Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagslivet

Jag har gett upp det här med bloggen. Till en början kändes det spännande och jag gick in med 110% motivation till att få bra innehåll med bilder och text. Jag är ledig två/tre dagar per vecka vilket är lyxigt, men på dem dagarna tar jag det väldigt oftast lugnt och vilar upp mig från jobbet. Därför hittar jag inte på roliga saker som många andra gör, utan jag jobbar bara. Vilket leder till att jag inte får ett bra innehåll att skriva om.
Här kommer iallafall några bilder från mitt album,
Ciao 💋

Likes

Comments

Vardagslivet

Jag och Christoffer är på kusten och firade midsommarafton där. Vi kände inte att vi ville dricka eller festa så vi gick och åt på the Barn (godaste maten!!) och tog det lugnt p.g.a spöregnet. Idag är tanken att vi ska till smögen och sedan bada lite😬
Ha en fin dag🌸

Likes

Comments

Vardagslivet

Uppdateringen och inläggen har inte varit det bästa det senaste, jag skrev i ett tidigare inlägg att jag hade mycket med studenten att fokusera på. Just nu, har jag jobbat och ska börja mitt riktiga skift på måndag. Därav (förutom de lediga dagarna) så kommer jag inte göra något annat än att jobba. Jag ska försöka hålla uppe motivationen till att blogga men det känns som att när man väl ska lägga ut något, så finns ej tiden eller materialet till att få ihop ett bra och intressant inlägg. Så därför har jag skjutit det åt sidan "tills senare" eller "när något roligt händer". Hoppas ni förstår, imorgon ska jag till kusten och fira min midsommar där med Christoffer.

Ha en härlig midsommarhelg💓

Likes

Comments

Vardagslivet

Har inte varit så aktiv här på sistone eller skrivit tidskrävda inlägg för den delen heller. Detta beror på att jag tar studenten imorgon!! Det har varit förberedelser och annat och jag har lagt bloggen lite åt sidan. Men imorgon är det slut i skolan för min del och jag ser minst sagt fram emot det! Efter helgen kommer jag kunna ägna mer tid åt detta iallafall.

Ha det fint!

Likes

Comments