Header

Igår fyllde jag alltså hela tjugo år. Är ingen tonåring längre med andra ord. Vill helst stanna i denna åldern. Det är ju från och med nu det spårar med åldern... Fy, vill inte bli gammal.

Jag och Sophia hade i alla fall planerat ett gemensamt firande (hon fyllde i januari) för oss med några vänner. Vi bjöd på exotisk bricka och dessutom hade jag gjort en oreo/nutella cheesecake. Allt var så himla gott! Kvällen slutade med utgång på Krögers. Är så himla nöjd med min 20-års dag. Den kunde inte blivit bättre.

Fick denna flaska som present av Systembolaget när jag premiärhandlade där. Känslaaa!

Min nya högtalare som jag totalälskar!

"Födelsedagsbarnen"

Likes

Comments

Igår när vi firade mig och Sophia så hade jag på mig en ny klänning från Missguided. Tycker den är suppersnygg! Nackdelen var att den var stor i v-ringningen för mig vilket gjorde att jag behövde tejpa med en slags klädtejp. Det funkade väldigt bra faktiskt men det var ändå något jag gick och tänkte på under kvällen vilket var lite jobbigt.

Likes

Comments

"Vaknade" av att världens bästa familj kom med present, frukost och sång för mig. Fick bland annat en Marshallhögtalare som redan spelas. Är så otroligt nöjd för allt + fint väder på det haha. Känns som detta kommer bli en jättebra dag!

Nu måste jag göra mig klar. Ska hämta Sophia runt halv tolv för att uträtta några ärenden. Bland annat Systemet haha!

Likes

Comments

Hur underbart har inte vädret varit idag? I Kalmar har vi haft riktigt vårväder. Funderade ett tag om man redan nu kan sätta sig ute och sola ansiktet. Jag gör vad som helst för att vara brun året om. Men jag gick aldrig ut. Istället pluggade jag...

Men tidigare idag, runt klockan 10 mer bestämt, så åkte jag till mina frissa för att slinga och klippa topparna. Nu har jag äntligen blivit av med den fula utväxten. Är så nöjd, som alltid efter att har varit hos Sofia på Backstage.

Ikväll ska jag göra en cheesecake tills imorgon då några tjejer kommer till mig. Jag och Sophia ska ha lite födelsedagsfirande för oss.

Likes

Comments

Top från Asos och kjol från Bikbok

Likes

Comments

God kväll! Har precis sagt hejdå till min farmor och farbror som var här och åt/fikade. Jag fyller ju 20 på lördag så vi firade mig lite. Var väldigt trevligt! Fick bland annat jättefina blommor. Har tänkt på tulpaner hela dagen då jag tycker det känns så vårigt och det var bland annat det buketten innehöll. Den står så fint i mitt rum nu. Älskar blommor. Tyvärr kan jag inte hålla de vid liv särskilt länge...

Likes

Comments

Klänning från Zara. Tyvärr blev den väldigt skrynklig i resväskan...

Likes

Comments

Klänning från MANGO

Likes

Comments

Här kommer outfiten från den andra kvällen. Rätt mörka bilder därifrån också. Dessutom blev det bara två som ser helt okej ut, sorry.

Körde på en lite skönare klädsel denna kväll. Kjolen och toppen är från Zara.

Likes

Comments