Det var väldigt jämt i röstningen men till slut så vann "Ja du ska börja igen". Jättekul verkligen att de faktiskt finns dem som tycker att det jag bloggar om är roligt och läsvärt. 

Så vi drar igång, kick off! Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har fått ovanligt mycket frågor om varför min blogg har lagts ner osv. Så jag tänkte ta det en gång för alla.

Jag har känt att min blogg inte har kommit någonstans och att det bara har tagit mycket tid om dagarna, tid som jag hade behövts till annat. Självklart så bloggar jag för att det är kul, men också för att få känna mig uppskattad och vill känna att det faktiskt är dem som läser också. Statistiken har sjunkit och det gör även att lusten sjunker.

Men är det tillräckligt många som vill att jag börjar igen så kommer jag självklart att göra det. därför kommer jag nu sätta upp en liten röstning, säger majoriteten att jag ska komma tillbaka och jag känner att det faktiskt är roligt så blir det så. Likes

Comments

Äntligen, får man säga så!?

Har träffat mina sina vänner nu under kvällen. Har ju fått fin besök från Götet av Jonas och Kimmy, verkligen hur kul som helst att träffa dem. Så har umgåtts med dem, Rickard, Oskar och Robin en stund. Blev erbjuden att hänga med och festa men stod över det.

Så har varit en lugn kväll, kollat på Hoppit och spelat. Startade nyss ett nytt game med min pojke, saknar han redan. 

Hörs imorgon godingar, godnatt!Likes

Comments

Snodde Emils dator då jag lämnade min hemma, eftersom jag ska hem imorgon. Haft en skön dag på marknaden, fint väder så det var kul att gå där och kolla lite. Fick även med mig lite hem men får visa det imorgon när jag kommer hem till min dator.

Så nu ska vi nog ta och köra ett game eller sova, har inte bestämt mig än.

Likes

Comments

Nu har jag fixat mig lite lätt och ska strax dra mig mot bussen och vidare till Ockelbo. Det är vinter marknaden där idag så jag och hjärtat ska gå runt lite och kika. Sedan sover jag där i natt och imorgon kommer vi hem till Sandviken för att möta upp 3 vänner, guess who?

Såhär ser jag ut idag!  

Likes

Comments

Tjena! 

Fick ett meddelande i går om att Zeke har fått en stor galla i fram benet och ska därför inte vara med på hoppträning, då det kan orsaka halta. Vilket vi inte vill över huvud taget. 

Så jag fick ett erbjudande att träna Rossini. En storhäst på ca 175 i manken och 9 år. Dock inte riktigt väl utbildat. 

Men det var jätte nyttigt för mig då jag lärde mig massor. Han är raka motsatsen mot Zeke, kanske är bra att jag får träna på någon annan än han också. 

Men jag fick film på hoppträningen. Ni kanske ser lite att han är vinglig, men riktigt fin i stegen.Bilder lånat av Johanna Åberg

Likes

Comments

Från banträningen i lördags!

 

Likes

Comments

Efter sjukhusbesöket idag svängde jag förbi stan och fick med mig två navelpiercingar och Allévo måltidsersättning. Dock fick mamma en av dem och jag har redan tagit en. Likes

Comments

Dagens frukost bestod av:

Omelett med ost
Tomater
Pepsi max (lyxade till det lite, de är ju trots allt lördag och lov)Likes

Comments