Har jobbat natt hela helgen lång vilket kommer klirra bra i kassan när lönen väl kommer. Annars försöker jag ta vara på mina lediga dagar och väntar tills plusgraderna överstiger tjugo, känner mig blek och tråkig. Har haft sovsällskap var och varannan natt och småpratat tills natt blivit morgon. Vet aldrig vilken dag det är och vaknar alltid alldeles för sent, men det är okej när det är sommar antar jag. 

För tillfället då? Halsar kaffe och lyssnar på Håkans stämma, ska städa rummet och sen försöka somna i tid. Nu ropade dock mamma från köket att det serverades glass med jordgubbar, mumma. Min fina lilla mamma som jag tycker om så mycket. Ska ta och göra henne sällskap, puss på er. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spenderat några dygn längre norrut med D. Inte gjort någonting alls, andas och bara varit. Bastat, kört till grannbyn och ätit gott. Mysfaktor och harmoni för själen. Ibland måste man få lov att pausa livet, det behöver hjärtat.

Kom hem lagom till midsommar. Fortfarande lite hängig men det blev partaj med denna pingla ändå. Var trevligt även om kroppen sa emot och gav mig världens skallebank. Aj aj.

Dagen efter blev det båten jobb. Solen var hygglig och bjöd på riktigt fint väder under middagsserveringen. Jobbade nattklubb också där rösten försvann efter några timmar, sjuk som sagt. Vaknade med feber dagen efter och har fått kurera mig sen dess med glass och te. Börjar må bättre nu, bara hostan som retas med mig. Nu blir det några avsnitt av Orange Is The New Black i väntan på godnatt. 

Likes

Comments

Blev 10h jobb igår också vilket har resulterat i att jag är sliten, trött och har halsont idag eftersom jag redan var lite krasslig innan denna jobbhelg drog igång. Nåväl, tiden gick fort och allt flöt på bra. Igår landade jag hemma hos mamsen och planen var väl att vi skulle ha myskväll men jag somnade i soffan efter fem minuter. Vaknade vid midnatt och spenderade då tre timmar med telefonen mot örat för att småprata med den finaste rösten jag vet.

Idag har jag inte ork till någonting, vädret gör mig nere och jag behöver närhet, närhet och värme. Vill planera resor men det är så mycket som är i vägen. Vill åka till Lappland för att hälsa på släkt och för att andas, ja framförallt för att andas. Vill fylla arton så jag kan följa med mina vänner ut och dansa. Vill så mycket, gör så lite. Nu ska jag städa mitt rum, invänta middag och sen fara till stallet. Har ju faktiskt inte träffat min lilla poa på några dagar.


Förra året träffade jag en älg när vi skulle till Lappland. Så, så fin. 

Likes

Comments

Mycket som snurrar i skallen just nu, vill nog helst av allt bara pausa tiden, eller ännu bättre, spola tillbaks den några år. I torsdags gick jag ut med några klassisar på Savoy för att fira in att vi bara har ett år kvar. Blev en tidig kväll men trevligt var det. Sen igår var en lång dag, skolavslutning för min systers två söner vid 08. Tänk att smågrabbarna börjar bli så stora, kan vi pausa tiden där också? In mot city för att se studenternas utspring, flak-åk och lyckotårar. Senare på kvällen jobbade jag ett 10h pass, både restaurang och nattklubb. Många glada och trevliga studenter ute, grattis igen till er. Landade hemma närmare 05 på morgonen, men jag klagar inte när det är ljust dygnet runt i norr.

Snart ska jag åka mot helgens andra jobbpass men innan det blir det kaffe i mängder så jag vaknar till.


Likes

Comments

Tänk att för två år sen visste vi inte om varandra. Idag känner du mig utan och innan, du vet mina svagheter, mina styrkor, mina drömmar och mina mål. Fina bästavän, jag tycker om dig så mycket. Grattis på din artonde födelsedag ❤️

Likes

Comments

Inga lektioner och började jobbpasset vid 18, innan det packade jag inför huvudstaden och hängde med David. Om några timmar flyger jag till Stockholm för att strosa omkring och andas lite, tycker om den staden så mycket. Kommer hem på söndag för att ta mig igenom sista skolveckan och sen får jag mitt efterlängtade sommarlov. Sinnes vad tiden går fort, ett år kvar och sen är jag fri.

​Nu ska mina trötta ögon få vila, godnatt. 

Likes

Comments

Förra och förrförra året hoppade jag och skrek halsen av mig i Umeå just denna helg, men inte detta år. Har haft alldeles för många vänner som bombat mig med bilder och filmer från yran vilket gav mig lite ångest över att jag själv inte var där, förstås. Men har man upplevt hela kalaset två gånger redan så kanske man ska lägga pengarna på att uppleva någonting annat. Jobbade på Allstar 21.30 - 04.00 igår vilket var trevligt och jag har haft sovsällskap hela helgen vilket varit ännu trevligare. Nu väntas kvällssurr med Jennike och sen godnatt.


Likes

Comments

För några dagar sen landade jag hemma i lilla Luleå efter att ha spenderat veckan i Polen. Resan i sig ska få ett helt eget inlägg, när jag orkar skriva. Usch vad tufft det har varit stundtals. Nu ska jag samla lite positiv energi från stallet inför morgondagen då nationella i engelska väntar. Skrev uppsatsdelen idag och känslan säger att det gick bra.

Likes

Comments

Mitt humör är upp och ner, ibland jätteglad, ibland jätteledsen, aldrig något mellanting. Mycket känslostormar just nu, mycket beroende på allt arbete i och med folkmord senaste veckorna. Plötsligt blir mina egna bekymmer så små när man dag in och ut arbetar med det värsta vi människor kan göra mot en annan folkgrupp. Om två dagar sätter jag mig på planet mot Polen, Krakow, Oswiecim, Auschwitz. Där någonstans ska mina tankar få bearbetas för att tillsist landa.

Nu ska jag ut och powerwalka sisådär 10 kilometer för att sen börja packa, plugga och ha lite egentid med mamma. En lugnare lördag, helt enkelt.

Likes

Comments