Heej♡

Tänkte bara skriva ett kort inlägg om att jag kommer förmodligen lägga upp inlägg varje måndag och torsdag. Jag kommer även lägga upp om jag gör något roligt eller om det händer något. Så det kommer bli ett inlägg varje måndag och torsdag + om det händer något.

hoppas att alla har haft en bra helg och start på veckan♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning, Itzy

Heej♡

Idag var jag och Itzy på träning hos Susanne Westergren. Det var vår sista träning innan sommarlovet. Itzy gick jätte fint och var oväntat lugn om man jämför med hur hon brukar vara. Hon chockade både mig och Susanne när hon var lugn och hade kort och kontrollerad galopp mellan hindrena. Itzy är en häst som gärna hoppar långt ifrån om hon kommer fel, men idag var hon jätte duktig och kom nära istället. Jag tycker att Itzy är en super snäll häst och att hon är väldigt cool för att bara var 9 år (men hon har där imot väldigt mycket energi).

Min älskade lilla ponny var alltså helt fantastisk idag. Fortsätter hon såhär så kommer det gå bra för oss (mig och Itzy + ponny laget vi är med i) när vi är ute på tävlingar. Min gullhäst♡

Likes

Comments

Heej♡

Jag heter Julia Forsberg och jag är snart 14 år. Jag bor i en liten stad som heter Vadstena i Östergötland. Jag håller på med hästar och har ridit sedan jag var 2,5 år gammal. Jag älskar att vara med mina närmsta kompisar och att vara i stallet.

Jag har en häst på foder och så äger jag och min mamma en islandshäst (vid namn Furda). Min foderhäst heter Itzy Bitzy (kallas Itzy) och hon är 1.38m till manken (alltså C-ponny). Jag håller på med hoppning och har hoppat som max med Itzy 115cm. Jag har haft Itzy i snart ett år. En så länge har vi inte tävlat så mycket men jag hoppas vi kommer ut på några snart.

Det här var alltså lite om mig. Kommentera om det är något ni vill veta. Följ gärna denna blogg för att få veta mer♡

Likes

Comments