Header

Lite halvdana bilder på vad jag har på mig idag. Så svårt att få rätt ljus nu när det blir mörkt så tidigt. Ska träffa Moa och Eve lite senare för att först äta på Pinchos och därefter se Solsidan! Så taggad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske lagt märke till älskar jag NYXs produkter. Dessutom är jag ett fan av läpprodukter. Måste alltid ha något på läpparna, känner mig inte klar annars. Så förra veckan beställde jag hem två lip gloss och en läppenna. Gillar alla tre redan. Ni hittar de HÄR , HÄR och HÄR .

Likes

Comments

Heeej! Har varit frånvarande i över en vecka nu. Var i Göteborg förra veckan och hade det jättebra! Hade med mig kameran men tog faktiskt aldrig några bilder. Riktigt dåligt av mig. Men den är tung att bära så orkade inte släpa med mig den överallt. När jag kom hem därifrån hade jag varken bilder eller motivation till att skriva något. Har inte gjort något speciellt ändån. Kommit igång med träningen väldigt bra, hoppas det fortsätter så. I fredags var mamma och jag förbi julmarknaden på slottet och igår så var pappa och jag iväg för att hugga gran och innan vi åkte hem till Kalmar igen svängde vi förbi hos farmor.

Men idag då. Första advent som ni säkert alla vet. Äntligen ska allt julpynt upp, trots att vi smygstartat lite. På köksbordet står adventsljusen och givetsvis är det första ljuset redan tänt. Äntligen har vi påbörjat årets mysigaste månad!

Likes

Comments

Gick upp tidigt idag för att skjutsa brorsan till skolan och direkt efter hade jag ett möte. När jag kom hem började jag städa och nu är jag klar. Skönt att klockan bara är lite över elva. Har hela dagen på mig. Måste packa inför i morgon och sedan ska jag se Leilas Jul haha. Älskar hennes program. Såå mysiga. Lyssnar för övrigt på julmusik nu. Vill bara ha första advent så att man kan ta upp alla julsaker. Det bästa är att vi alltid tar in granarna tidigt. Vi ska göra det redan vid Lucia. Ahhh så mysigt!

Likes

Comments

Måndag - Träffa Eve för en lunch

Tisdag - Möte, städa huset och packa

Onsdag - Tidigt på morgonen går tåget mot Göteborg

Torsdag - Shopping. Wiho!

Fredag - Black Friday och Liseberg

Lördag - Tåget går hem mot Kalmar

Söndag - Inga planer

Såhär ser denna vecka ut för mig. Så taggad!

Likes

Comments

Lite bilder från igår när pappa, jag och Tova åkte hem till gården. Tova älskar att vara ute där men tyvärr regnade det nästan hela tiden och dessutom var det iskallt så vi fick stanna inne större delen. Efter några timmar drog vi hem till farmor och åt mat. Mysigt.

Var riktigt skönt med en lugn lördagskväll. Kollade på Så mycket bättre och sedan gick jag och la mig. Idag har jag inga speciella planer. Får se vad som händer helt enkelt!

Likes

Comments

Hej på er! Har egentligen inget speciellt att säga mer än ett litet tips. Jag och Eve gick förbi Lagerhaus igår och hittade då detta gudomligt goda doftljus som luktar kanel. Perfekt nu till jul. Har inte velat tända det än för vill inte att det ska ta slut haha.

Köpte även denna anteckningsbok. Silvrig och glittrig. Den bara skrek Julia så jag köpte den också. Älskar att skriva men är så dålig på att komma på vad det är jag ska skriva ner. Är så fantasilös när det kommer till sånt. Har ni något förslag på vad man kan skriva? Några listor osv.

Sammanlagt gick ljuset och blocket på 90 spänn. Värt.

Likes

Comments

Detta var lika gott som det ser ut.

Jag och Eve bestämde oss för att äta på Bryggan idag. Var första gången jag var där och det var bättre än vad jag hade förväntat mig. Ett mysigt litet ställe med stora fönster precis vid vattnet och en brasa just där vi satt. Kan tänka mig att det är extra mysigt när det snöar utanför.

Likes

Comments