Header

Fan vad jag älskar när det går mot sommar. Jag blir så glad när solen är framme. Det är verkligen som en lycka-boost i min annars rätt så sega vardag. Hellre ångest med sol än med moln.

Imorse så vaknade jag bredvid min pojkvän. Det slår allt. Han tatuerade sig på bröstet igår och det blev jättefint, så modig!!
Nu är jag hemma och har gjort lite basic saker, städat lagat mat skickat lite mejl. Nu sitter jag bara och dricker kaffe och försöker peppa mig själv till att försöka leva ett så lyckligt liv som möjligt.På något sätt är det som att jag skjuter på hela livet. ''Nästa vecka'', ''sen'', ''imorgon''. Sämst! Jag vet att många gör så och blabla men jag vill inte. Det låter så klyschigt men jag vill faktiskt vakna på morgonen och känna att det här ska bli en kul dag, även om jag ska till jobbet. Jag gillar ju mitt jobb, jag tror mest bara att det är tanken av att det just är ett ''jobb''. Och ingen vill ju jobba. Jag vill också lära mig att inte bli så påverkad av samhället. Tycker det är så tråkigt att det finns rätt och fel i vissa sammanhang. Tycker det är tråkigt att vara tråkig. Jag vill träffa mer människor. Höra nya åsikter och syner på livet. Det är kul och jag tror man mår bra av det, annars än man så instängd i sitt egna. Det är bra att bli öppensinnad.

Nu ska jag kolla kläder och försöka att inte handla något. Sen gå ner och köpa sushi, puuusssss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments