Hej!

Det blev en hel dag i Kalmar då E skulle träffa sin pappa idag. Så jag har strosat runt i affärer då det första jag hade bestämt inte blev av. Så inga hästar och ingen ridning för min del🦄

Hittade lite fint till E och träningskläder till mig 😊 Vi kom hem för ungefär en timme sen och just nu nattar jag E som snart sover. Så mysigt med nattning, när det går bra vill säga.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med något gott😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej 👋
Nu ska försöka göra en lång historia kort.
Det senaste året har varit riktigt händelserikt för min del och därför har jag inte haft tid till blogg, nu har allt äntligen börjat ordna upp.

För lite mer än ett år sedan bestämde jag och min sons pappa att vi skulle dela på oss. Den största anledningen var att vi mycket och vi kände väl på ett sätt det är bättre för E. Även om han har sina föräldrar på två olika orter. E flyttade med mig tillbaka till lill Oskarshamn där jag är uppväxt.

Köpte lägenhet och allt började ordna upp sig. Hade hittat ett jobb och E hade börjat på förskolan. Allt flöt på bra och det funkade bra att pojkens pappa hade honom varannan helg.

I Maj hände något som jag aldrig trodde skulle hända oss. Min son var med om en olycka, jag var inte där när det hände för E var hos sin pappa. Han trillade från tredjevåningen i ett lägenetshus, tio meter upp. Chocken när pojkens pappa ringer och säger att han ligger på Akuten. Jag tänker alla möjliga hemska tankar under tiden vi åker dit.

Pojken hade Änglavakt till tusen! Han hade skrapsår på lever och njure, krossad armbåge, samt spricka i bäckenbenet vid vänstra sidan av höften. Jag är så otroligt tacksam och glad för allt gick så bra som de gjorde ❤️
Efter allt det här har Polis, Soc, familjebehandlare och många fler varit
inblandade men snart är förhoppningsvis allt klart.

Nu hoppas jag att det vänder för vår del, fler motgångar vill vi inte ha just nu. Så jag tänkte försöka blogga, berätta om vad vi gör och massa annat som händer.

Min fina pojk 💖

Likes

Comments