då jag tycker att deras mössa var finast. Det blev kristallmössan i Roséguld. Känns lite tidigt att beställa den nu, men tiden går fort. Snart är dagen här då vi tar studenten, helt sjukt!! Jag känner mig fortfarande så liten, haha..

När jag kom hem från skolan gjorde jag middag och sedan gick jag till gymmet och tränade, vilket var riktigt skönt. Nu har jag nyss duschat och tänker äntligen sova, imorgon är det fredag, WHEEEEY!

Saknar Gotland och Stockholm så mycket, Kärleken till dessa platser är enorm


Likes

Comments

Nouw Magazine